Jump to content
Guest E.F.F.

Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Recommended Posts

Isiklikult arvan,et peaksid ikka seljasirutajat ja lailihast ühel päeval treennima.Selle kangiharjutuse võid asendada masinaga,kus saad põhimõtteliselt sama harjutust sooritada istudes,rind ees.See ei peaks nii hullusti seljale mõjuma kui õigesti teed.

Mina tahaks omalt poolt lisada,et vv ,Ott ja Kalmus on tegijad.Ma ei saa aru nendest inimestest, kes tulevad siia spetsiaalselt virisema,et neile ei meeldi musklid.Minge arutage seda ajakirjas "Kodukiri".

Meie oleme meestega nyyd ikka sangbommi ka töstnud,aga ei ole muskliraasugi kuskil!Näljas ei ole old,muskel piaks ike kasvama.Mis muskulaid se sangbomm treenib?Pidi ju hyva arjutus igale musklile olema.?

Tundub et sa ei tea sõna ``muskel`` tähendustki. Soovitan vaata netis veidi ringi ja tee endale kõigepealt elementaatõed selgeks, siis saama rääkida ka sankpommi mõjudest...

kust see ime tuleb et selle vv foorumi tegelased pommi tõstavad ? ma arvasin et te ainult heegeldate ja treenimine tähendab teile siin foorumis lollide kysimuste esitamist. ja see sam on ikka eriti hädine vend. Juba 32 kilo mainimine tähendab talle murtud selgroogu.

Mitte k?gile ei ole looduse poolt kaasa antud tugevat selga. Isegi professionaalsed tõstesportlased on on oma seljad ära tõmmanud.Või arvad sa,et need maamehed mingeid erilisi soojendusharjutusi enne punnimist teevad?

on enne trenni ja peale trenni alkohol.Treenerit neil ka nagunii ei ole ja kui ongi mõni tont,siis ta enam ei mäleta,miks ta seal peab üldse olema...

Las loobivad seda sanga oma lõbuks.Pea-asi et keegi ei möliseks. Samas tervitused-õnnitlused sellele vend vähile peadse 500 kommi puhul!

öösel kommenteeris ja ütles,et lihtsalt meeldiv,oli ikka õige vend vähk?Tavaliselt ta ikka kirjutab pikalt oma töödest-tegemistest,aga see oli kuidagi napisõnaline...

Guest vend vдhk

Mul lihtsalt ei ole praegu midagi lisada. Mind on nende fännide tegevuse pärast siin korduvalt kritiseeritud, ei taha nagu ise õli tulle valada.Valmistun kevadisteks võistlusteks ja suureks ürituseks järgmisel nädalavahetusel...

1 loll ees ja 500 järgi nii ka mina. Edu sulle kevadisteks võistlusteks ja suureks ürituseks järgmisel nädalavahetusel... ja JUUBELIÕNNITLUSED VEND VÄHILE veelkord

Ja ongi juba üle 500 kommentaari vennakesel vähikesel koos. Kuidagi tühjus on nüüd hinges.

Lähen hakkan sangpommi rebima.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.