Jump to content
Guest E.F.F.

Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Recommended Posts

lisaks veel et vaadake teema pealkirja ''JUUBELIÕNNITLUSED VEND VÄHILE!'' rõhk sõnal ''JUUBELI'' 2 aastat peale juubelit õnne soovida on vaieldamatult tiba imelik. või on vendv iga sünnipäev juubel :)) ja nendest kes siin mingist kadedusest ja koalitsioonist jahuvad ei mõika absoluutselt essugi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lp punamtsike! Mis Teie siis siia üldse uurima ja õiendama tulete, kui ei mõika midagi???Mõelge sellele, et uus juubel tuleb tal siis juba vähem kui 3-e aasta pärst, sest eelmine oli üldse 25!

HATEBREEDILE: Kuidas saate järeldada, et hr Viljar on Teie ütluse kohaselt seotud seksuaalvähemustega? On ta Teile siis kuidagi liiga teinud, Teid füüsiliselt alandanud?

Vaevalt...Ma arvan, et tegemist on Teie ebaterve maailmakäsitlusega!

Hr Vähile: Hilinenud õnnesoovid!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

näita mulle ka seda lõiku kus ma ütlesin et ma midagi ei mõika. ja 100 a pärast saab vend v juba ooioikuivanaks :)) arvan endiselt et mõtetu teema ja targem annab järele seega head päeva. loodan et meie järgmisel kohtumisel oled lugema õppinud :))

+ kas sina kirjutasid selle :

Liitun minagi...

18-05-04 08:30 autor:Kadri

efekti mõttes õnnitlejatega ja soovin õnne ja tervist meie lemmikule! Päikest!

ja nüüd siis selle :

.......Vaevalt...Ma arvan, et tegemist on Teie ebaterve maailmakäsitlusega!

Hr Vähile: Hilinenud õnnesoovid!

ikka eri friik. kaks x juba vendv le õnne soovind :))

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei usu, et see punamtsike päris jobu on, sest mingid mõtteterad lähevad tal vahel kümnesse kah, aga tõenäoliselt on tegemist sellise juhiomadustega isiksusega, kes alateadlikult on juhtimise siin amazonis üle võtnud ja kui kusagilt mingisugused vanad tegijad välja ilmuvad, siis sisehääl annab alarmi!!! Loomulikult on oodata nüüd mingisugust kaitsereaktsiooni sm punamtsikese poolt, aga see võrdub nõela otsimisega heinakujast!

Peategelasele õnnitlused!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Astun ikka aeg-ajalt siit foorumist läbi ja mis ma näen!!! Jälle vend vähi õnnitlused päevakorral. Siin tekkis erinevatel inimestel erimeelsuseid seoses selle õnnitlemise mõttega, et kui juubelit enam ei ole, siis mõte neid õnnitlusi saata? Armas rahvas! Õnnitleda võib ju ka alati niisama! Usun, et vend vähk on neid õnnitlusi ka väärt! Mäletan, et eelmine aasta samal ajal oli mees omadega päris läbi ja liikusid juba jutud vähja sportlasekarjääri lõpetamisest, aga viimastel võistlustel oli ta küll juba päris heas vormis ja kuuldavasti valmistub ka juba sügisel toimuvateks meistrivõistlusteks! Kõigil meil tuleb elus ette raskeid olukordasid milledest mõned murduvad..., aga mõned suudavad edasi liikuda. Mina omalt poolt soovin vähipoisile ainult õnne ja jõudu ning hea on, et Eesti kulturismis leidub veel fanaatikuid, kes seda spordiala edasi kannavad ja arendavad!

Tänan tähelepanu eest!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nägin nüüd nädalavahetusel Otti Tartus ja vestlesime siis selle amazoni teemal kah, et miks ma siin enam sõna ei võta ja mis siin salata kevadel paar inimest suutsid mind siin vihale ajada, aga nüüd on selline olukord, kus huvilised on mind www.ratest üles leidnud ja ega nad mulle seal armu ei anna oma küsimustega! Pean siis siia osaliselt jälle tagasi kolima! Tänan õnnitluste eest ja mullegi on asi hakanud nalja tegema, et seda teemat veel kinni ei ole pandud! :-)))

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aeg lendab märkamatult, alles see oli 25,

täna aga juba õnnitleme 30 nenda puhul.

Palju õnne Vähk - oled tõeline tegija!

P.S. Kõige ilusam mees maamuna peal oled ka !

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×