Jump to content
Sign in to follow this  
rait83

enne trenni

Recommended Posts

ma panen enne trenni. saab nagu soojaks ka. seni olen teinud 400 hüpet. a ma teen sellepärast, et kunagi tegin peale trenni ja olin suht väsinud, vigastasin hüppeliigest ;) sest ajast olen enne trenni teinud ja minu arust parem teha kui peale trenni. a igaüks peab vaatama, kuidas talle sobib

ise ka mõtlesin et enne trenni vast on parem...teeb nagu jala soojaks ja muidu ka soojenduse eest ning annab kehale märku, et füüsiline koormus algab.

Kui kaua Sul 500 hüppe sooritamiseks aega kulub? Ega sa pole mõõtnud, kui kõrgele pulss on tõusnud seal 500 hüppe lähedal? Kui päkkadel tatsad, siis saab säär ka mõnusa paugu. Alguses vähemalt. Kui enne igat trenni teed, eks ta siis harjub. Samas kui säär juba mõningase koormuse saab, oleks tark alustada jalatrenni säärest. Ma ise ei teeks rohkem kui 1 harjutuse peale.

Praegu ma veel ei tee 500 korraga, mul on jaotatud see juppideks. Praegu on täitsa lihtne, teen 5x100, varsti hakkan tegema vast 3x200, siis proovin 2x250 ja mingi aja pärast siis võiks 500 jutti ka ära panna.

Kahjuks ei ole pulssi millegagi mõõta. Ise käega katsudes saab ka muidugi mõõta....proovin kunagi ära.

See on tõesti hea mõte, et alustada siis jalatrenni ka kohe säärega, sest säärt on mul vaja kõvasti teha.