Jump to content
Sign in to follow this  
Guest

Sooviks siis samuti soovitust.

Recommended Posts

Guest

Tere siis,

Olen 15 ja kaalun 50 kilo, ning mure on selline, et oleks hädasti vaja juurde võtta.

Olen juba mõningad kuud trenni vaikselt teinud, kuid massilist lihaskasvu ei ole kyll juurde tulnud.

Keemiat pole ma ka võtnud, äkki oskate soovitada mida tuleks teha.

Elan samuti sellises kohas kus jõusaali läheduses ei ole.

Mure missugune. :blink:

Guest

Selge aga et siis tuleb ikka 3-4 korda nädalas teha mitte iga päev jah ?

Ja kas tulemused tulevad ka siis kui midagi ei söö (kreatiini näiteks).

:blink:

Guest
Selge aga et siis tuleb ikka 3-4 korda nädalas teha mitte iga päev jah ?

Ja kas tulemused tulevad ka siis kui midagi ei söö (kreatiini näiteks).

:blink:

Maksimaalselt 5 korda nädalas ...

Kui oled täiesti algaja, siis võta algajate üldfüüsiline kava ja tee seda 2 kuud vähemalt ... 3 korda nädalas ... Alguses kui korralikult teha tulevad tulemused nii mis kole :ph34r:

Tööriistad-->Treeningkavad kas see algajatele sealt ?

Oleneb kui kiiresti teed, alguses läheb kauem aega, õpid harjutusi tegema, puhkad rohkem, mul endal läks sellise kava peale alguses kusagil poolteist kuni 2 h

Saaksin sind aidata raamatuga "Kulturism kõigile" , seal on kõik näpunaited olemas. Nii toitumine kui ka treening . Ühesõnaga kõik , mida vaja läheb. Kui on huvi , saada mail henrir@hot.ee

Kui sa tahad kangesti juurde võtta, siis puhta lihase arvelt võtab see ikka päris kaua aega. Igasuguste rasvade pealt läheb see natuke kiiremini ikka. Ei mõtle siin seda, et peaxid ennast rasvarulliks sööma hakkama, aga päevased kalorid võiksid kyll läbi vaadata. Põhiline on ikkagi toitumine ja siis alles treening!

Guest
Kui sa tahad kangesti juurde võtta, siis puhta lihase arvelt võtab see ikka päris kaua aega. Igasuguste rasvade pealt läheb see natuke kiiremini ikka. Ei mõtle siin seda, et peaxid ennast rasvarulliks sööma hakkama, aga päevased kalorid võiksid kyll läbi vaadata. Põhiline on ikkagi toitumine ja siis alles treening!

Ei noh, kui väha mul nyyd juurde vaja võtta aga ma mõtlen seda, et lihast oleks vaja rohkem. Selles mure.