desmond5 0 Report post Posted August 23, 2005 (edited) Tootekirjelduses (http://shop.amazon.ee/product_info.php?products_id=28) on kirjas, et kasutada kohe peale valmistamist. Kas see tähendab, et nii ei tohi, et teen kodus valmis, lähen jõukasse ja joon seal ? Mis põhjusel tuleb kohe tarbida peale valmistamist ? Hakkab põhja ladestuma vms ? Edited August 23, 2005 by desmond5 Share this post Link to post Share on other sites
norman22 0 Report post Posted August 23, 2005 võib kül ka hiljem tarvitada,aga mitte väga palju hiljem mõne tunni jooksul tuleks ikka sisse lasta.Ma alati ise teengi ta ennem valmis siis läheb see vaht alla. Share this post Link to post Share on other sites
Baracus 0 Report post Posted August 23, 2005 mis sa neist hüdrolüüsitud seakõrvadest jood? osta endale korralik valk. kasvõi whey lemon Share this post Link to post Share on other sites
desmond5 0 Report post Posted August 23, 2005 Seega peale trenni on juba hilja võtta ... mul läheb trenni minekuks juba ainuüksi ligi tund. Share this post Link to post Share on other sites
desmond5 0 Report post Posted August 23, 2005 mis sa neist hüdrolüüsitud seakõrvadest jood? osta endale korralik valk. kasvõi whey lemon Mis sellel No1-il siis viga on ?Kas Whey1 on asja väärt ? Share this post Link to post Share on other sites
desmond5 0 Report post Posted August 23, 2005 (edited) Ok, valin siis hetkel Whey1 ja Whey Lemoni vahel ... kas keegi aitab neist kahest 1 välja valida ? Edited August 23, 2005 by desmond5 Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted August 23, 2005 mitu grammi see 1 supilusikas teeb siis? oli 1 sl 30g ja 1 teelusikatäis 5g? Share this post Link to post Share on other sites
pound 4 pound 0 Report post Posted August 23, 2005 mis asja nüüd tuleb välja et No 1. sitt või.!? Tuleb välja jah... Share this post Link to post Share on other sites
acer 0 Report post Posted August 23, 2005 (edited) mis asja nüüd tuleb välja et No 1. sitt või.!?Ott ja teised on seda ikka kiitnud et pidavat nagu parim olema Vastavalt oma ülesannetele on No1 hea toode, see tähendab, et tema funktsioon ei ole ainult valguga organisimi varustada vaid ka liigesaparaadi eest hoolitsemine. Edited August 24, 2005 by acer Share this post Link to post Share on other sites
Czar 0 Report post Posted August 23, 2005 A nimetage siis see kõige kasulikum ja vähem kahjulik proteiin, hinnal pole vist erilist vahet, peaasi et hea ja kasulik ! Share this post Link to post Share on other sites
michel 0 Report post Posted August 23, 2005 (edited) xxx Edited May 7, 2009 by michel Share this post Link to post Share on other sites
acer 0 Report post Posted August 23, 2005 (edited) Põhjendan siis enda öeldut. Pärast treeningut on kõige effektiivsem vadakuvalk (kes vähegi asjaga kursis on see nõustub.), 1) Nr.1 sisaldab seda ainult 43% - See 43% vadakut on kontsentraat (Ostes aga Whey1 saad üle 75% vadakut, Whey3 lausa üle 90% ja isolaat - imendub veel kiiremini!)2) Nr 1. sisaldab veel 43% hüdrolüüsitud kollageenivalku, mida tõepoolest valmistatakse seakõrvadest ja mis nö. ''valkude edetabelis'' (muna, liha, piima jne) asub julgelt viimasel kohal.3) Nr. 1 sisaldab aspartaami, mis ei ole teps mitte tervisele kasulik.Lisaks lõppu veel, et kui keegi TÕESTI MINGIL PÕHJUSEL tahab peale trenni võtta kollageeni ja vadaku segu, siis segagu Ultra Geli ja maitsetut Whey1 (võib ka Whey2 või Whey3), ning saate heamaitselise sheigi. Isiklikult ütlen, et pärast trenni oleks vaja ~ 30-40g vadakut, mitte 15-20g vadakut + 15-20g kollageeni (ehk zelatiini).Kust kohast on pärit No1 ja Whey toodete vadaku kontsentraadi protsendid ? Edited August 24, 2005 by acer Share this post Link to post Share on other sites
acer 0 Report post Posted August 24, 2005 (edited) 3) Nr. 1 sisaldab aspartaami, mis ei ole teps mitte tervisele kasulik.Kui see toode tõesti inimest tapaks, siis ei oleks No1 saanud müügiluba.2) Nr 1. sisaldab veel 43% hüdrolüüsitud kollageenivalku, mida tõepoolest valmistatakse seakõrvadest ja mis nö. ''valkude edetabelis'' (muna, liha, piima jne) asub julgelt viimasel kohal.Toode sisaldab 50% hüdrolüüsitud kollageeni ja 50 % vadaku valku. Ehk siis võib toodet nimetada ka 2in1 ja seetõttu oleks rumalus nimetada toodet sitaks, sest lisaks põhifunktsioonile on tal ka liigesaparaadi eest hoolitsemise funktsioon. Edited August 24, 2005 by acer Share this post Link to post Share on other sites
Rebane 102 Report post Posted August 24, 2005 Ei tahaks härrastele varbapeale astuda aga valige sõnavara.Teadmiseks - kõik ebasünnis läheb kustutamisele ning kasutajad saavad vastu näppe (tutvuge reeglitega). Share this post Link to post Share on other sites
Baracus 0 Report post Posted August 24, 2005 Ok võtame siis asja lühidalt kokku. Kui liigesed on korras ja vaja peale trenni head taastusjooki tuleb valida selline toode mis sisaldaks 70-90%vadakuvalku. Ja kui probleemid liigestega oleks hea juua jumalate nr1 jooki. Share this post Link to post Share on other sites
Tsaar 0 Report post Posted August 24, 2005 muhahaViimaks hakkab raffas ikka aru saama, et No1 ei ole maailma parim valgukontsentraat! Kui ikka tõesti hea hinna ja kvaliteedi suhtega proteiini osta, siis peax ikka valima ntx Prolab Pure Whey, ON 100% Whey Gold Standard, Whey1 (2 või 3) vms. Share this post Link to post Share on other sites
michel 0 Report post Posted August 25, 2005 (edited) xxx Edited May 7, 2009 by michel Share this post Link to post Share on other sites
bacardi 0 Report post Posted August 26, 2005 inimestel hakkab vaikselt mõistus pähe tulema ma vaatan juba:) Share this post Link to post Share on other sites
hawker 0 Report post Posted August 30, 2005 Vaata aga vaata, ma mõtlesin et No1 puhas vadak on. See siis ilmselt seletab, miks mu põlved enam valusad ei ole peale 2 kuud selle tarbimist Share this post Link to post Share on other sites
Makaveli 0 Report post Posted August 30, 2005 Vaata aga vaata, ma mõtlesin et No1 puhas vadak on. See siis ilmselt seletab, miks mu põlved enam valusad ei ole peale 2 kuud selle tarbimist Noh , see on ju hea kui probleemist No1 abil üle said. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted August 30, 2005 Siin enamus neid, kes kisavad et No1 või mõni muu toode ei kõlba kuhugi on inimesed, kelle saavutused siiani on piirdunud foorumi risustamise ja mõttetute sõnavõttudega. Elatakse kaasa oma lombitagustele iidolitele, kes maarjamaa Jüri või Antsu jaoks on nii kaugel nagu maa päikesest. Tulge ja tõestage nende ime toodetega mida te siin ette loetlete, et need ka reaalselt toimivad ja näidake tulemusi, mina olen aru saanud, et need Eestlasele mõjuvad nii, et inimene hakkab räuskama ja mõttetusi kirjutama. Share this post Link to post Share on other sites
michel 0 Report post Posted August 30, 2005 (edited) xxx Edited May 7, 2009 by michel Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted August 30, 2005 Hr. Michel või kes iganes sealt läänest, vastan teile nii et seda mida iga tootja oma pakendile kirjutab on tema asi, nii et miks nad niimoodi kirjutavad, peaksite uurima sealsetest tehastest mitte meie käest, kes ei näe selles midagi halba. Tuleb välja, et siiani piisavalt populaarsust kogunud toode Ultra geel on ka"mõttetu" toode kuna sisaldab 90 % hüdrolüüsitud kollageeni, mis sest et aitab liigeseid taastada, mis sest et keegi enam valu ei tunne, aga Ameerikas on purgil "No collagen". Share this post Link to post Share on other sites
treb 0 Report post Posted August 30, 2005 Hei!laskumata vaidlusse, kas Proteiin No1 on hea või mitte küsin ka ära ühe küsimuse, millele ootan teadjate vastust. Seda on siin ka korra küsitud, kuid ma pole ammendavat vastust näinud. Nimelt on kasutusjuhendis kirjas, et ühte portsjonisse panna 4-5 supilusikat pulbrit. Kuna minuarust on supilusikaid erineva suurusega ja väga paljua sõltub ka sellest, kui suur on kuhi (ma arvan, et erinevus triiki lusikal ja maksimaalse kuhjaga lusikal on vähemalt kahekordne), siis on see minu jaoks küll väga suvaline mõõt. Niisiis, teadjad, palun öelge, milline maht (milliliitrites) vastab 4-5 supilusikale ja samuti seda, milline kaal grammides sellele vastab, ehk siis mis on selle pulbri erikaal? (Ma tõesti pole viitsinud seda meetripikkust kotti kuhugi mahunäiduga anumasse ümber kallata, et seda teada saada). Loodan väga vastusele. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted August 30, 2005 Võttes aluseks, et üks kerge kuhjaga (mitte mäekõrguse ega ka mitte triiki supilusikatäis on 10gr.) siis 40 gr. pulbert on 4 spl. kerge kuhjaga, millest idee poolest peaks saama ca 35 gr. valku, täpsemalt oleme ära mõõtnud WDGP purgis olevad mõõtlusikatäied, triiki lusikatäis No. 1 kaalus 20 gr. Share this post Link to post Share on other sites