NO.1 0 Report post Posted August 13, 2005 Kas see on normaalne, et vasaku käe lihas või pigem lihased on parema omast väiksemad ? Share this post Link to post Share on other sites
Makaveli 0 Report post Posted August 13, 2005 No.. Räägitakse , et täitsa normaalne ja tavaline asi , mul on näiteks vasak ranne 30cm ja parem 33cm. Kuigi biitsepsid on mõlemad võrdselt suured (38cm) Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted August 13, 2005 Tere!Jah, enamusel on üks käsi suurem, kui teine. Minul on vasak käsi suurem, kuigi olen paremakäeline. Share this post Link to post Share on other sites
nurmsalu 0 Report post Posted August 19, 2005 (edited) Ise olen vasakukäeline ja sellega on mul vasak käsi ja jalg suuremd. Edited August 19, 2005 by nurmsalu Share this post Link to post Share on other sites
taf 0 Report post Posted August 19, 2005 mul sama lugu, ise olen paremakäeline ´ja üleüldse parem pool nn tugevam ja tiba suurem ka seepärast Share this post Link to post Share on other sites
ahuna 0 Report post Posted August 24, 2005 ka mul on vasak käsi suurem kui parem, kuigi olen parema käeline ... Share this post Link to post Share on other sites
M.M. 52 Report post Posted August 24, 2005 Ja kuidas teil munadega on, poisid : ) Share this post Link to post Share on other sites
R.Tamm 3 Report post Posted August 24, 2005 Ja kuidas teil munadega on, poisid : ) On, kuidas on, aga iga enesest lugupidav kulturist kasutab oma eesmärkide saavutamiseks ka mune. Share this post Link to post Share on other sites
pumper 0 Report post Posted August 24, 2005 Peaks vist paremat poolt rohkem treenima MM, krt, ajad siin noored poisid segadusse. Share this post Link to post Share on other sites
PulseR 0 Report post Posted August 24, 2005 Ja kuidas teil munadega on, poisid : ) Mnjaaa... Share this post Link to post Share on other sites
-Egert 22 Report post Posted August 25, 2005 Vasaku käe ja käsivarre ümbermõõt on 1cm väiksem paremast. Share this post Link to post Share on other sites
Clarkie 0 Report post Posted August 25, 2005 On, kuidas on, aga iga enesest lugupidav kulturist kasutab oma eesmärkide saavutamiseks ka mune. Well.. minu enesehinnang on sel juhul madal, sest oma mune ma kül kasutma ei hakka. Siit seega minupoolne respekt sulle, sport nõuab ohvreid Share this post Link to post Share on other sites
PulseR 0 Report post Posted August 25, 2005 Kanamunade vastu pole vist keegi ... Share this post Link to post Share on other sites
Marx1 0 Report post Posted August 25, 2005 Tahaks seda venda näha, kellel ranne 33 cm on Share this post Link to post Share on other sites
Makaveli 0 Report post Posted August 25, 2005 Tahaks seda venda näha, kellel ranne 33 cm on Hahaha , jälle üks uus kangelane. Minupoolne kirjaviga , käsivars on 33cm mitte ranne. Share this post Link to post Share on other sites
j6ujunn 0 Report post Posted August 25, 2005 käsivars 33cm päris kõva mul ka 33cm..ma mingi 100 kilone mees ka Share this post Link to post Share on other sites
metsakas 0 Report post Posted August 27, 2005 Sama lugu ka parem käsi suurem kui vasak Share this post Link to post Share on other sites