Cris 0 Teavita postitusest Postitas Mai 25, 2005 (muudetud) kui palju vedelikuga lahustatakse üks 5g kogus kreatiin monohüdraati ??? Muudetud Mai 25, 2005 kasutaja Cris poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kame 11 Teavita postitusest Postitas Mai 25, 2005 ise lisan süsivesikuid ka ja siis läheb mingi 200-300 ! ise arvan et see on individuaalne ka! nagu soovi on nii pane aga vedelikke peab siiski piisavalt tarbima! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
nurmsalu 0 Teavita postitusest Postitas Mai 26, 2005 Pane monohüdraati enne ja peale trenni valgu koksi sisse mis sisaldab umbes nii 400-500ml. vett!! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
mardus 0 Teavita postitusest Postitas Mai 26, 2005 Üks loll küsimus ka Hakkasin siis tänasest Kreatiin monot kasutama...Kas selle lahustuvusega ongi nii nagu ta on, et ei lahustugi täielikult ära? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
LK 1 Teavita postitusest Postitas Mai 27, 2005 Ega ei taha küll eriti. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
amilo 0 Teavita postitusest Postitas Mai 27, 2005 Kasutage leiget vett, siis lahustub palju paremini!Ja parem oleks kui vesi oleks eelnevalt keedetud, siis väldid võimalikke kõhuprobleeme (Kõhulahtisus) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kame 11 Teavita postitusest Postitas Mai 27, 2005 ma ei viitsi niipalju segada! siis toimin nii et kui näen et põhjas on siis segan ja kohe joon ja kõik saab sisse! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
joey 0 Teavita postitusest Postitas Mai 27, 2005 Kasutage leiget vett, siis lahustub palju paremini!Ja parem oleks kui vesi oleks eelnevalt keedetud, siis väldid võimalikke kõhuprobleeme (Kõhulahtisus) huvitav just hakkasin mõtlema, et vett keetes lõhume me neid molekule või midagi. seega peaks olema see paremini seeditav kui keetmata vesi. kas üldse on vahet keetmata ja keedetud vee seedimise kiirusel. mida teadjad arvavad sellest. või ajan lihtsalt segast siin praegu. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Tim 0 Teavita postitusest Postitas Mai 27, 2005 huvitav just hakkasin mõtlema, et vett keetes lõhume me neid molekule või midagi. seega peaks olema see paremini seeditav kui keetmata vesi. kas üldse on vahet keetmata ja keedetud vee seedimise kiirusel. mida teadjad arvavad sellest. või ajan lihtsalt segast siin praegu.veel on isegi väga lihne struktuur, seal pole enam midagi lõhkuda Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides