bohemianrhapsody 9 Teavita postitusest Postitas Juuni 1, 2005 To Baracus: Kle kus sa sellise lolli jutu võtsid?? Nu see jutt on ikka tõsiselt loll jutt nii et kui sul midagi tarka öelda pole siis parem ära ütle midagi.no aga igalpool räägitakse ju et kohupiim imendub aeglaselt kuni 8 tundi ja et lihavalk imendub ka aeglaselt . ja siis sellepärast juuaksegi hüdrolüüsitud vadakut et see laguneb/imendub hästi kiiresti. sa ise oled loll ja ei oska mu jutule vastu väita vaid hakkad kohe lolliks sõimama. tõesta siis et ma loll olen Ta imendub aeglaselt, aga see ei tähenda et see imendub sul ja siis 8 tunni pärast on see kohupiim laksuga 30gr kuskil lihastes või ma ei tea kus. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Baracus 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 1, 2005 no ei olegi laksuga aga näiteks sööd kohupiima ära ja siis 5 tunni pärast läheb tunni jooksul 30g aminohappeid verre. ja kui oled ennem seda paar tundi veel liha laksin siis see tuleb ka nüüd tasakesi ja siis laks hüdrolüüsitud vadak peale ja ongi ülepauk proteiinist Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ROtter 198 Teavita postitusest Postitas Juuni 2, 2005 no ei olegi laksuga aga näiteks sööd kohupiima ära ja siis 5 tunni pärast läheb tunni jooksul 30g aminohappeid verre. ja kui oled ennem seda paar tundi veel liha laksin siis see tuleb ka nüüd tasakesi ja siis laks hüdrolüüsitud vadak peale ja ongi ülepauk proteiinist Kas oleks võimalik selle jutu kinnituseks saada viiteid kusagil kirjanduses avaldatud artiklitele. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
bacardi 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 2, 2005 mai tea ma arvutasin ühe söögikorra kokku ja tuli mingi 50 grammi valku:P niiet mingit ülepauku ei olnud:) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
joey 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 2, 2005 no ei olegi laksuga aga näiteks sööd kohupiima ära ja siis 5 tunni pärast läheb tunni jooksul 30g aminohappeid verre. ja kui oled ennem seda paar tundi veel liha laksin siis see tuleb ka nüüd tasakesi ja siis laks hüdrolüüsitud vadak peale ja ongi ülepauk proteiinist vaevalt, et see kohupiim nüüd 5 tundi ka imendub. kui sööd kohupiima bäiteks, siis see alustab imendumist juba siis, kui see sul maos on. aga point on lihtsalt selles, et see imendumise kiirus on väike, st korraga imendub vähe. sest maos hakatakse neid valgumolekule lõhkuma tasapisi ja kaseiinil on väga tugev valgustruktuur, mis nõuab maos rohkem aega lahti lammutamisel. teatavasti lagundatakse valgud aminohapeteks ja valgud koosnevad aminohapetest, on erinevaid valke erinevate aminohapete koostistega, seega saabki neid liigitada täisväärtuslöikeks valkudeks ja mittetäisv vastavalt nende bioväärtusele. vadak imendub kiiresti, sest tema valgustruktuur on lihtne ja ei nõua palju aega maol lahti lammutamisel. vadaku isolaat on isegi nii lihtsa struktuuriga, et on peaaegu ära seeditud sinu eest ja see imendubki juba isegi 10 mintsa jooksul. nii, loodan, et said targemaks. kui ei, siis küsi julgesti. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Barbarian 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 8, 2005 Kas see tähendab seda, et targem oleks sööa erinevaid aminohapeid.Siis ei pea midagi seedima vaid ainult imendama. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kame 11 Teavita postitusest Postitas Juuni 8, 2005 valgud koosnevadki aminohappetest ja neid sa sööd iga kord kui saad toidust valku ! see eest aminohapped ise on erinevad - osad on kergesti omandatavad ja teised jällegi raskelt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Annika Pärtel 84 Teavita postitusest Postitas Juuni 8, 2005 no aga igalpool räägitakse ju et kohupiim imendub aeglaselt kuni 8 tundi ja et lihavalk imendub ka aeglaselt . ja siis sellepärast juuaksegi hüdrolüüsitud vadakut et see laguneb/imendub hästi kiiresti. sa ise oled loll ja ei oska mu jutule vastu väita vaid hakkad kohe lolliks sõimama. tõesta siis et ma loll olen See "igal pool räägitakse" kõlab sama usutavalt kui väljend" naised saunas rääkisid.." Äkki tood konkreetseid infoallikaid? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides