Jump to content
Sign in to follow this  
Mers

raha?

Recommended Posts

Trenn: 9 kuud jõusaalis on 3262 EEK, seega 1 kuu on 362.46 EEK

Lisandid: Raske öelda kuna ostan suurtes kogustes ning viimane laadung pole otsa saanud. Kusagile 150-300 kanti ta vist jääb.

Söök: Raske öelda, võibolla kusagil 800-1200 EEK kuus.

väga kokkuhoidlik :)

teed kodus kätekõverdusi ja jood vett?

1. Ma olen ainult paar korda elus jõusaali eest maksnud.

2. Ja kas kõik söök peale vee käib toidulisandite alla?

Tahaks teada mida osad inimesed siin söövad,et ainult tonn kuus toidu peale läheb????

See suht ulmeline jah, mingi 33 krooni keskmiselt päevas. Ega midagi erilist ei vaarita ikka selle eest. 100 krooni päevas on suhteliselt normaalne, et kõik vajalik olemas oleks ja eriti ei priiska ka.

Jõusaali kuupilet 455.-

Toidulisandid (FitWhey + kreatiin kord kahe kuu jooksul) 250+150=400 kahe kuu peale, nii et 200.- kuus.

Tavatoidule kulutan vaese tudengina 3000 krooni suurusjärgus.

Nii et kokku puhtalt trenni peale läheb 655.-. Söök sisse arvestada, siis 3655.-

Ulmelised summad siin teemas tulevad tavatoidu (mitte) sissearvestamisel. Kui mõni elab vanematega ning toidule ise ei kuluta, teine aga ostab kogu toidu ise siis on loogiline, et selline summade vahe on. Siiski on suht raske arvestada palju sul toidule läheks, kui sa trenni ei teeks ning kaloreid ja muid arve kokku ei lööks. Trenni tarvis muudetakse ju kogu toitumisgraafik ära, mitte ainult need toidukorrad, mis "tavamenüüst" maha saaks lahutada.

See suht ulmeline jah, mingi 33 krooni keskmiselt päevas. Ega midagi erilist ei vaarita ikka selle eest. 100 krooni päevas on suhteliselt normaalne, et kõik vajalik olemas oleks ja eriti ei priiska ka.

Vett ja leiba, vahel saab putru ka!

Vett ja leiba, vahel saab putru ka!

Lisaks veel kapsas ja porgand. Ja kui on Hankijaid tuttavaid, siis saab ka liha (sain ise töötu olles 10kg kanafileed 330 krroni eest, kuipalju liha siis rikkamad vennad kuus söövad?).

See summa on täna eestis töötukassast saadav päevaraha, tulebki ca 1000kr kuus toime tulla. Eks see 33 kr pole enda valik ilmselt kõigil, lihtsalt paar kuud võib selline periood elus ette tulla, kellel töö kaotuse tõttu, kellel muu tõttu. Kui häid Hankijaid või Allikaid pole, siis vaevalt tuhandega normaalselt ära elab.

Kui toit välja jätta siis kulutan oma treeningutele kuus 0 krooni.

Lisandeid praegu ei tarbi enam ja jõusaalis ning võimlas käin täiesti tasuta :rolleyes:

trenn ja saal ja ujumine 650.- võtsin prooviks taastaja ka see kuu ( u 350.- ) ja sööki pole nagu arvutanud ... oleneb kuidas ajaga on ja kas söön rohkem väljs või teen ise, sellest sõltub palju !

Enda tervis on muidugi kõige tähsam. Kui mul raha on, siis ma kulutan selle enne trenni ja korraliku toidu kui alkoholi peale! Tahaks teada kuidas ntx töötuks jäänud inimene kes tahab trenni jätkata tervislikult edasi toitub?? Ma olen hirmuga mõelnud, et kui ise töötuks jään siis on vist jõusaali ja tervisliku toiduga aamen:S

Ainult makaronid hakklihaga vahest kui pappi palju saab turistieinet ka juurde osta :rolleyes:

Tahaks teada kuidas ntx töötuks jäänud inimene kes tahab trenni jätkata tervislikult edasi toitub??

Siis võiks eraldi teema teha "Töötu toidukava". Sinna võiks koostada näidis-päevakava isikule, kes saab ühes kuus toidule kulutada eesti töötukassa abiraha kuu kohta. Seal ma võiks proovida ka ise aidata kava täiendada huviga. Oleks kasulik teema ma usun ka.

--

päevaraha peaks täna olema: 32,90 krooni

samas ei leia seda summat töötu lehelt hetkel, et palju kuus raha tuleb siis täpselt.

Edited by CharlesRoos

Jõusaal+ toit= piisaval, et korralikult süüa ja trennist kasu oleks. Toidulisandid ? Nende peale ei kuluta oluliselt. Piisab, kui ostan iga 2-3 kuu tagant vadakut.

Hetkel rahadega kitsas.

Kuus ei kulu toidule rohkem kui 1000-1500 krooni. Olenevalt palju sõpradega vahest õlle võetud saab.

50kr päevas on normaalne kulu. 60kr eest saab 1,2kg grillkana. Jagan kahe päeva peale ära. Lisaks mõlemalt päeval pakk kohupiima, nädala peale suur pakk mune omleti jaoks. Lisatoiduks mitme päeva peale pakk makarone (7kr pakk, kolm portsu) millele lisaks pakk hakkliha mitme päeva peale (25kr ja saab 3-4 portsu makaronidega segada).

Pole just kõige tervislikum toitumine aga valgud saab kätte, süsikad ning rasvad samuti. Veidi trenni kõrvale ning kannatab ära küll. Kui rahalised võimalused paranevad siis muudab.

Ausalt öeldes on tegemist eelkõige siiski laiskusega. Oleks soov siis sellest 50-st kroonist oleks süüa maa ja ilm. Viitsiks ainult teha. Aga pole antud seda viitsimist ja kokandusannet. Lihtsam on lihtsalt oma grillkana iga päev näost sisse ajada. Odav ja toitev.

Edited by Archangel

Vahet pole palju raha on ehk siis kui palju sissetulek on, niivõinaa tuled ots otsaga kuulõpuks kokku.

Teemasse: Treening kooli jõusaalis tasuta. Toitumise peale ei teagi, vanematega elan seega omast taskust väga ei saagi midagi. Püüan võimalikult tervislikult süüa hetkeliselt.

Lisanditesse puutub siis neid ikka vahest juhtub ostma, aastas 2-3 korda.