v2ike pekk 0 Report post Posted April 18, 2005 ahoi,jama siis järgmine olen nüüdseks siis juba 2 ja pool kuud loomamoodi rabelenud (3-4x nädalas trenni ca 2h iga kord) ja eesmärk on suurendada om kehakaalu (lihasmassi kasvatamisega) tee trenni palju trenni ikka püsib mass 49kg peal. Jõudu on veid juurde tulnud aga seda kipuba ka vähevõitu olema. Söön ka suht korralikult 3x päevas täissöögikord + 1x päevas kreatiini (2g) + iga päev rosinaid kuhjaga ja kohupiima 400g päevas. Teen ma vähe trenni, söön valesid asju? Share this post Link to post Share on other sites
TANK 3 Report post Posted April 18, 2005 treeni vähem söö rohkemtreeni 2-3x nädalas ja söö 4-6x päevas Share this post Link to post Share on other sites
chrisrea 0 Report post Posted April 18, 2005 Ja teed liiga pika trenni, normaalne trenn ei tohiks maksimaalselt üle pooleteise tunni kesta.Tee jah, vähem trenni ja söö rohkem. Share this post Link to post Share on other sites
pacman 0 Report post Posted April 18, 2005 Kas ma saan õieti aru,et sa kaks kuud ainult oledki trenni teinud..ja juba kreatiini peal?Aga jah lihase kasvatamiseks oleks sul lisavalkusi ikka rohkem vaja,ainult kohupiimast ei piisa,soovitaks osta ka miski valgupulbrikese:) Share this post Link to post Share on other sites
v2ike pekk 0 Report post Posted April 18, 2005 põhimõtteliselt võib öelda küll et ainult 2,5 kuud on trenni tehtud sest vahepeal oli 1,5-aastane ring kus ei saanud lillegi liigutatud. Seega on veel liiga vara alustada lisandite tarvimisega? Nagu näha siis tuleb veel rohkem sööma hakata, kuigi momendil on selline tunne, et kogu aeg olen kurguni täis. Share this post Link to post Share on other sites
pacman 0 Report post Posted April 18, 2005 Ei noh proteiini tasuks kindlasti tarvitada..aga kreatiin..selle kohta ikka õeldakse et võtta alles siis,kui väike põhi juba jõusaalist all,kuigi osad räägivad ka teist juttu,aga ise hakkasin tarvitama peale poolt aastat jõusaalis. Share this post Link to post Share on other sites
p2rt 0 Report post Posted April 18, 2005 ma teen küll ca 2h trenni. Teen west side jõukava ja puhkused seeriate vahel on vahel 5 või rohkem minutit pikemad. Share this post Link to post Share on other sites
pacman 0 Report post Posted April 18, 2005 (edited) Hmm 5 minutid on minu arust liiga pikk aeg. Edited April 18, 2005 by pacman Share this post Link to post Share on other sites
hernes 0 Report post Posted April 18, 2005 5 mintsa pausi teha on ikka pikk aeg küll,1-2 mintsa on normaalne Share this post Link to post Share on other sites
pacman 0 Report post Posted April 18, 2005 Kusjuures foorumis oli kunagi teema ka nende pauside kohta seerijate vahel,kes tahab võib sealt vaadata:) Share this post Link to post Share on other sites
erxs11 0 Report post Posted April 18, 2005 Lisad lisadeks, kui tavatoitumine pole korras, siis pole neist lisadest ka suurt kasu.Jaota toidukorrad päevas 6ks ja igas korras ca 30g valku, kui järjepidevust on, siis hakkab massi ka tulema. Puhkama pead ka muidugi korralikult.Edu! Share this post Link to post Share on other sites