Razard 0 Report post Posted March 29, 2005 (edited) Ma olen aru saanud, et paljud foorumi kasutajad osalevad/on osalenud ka võistlustel. Nende tiitliks võiks olla parim tulemus võistlustelt. Kui mõne tundmatu fooruminime juurde ilmub näiteks "juunioride II koht" või "noorte meister", siis loen tema posti huviga. Ning miks mitte tiitel "EKFL litsenseeritud treener". Edited March 29, 2005 by Razard Share this post Link to post Share on other sites
taks 0 Report post Posted March 29, 2005 see parima tulemusega tiitel on ürpis hea idee, aga samas võik lihtsalt teadjamehed olla nn PRO tiitliga Share this post Link to post Share on other sites
hatebreed 0 Report post Posted March 29, 2005 Anda tuleks tedmiste järgi mitte et mõni tont on 500 posti tühja möla ajanud ja kohe tiitel käes ja tuleb ja vaatab algaja et oh kui palju tärne kuigi antud isik võib need posti kuskil vabas foorumis teinud olla näteks.Head tiitlid oleks:TarkmeesJüriAmbaalTuha JuhanLamba AntsPeenestajaNaised saunas tüüpMölalõugMusklifriikSaalibossRaua vägistajajne Share this post Link to post Share on other sites
Razard 0 Report post Posted March 29, 2005 Naised saunas tüüpVahulõug Aa mis puhul need?Lamba Ants Jüri Share this post Link to post Share on other sites
Kurupt 0 Report post Posted March 29, 2005 kui hakata panema tiitleid selle j2rgi kui palju postitusi on siis arvata v6ib et hakkab pihta jube spammamine. samas sp2mmi 2ra hoidmiseks v6iks nendele kasutajatele kellel l2heb postitusi yle 1000-1500 vms panna tiitliks lobamokk v6i latatara. sellist tiitlit ei tahaks ju keegi omada. Share this post Link to post Share on other sites
Arnold 76 Report post Posted March 30, 2005 Need, kes on tõeliselt targad ja õpetajad :DoktorMentorNeed, kes pappi annavad ja juhatavad:PatroonMatroon Share this post Link to post Share on other sites
kame 11 Report post Posted March 30, 2005 siis parandan enda eelneva vea! varjant- JUTUKUNN ! Share this post Link to post Share on other sites
Rebane 102 Report post Posted March 30, 2005 Tundub, et osadele jäi veidi ebaselgeks nii et selgitan tiba asja.Uut tiitlit on võimalik välja teenida AINULT teadmistega. Postituste arv võib sellel inimesel ka üliväike olla, kuid kui on teada, et inimene oskab asja (on litsenseeritud treener, suure staaziga saaliskäia vms) saab ta selle tiitli ikkagi.Nii et üks asi on saada tiitlit postituse järgi (vaata neid tiitleid siit), teine asi on seda saada teenete/teadmiste eest. Share this post Link to post Share on other sites
kame 11 Report post Posted March 30, 2005 oleks hea varjant! siin osadel on tekkinud paarsada postitust paari päevaga aga keda nii palju nõustatakse seda ma ei tea küll! äkki jääks ära arutelud EI - JAH - MA ARVAN KA! Share this post Link to post Share on other sites
Mob 0 Report post Posted March 2, 2006 (edited) abistajakuningas rohkem ei tule pähe Edited March 2, 2006 by Mob Share this post Link to post Share on other sites
Vahue 0 Report post Posted March 2, 2006 Grafomaanidele (ja need on 90% rumalad pubekad) võiks lisada tiitli "leeprahaige", "paha haisu eritaja", "läbulaator" või "Lõuapoolik". Siis teame sellistest juba kaugelt eemale hoida. Share this post Link to post Share on other sites
joker 3 Report post Posted March 2, 2006 Sons of God Himself ?! Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted March 2, 2006 Läbulaator - sellise tiitli võiks küll kasutusele võtta. Share this post Link to post Share on other sites
Vahue 0 Report post Posted March 2, 2006 Minu arust ka. Selline süütu nimega vaimukas tiitel. Aga mida arvab asjast god himself Rebane? Share this post Link to post Share on other sites
kaos 0 Report post Posted March 2, 2006 (edited) Mnjahh, tegemist siis aegunud teemaga! Edited March 3, 2006 by kaos Share this post Link to post Share on other sites
Titaan 0 Report post Posted March 2, 2006 just need läbustajatele või mõtetutele võiks küll panna:D Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted March 2, 2006 professor.guru meeldis mullemeister.teadjamees Share this post Link to post Share on other sites
Andreaz 0 Report post Posted March 2, 2006 Dr. Bonsuna. ei tea mis see Bonsuna tähendab? rates oli ka see nimi Marekil Share this post Link to post Share on other sites
Xero 0 Report post Posted March 2, 2006 (edited) Võix sellise süsteemi teha, naq torufoorumis - läbustajatele ja korrarikkujatele "lammas". Ülejäänud postiivseid poste jagavate postitajate tiitlid võixid olla lihtsad ja loogilised, et ikka uustulnuk saab aru, kes on kes. Kui vastab kõrge tiitli omaja, siis võib ta seda rohkem uskuda, kui tavakasutaja! Sorry kui mu väljendusviis oli ebapiisav, ma ei oska paremini, süüdistage aint emakeele õpetajat Edited March 2, 2006 by Xero Share this post Link to post Share on other sites
kaiv 0 Report post Posted March 3, 2006 Nimi võiks lihtsalt teist värvi olla(punane), palju kergem otsida tarku postitajaid! Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted March 3, 2006 Tegelikult oleks hästi hea kui see valdkond, milles küsimus oleks ka märgitud. Kellel kulturism, kellel bodypump, kellel toitumine, kellel füsioloogia. Share this post Link to post Share on other sites