Tsaar 0 Report post Posted March 25, 2005 Rääkides tugevatest meestest, siis siin on mees, kes suudab newtoni seadusi enam-vähem eirata!http://www.big-boys.com/articles/bigstrength.html Share this post Link to post Share on other sites
TANK 3 Report post Posted March 25, 2005 No seda maas püherdamist olen viimasel ajal juba nii palju näinud et.... Share this post Link to post Share on other sites
Kuup 0 Report post Posted March 25, 2005 Kaameraga nati mängitud...aegluubis, see lisab ka vürtsi. Share this post Link to post Share on other sites
Sphinx 0 Report post Posted March 25, 2005 vägev on küll, aga aegluup veidi rikkus jah.. Share this post Link to post Share on other sites
andkemulle 0 Report post Posted March 25, 2005 no kurat... vaadake, kuidas poiss l6pus k2tek6verdusi teeb... julm! Share this post Link to post Share on other sites
ronny 0 Report post Posted March 25, 2005 ma olen skeptiline selle lindistuse tõelisuse suhtes. Paljud poosid mida see breikar seal tegi ei tohiks üldse võimalikud olla. See kätekõverduste tegemine näiteks eriti. Tal ei ole isegi peopesad maas: teeb neid kätekõverdusi sõrmedel. Siin on mingi matrixi trikk mängus ma ütlen Share this post Link to post Share on other sites
E46 0 Report post Posted March 25, 2005 kätekad olid küll vägevad jah... aga video ise kahtlanemuidu kui newtonist rääkida siis Vince Carter eirab tunduvalt enam igasugu füüsikaseaduseid Share this post Link to post Share on other sites
lolo 0 Report post Posted March 26, 2005 video on õige ikka ! ise olen ka kunagi selle breigi kohta kõvasti uurinud ja selliseid mehi on nähtud teisigi...kätekõverdused on samuti õiged,see ,et ta sõrmede peal teeb peabgi nii olema .. sõrmedega tasakaalustab tervet keha Share this post Link to post Share on other sites
WestiCe 0 Report post Posted March 26, 2005 Aga meez ikka paneb ylbelt küll... Share this post Link to post Share on other sites
Makaveli 0 Report post Posted March 26, 2005 Kui see kõik ehtne ja pole monteeritud siis respekt. Share this post Link to post Share on other sites
taks 0 Report post Posted March 26, 2005 päris tugev kutt peaks mainima tundub nagu oleks tal alakeha eriti kerge, millega ta mängleb Share this post Link to post Share on other sites
bacardi 0 Report post Posted March 26, 2005 aegluubis oli ka aint ükskoht ju mingi 5 või 10 sekundit, vahepeal tundus küll veel et aegluubis aga kuiv vaadata rahvast siis on aru saada et kutt teeb ise seda aegluupi oma kehaga, aga igatahes suur RESPECT talle Share this post Link to post Share on other sites
Paldiski_kutt 0 Report post Posted March 26, 2005 Karmid tüübid, eriti paneb hämmastame see lõpu osa kus tüüp teeb neid kätekõverdusi, ei no neil on asi käppas Share this post Link to post Share on other sites
jaan1 0 Report post Posted March 26, 2005 ulmeinimene kätekõverdused olid megad ja kutt peab suht kerge ja lühike ka olema ma arvan. Share this post Link to post Share on other sites
dopingukytt 0 Report post Posted March 26, 2005 kõva mees, kuid mis selle mehe nimi on, teab keegi? Share this post Link to post Share on other sites
Miin 0 Report post Posted March 26, 2005 (edited) Edited April 12, 2005 by Miin Share this post Link to post Share on other sites
St 0 Report post Posted March 27, 2005 Kätekõverdused ise ei ole eriti vapustavad minu vaatevinklist aga mis muudab need võimsaks on näppudes sooritus. Seega RESPECT vennale! Share this post Link to post Share on other sites
savi_ 1 Report post Posted March 27, 2005 ma usun samuti ,et siin ei ole tegu "matrix"i trikkidega , vaid pigem aastatepikkuse harjutamisega .... igastahes müts maha .. selle venna skill ja jõud võiks endalgi olla . Share this post Link to post Share on other sites
isapoeg 0 Report post Posted March 28, 2005 Kas keegi oskaks öelda mis on selle loo nimi mis selle video taustaks mängis? Share this post Link to post Share on other sites
--p2tik-- 0 Report post Posted April 1, 2005 Selliseid wendu juba eestist nii kergelt ei leia ja kätekõwerdused olid ikka yle kõige igastahes big respect talle... ise tahaks ak selline olla... Share this post Link to post Share on other sites
erxs11 0 Report post Posted April 1, 2005 väga hull Share this post Link to post Share on other sites
Barbarian 0 Report post Posted May 16, 2005 See vend on isane! Share this post Link to post Share on other sites
Kuup 0 Report post Posted May 26, 2005 aegluubis oli ka aint ükskoht ju mingi 5 või 10 sekundit, vahepeal tundus küll veel et aegluubis aga kuiv vaadata rahvast siis on aru saada et kutt teeb ise seda aegluupi oma kehaga, aga igatahes suur RESPECT talle Vaata aga uuesti, ta ei tee seda aegluupi ise, õhus ei saa nii hõljuda. Share this post Link to post Share on other sites
Barbarian 0 Report post Posted May 27, 2005 Jah! tundub olevat mingi montaaz!Ise proovisin just järgi Share this post Link to post Share on other sites