Chiko 0 Report post Posted March 17, 2005 Mul üks küsimus. Mängis ise jalgpalli ja tihti väänan hüppeliigese välja, kas Capsicam on ka väikeste vigastuse vastu? Hetkel valutavad veidi mõlema jala hüppeliigesed! Share this post Link to post Share on other sites
bacardi 0 Report post Posted March 17, 2005 capsicam võtab valu ära kuna sportlased higistavad ja siis ta hakkab kõrvetama nagu tuliseks läheb ja valu pole tunda aint kõrvetust, ise olen proovinud ja ema kasutas kogu aeg. Share this post Link to post Share on other sites
hernes 0 Report post Posted March 17, 2005 olen ise ka capsicami kasutand ja see aitab ikka täiega Share this post Link to post Share on other sites
Kurupt 0 Report post Posted March 17, 2005 "m2ngin" kah jalgpalli..hyppeliiges nii hambas et k2ib igal sammul v2lja..hakkan vist ikka t6sisemalt j6usaaliga tegelema ja j2tan jalka pooleli kui jalg 2ra ei parane. jalkat m2ngides seda lihasmassi ei tule kah Share this post Link to post Share on other sites
Semmi 0 Report post Posted March 17, 2005 Capsicam minumeelest rohkem ikka soojendav kreem mitte raviv. Kui ravida tahad, siis määri ennast Fastum Gel'i või Lioton 1000-ega. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted March 18, 2005 Capsicam on soojenduskreem, raviks on kindlasti parem Olfen, seal on valuvaigisitit ka sees. Mind on aidanud Share this post Link to post Share on other sites
Miin 0 Report post Posted March 18, 2005 (edited) ... Edited April 12, 2005 by Miin Share this post Link to post Share on other sites
St 0 Report post Posted March 18, 2005 Mingil määral aitavad ka spetsiaalsed sidemed ja väga intensiivne soojendus. Kui tahate intensiivset soojendust võtke süütevedelik ja tikud! Share this post Link to post Share on other sites
erxs11 0 Report post Posted March 18, 2005 Capsicam on jube kraam. Ise ka seda kunagi peale määrinud ja pärast trenni ajal ei suuda küll keskenduda kui lihased tuld löövad.IBUMETIN on hea kreem, kus sees ibuprofeiini. Aitab hästi. Share this post Link to post Share on other sites