Jaaniuzz 0 Report post Posted March 31, 2005 noo ma nüüd ei ole mingi kogenud saalimees, kõigest algaja ja võin ka väga metsa panna aga nii palju kui ma olen aru saanud ja lugenud siis se massikasvatamine sõltub üldse korduste arvust ja raskustest mida tõsta..se et kas hantliga või kangiga selle erilist vahet ei ole, kangiga saab lihtsalt teha harjutusi mida hantlitega ei ole võimalik teha ja hantlitega seda mida kangiga ei ole võimalik teha. mõlemad väärt riistapuud igatahes. Share this post Link to post Share on other sites
E46 0 Report post Posted March 31, 2005 (edited) nii targutajad:Kasuta vabaraskusi kõigi raskete tööseeriate korral:Pole vahet, kui rasked masinad ka ei tundu, nad ei kaasa töösse iial niipalju lihaseid, kui vabaraskused ja seetõttu ei ole masinatega võimalik kasvatada niipalju üleüldist lihasmassi, kui vabaraskustega. Sama kehtib ka kangi kohta, kuna hantlitega tehes on igal käel oma raskus ja liikumistrajektoor ei sõltu teisest käest ja on ka suurem ning kaasab rohkem lihaseid töösse.Kasuta harjutusi, mis hõlmavad palju lihasgruppe:Harjutuse sooritamine on vahest see kõige tähtsam faktor lihasmassi lisamiseks. Kui soovid tõelist hardcore lihasmassi ära kasuta isoleerivaid harjutusi. Selle asemel kasuta harjutusi, mis kaasavad treenitavas piirkonnas töösse võimalikult palju lihaseid. Ära usu teooriat, et petmine röövib sult lihaste separatsiooni. Kombineeritud harjutuste korral võib tulemus olla hoopis vastupidine. Kasutades harjutusi, mis kaasavad paljusid lihaseid, on seal ka rohkem lihaseid, mida separeerida. <--- see käib samuti hantlite kohta (Don Diablo'le "petmise" kohta ka infi siis ) Edited March 31, 2005 by E46 Share this post Link to post Share on other sites
E46 0 Report post Posted March 31, 2005 kui see ka vale on siis andke andeks, mina selle teema kohapealt enam sõna ei võta Share this post Link to post Share on other sites
netz 0 Report post Posted March 31, 2005 to netz, õpi lugema! jutt käis massi treeningust!!!...ps. sõnastus andis vb. jah soovda, ma ei mõelnud,et AINULT hantlitega aga põhirõhk küll lendamistele jms harjutustele, mis on hantlitega! sama kehtib ka ntx. õla trenni korral! Võibolal sõnastus andis jah soovid.Okei mida kuradit Sa siin siis veel sõimad.Kirjuta sama mõte siis paremini välja koos seletuse ja põhjendusega mitte ära tule siin kõiki tropiks sõimama.Järgmine kord kui midagi kirjutad siis vaata sõnastus üle. Sõimamine on eluloll tegevus. See on nõustamiskoht kus jagatakse sõbralikku informatsiooni.Sry kui mul pole õigus.Ma tunnistan ka enda viga kui Kalmus ja Kiivikas ütlevad, et ma tõesti ei saa kangiga kunagi massi treenida, ometigi ma iga päev loen siin sellist juttu, et massitreeninguks tuleb kangiga teha vähe kordusi ja raske raskusega.Arvesta sellega kah, et kui Sul pole õigus oled totaalselt lolliks end teinud. Kui mul pole õigus olen kah ennast lolliks teinud mis muud.Vigadest õpitakse. Share this post Link to post Share on other sites
E46 0 Report post Posted March 31, 2005 ma iga päev loen siin sellist juttu, et massitreeninguks tuleb kangiga teha vähe kordusi ja raske raskusega. ple kordagi seda väitnud, see jumalast õigetahtsin lihtsalt tähelepanu juhtida hantlitega harjutustele Share this post Link to post Share on other sites
netz 0 Report post Posted March 31, 2005 kui see ka vale on siis andke andeks, mina selle teema kohapealt enam sõna ei võta Ei olnud. Foorumisse rahu. Hantlid on ka toredad asjad. Õige. Share this post Link to post Share on other sites
andkemulle 0 Report post Posted March 31, 2005 Asi leidis lahenduse. Tore. Eks see ole jah teada v2rk, et vabaraskused rohkem massi jaoks sobivad. Masinad, selge see, just erilist vabadust ei anna, kyll aga pidasin kangi ja hantleid suhteliselt sama vabad olevat. Tegelikult eks need hantlid pisut vabamad ole kyll. Ise soovitaksin kangi-hantlite symbioosi.Vahva Share this post Link to post Share on other sites
pacman 0 Report post Posted March 31, 2005 Mehed-rahu rahu see siin foorum ikkagi kus õpetatakse üksteist.Kes teeb seda paremini kes halvemini..Aga seda,et ise pooldan ka rohkem hantlitega harjutusi.Sest,minul vähemalt tekib tahtmata selline asi,et ikka aitad tugevama käega nõrgemat ehk siis tõstad tugeva käega rohkem ja vähe eespool nt kasvõi biitsa tehes.Siiani olen ikka kangiga teinud..aga nüüd märkasin,et parem käsi vähe rohkem lihastes kui vasak.Biitsa ümbermõõt ka umbes cm paremal suurem,edaspidi hakkan ka rohkem hantlitele keskenduma,kus seda teha annab:) Share this post Link to post Share on other sites
pacman 0 Report post Posted March 31, 2005 See mu postitus ei tähenda muidugi,et ma üldse kangi enam ei kasuta.Mõned harjutused vaja raudselt ka kangiga teha. Share this post Link to post Share on other sites
majataga 0 Report post Posted March 31, 2005 minuarust on uldse hantlidega parem teha kui kangiga ja paremini t6mbab ka lihased verd tais see on muidugi minu arvamus ei ole seda kuskilt lugenud ege kuulnud ja mul savi mida teie arvate v6i m6tlete selle koha pealt. Share this post Link to post Share on other sites