Jump to content
spaniard

testosteroon

Recommended Posts

Testosterooni tase on kõrge siis kui trennisaalis mõni tibi sul kogu aeg nina all paljast tagumikku hööritab.

Muul moel testosterooni sisaldust veres keemikuks hakkamiseta eriti ei reguleeri. Muidugi mõista on ka taolisel meetodil oma "kõrvalmõjud".

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Testosterooni tase kõigub veres koguaeg. Siiski erinevad uuringud on näidanud, et mõnede inimeste puhul on see kõrgem hommikul (enamus) teistel jälle päeva teisel poolel. Eks selle hetketase veres sõltub mitmestki asjast. Kõrgem on see kindlasti nendel kes toituvad korrapäraselt ja tegelevad ka kehakultuuriga. (möödukalt). Samas nö. tippsportlastel on kindlasti selle hormooni ööpäevane kõikumine veres suurem. Kui sportlane on puhanud ja korralikut söönud siis on ka selle tase kõrgem , kui jälle väsinud siis madalam. Selle hormoonitaseme pideva jälgimisega veres on võimalik ennetada ületreeninguid ja üldse maximaalselt effektiivselt treenida.

Kui näiteks verepilt peaks näitama, et hormoonitase on madal siis pole ka mõtet järgmist treeningut veel teha. Vähemalt tugevat treeningut mitte . Kui aga hormooni tase kipub liialt tihti olema madal ,võib see viidata regulaarsele ületreeningule.

On selge ka see, et iga kuu umbes 4-5-el. päeval on meestel testosterooni tase tavalisest kõrgem. Umbes sama asi vist nagu on naistel päevade värk.

Kellel on näiteks väga hea enesetunnetus see mõikab seda ka oma treeningutel. Mina näiteks tunnen selle ära. Küll mitte iga kuu aga küllalt tihti siiski. Nendel päevadel olen tundnud, et suudan trennis rohkem pingutada ja olen vastupidavam.

Kindlasti hakkab treenitud organism mingi aeg peale tugevat pingutust tesosterooni rohkem tootma, selleks, et kurnatud organism võimalikult kiiresti taastuks. Sellest ka kindlasti see ,miks on ööpäevane testosterooni kõikumiste amplituut erineva suurusega, tavainimesel ja sportlasel.

Kindel on ka see, et meestepuhul tõuseb selle hormooni tase veres siis kui ta näeb ilusat naist. Ja seda kõrgemale veel sellisel juhul kui seesama naine ka teda tähele paneb.))

Alkoholi pruukimise puhul pidi aga olema nii, et naistel see tõstab testosterooni taset meestel aga vastupidi vähendab. Küll siiski hetkeliselt aga siiski.

Nii, et mehed!!! ;)

Parema seksi nimel loobuge vähemalt enne seda tegevust alkohoolist.

Naised seevastu..... ))) :););)

:P:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

vanas foorumis keegi kunagi rääkis et toores kartul koos vahukoorega ennem magamaminekut annavad mingi tõuke et nede kahe komponendi koostoimel tekib mingi aine mis aitab seda taset tõsta

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×