Jump to content
renku

Ainult OTT´ile

Recommended Posts

NB!!! VASTAMISEKS AINULT OTT´ile

Tere Ott!

Olen praegu Tartus ja olen sinu tehtud toidukava järgi toitunud juba 4 nädalat. Maha võtan täiesti graafikujärgselt (0,5-0,7 kg nädalas), aga samas on langenud ka jõud liiga palju. Olen kaotanud rinnalt surumises selle aja jooksul järgnevalt- enne toidukava järgimise alustamist tegin esimese seeria 150-ga 8 korda, viimane trenn aga ei venitanud esimeses seerias isegi 5 kordust välja. Iga nädalaga olen kaotanud ühe korduse. Kas on siin mingid probleemid või on selline jõu kaotamine normaalne. Mulle tundub, et jõudu kaotan liiga palju. Mida soovitaksid!

Meenutan sulle, et söön päevas 6 korda, mille sees on 2 drinki (1 enne ja 1 pärast trenni) ning nädala 42st korrast söön 1 toidukord seda, mida ise heaks arvan.

Jõutrenni teen praegu 6 korda nädalas (iga lihas 1 kord nädalas) ja peale iga trenni teen aeroobset 40 minutit pulsiga 130-140.

Ja veel 1 küsimus, kas hommikust putru millegiga asendada ka vahel võib, näiteks 6-tera müsli ja rasvatu piima seguga. Siiani olen putru söönud, aga krt, see ei lähe kuidagi alla, iga kord on silmad pahupidi peas, kui seda söön:-).

Edu sulle!

Renku.

Panin selle teksti siia, kuna millegipärast ei saa enam sõnumina edastada, midagi on mul seal valesti:-).

NB! Võid vastata mailile renku3@hot.ee

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

jah,midagi on sul valesti kyll,kuna ma olen ka teinud oti dieedi kava ja mul tuleb joudu just juurde :P sa pead ikke oma soogi,puhkuse ja trenni kava yle vaatama <_<

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See ei ole kindlasti midagi katastroofilist.Igale tõusule järgneb langus ja vastupidi.Inimese psüühika e.närvikava tahab ka taastumist.Üks asi on trenn paberi peal kirja panna,teine asi selle täitmine.Kahte eesmärki korraga saavutada on raske,tuleb leida mingi kompromiss.Aga üldiselt on nii normaalne,et kehakaalu langedes vähenevad ka tulemused esialgu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõigepealt vabandan, et ei ole pikka aega vastanud, ajapuudus on krooniline. Eks mingis osas kaob ka enesel jõud, dieedi aeg, kuid dieedi alguses ei ole seda eriti märgata, kui suur sul aeroobne osa on? Võib olla vähendaks seda, sest kui sa enne eriti aeroobset üldse ei teinud, siis praegune maht võib olla antuke liiast, tõmbab maha testosterooni taset. Ise üritan ka aeroobse osa isegi enne võistlusi hoida 20 - 40 min juures.praegu üle 25 min. korraga ei tee, vastavalt enestundele mängin selle mahuga. Proovi sööki sellisel juhul hoida tagasi kui aeroobset vähendad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuidas soovitad vähendada aeroobset?

Kas teha edaspidi peale iga treeningut 20-25 minutit või teha aeroobset vaid 3-4 korda nädalas, aga ikkagi korraga kuni 40 minutit?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×