carbo 0 Report post Posted February 27, 2005 Tervist, kuna endal plaanis uus kava valida - siis mõtlesin ise väikese küsitluse teha.. Nimelt millise rinnaltsurumise kava järgi olete Teie treeninud ja mida see juurde on andnud..? Share this post Link to post Share on other sites
wilson 0 Report post Posted February 27, 2005 Mina teen Rusika 4 päeva kava järgi.juurde on hetke seisuga andnud(koos kreatiini tarbimisega) 20kg.Minu arust väga hea kava (Y).Minu Soovitus Share this post Link to post Share on other sites
acer 0 Report post Posted February 27, 2005 Mina teen Rusika 4 päeva kava järgi.juurde on hetke seisuga andnud(koos kreatiini tarbimisega) 20kg.Minu arust väga hea kava (Y).Minu Soovitus 4 päeva peab see siis alles võimas kangutamine olema. ilma kreatiinita seda vist vastu ei peaks. Share this post Link to post Share on other sites
norman22 0 Report post Posted March 28, 2005 nädalas 2 päeva rinnale seal kavas on 1 päev raske ja teine on kerge. Share this post Link to post Share on other sites
E46 0 Report post Posted March 28, 2005 kus kohas seda rusika kava näha on? Share this post Link to post Share on other sites
Striker 0 Report post Posted March 28, 2005 kus kohas seda rusika kava näha on? Amazon.ee>Tööriistad>Surumine Share this post Link to post Share on other sites
taks 0 Report post Posted March 28, 2005 otsingu abil leiad igasugu väga häid ja katsetamist vajavaid rinna kavasi edu otsimisel! Share this post Link to post Share on other sites
netz 0 Report post Posted March 28, 2005 On ka Rusika kava käsil ja praegu poole peal täpselt.Pole veel kordagi seda kava läbi teinud, aga juba on tunda kus juurde jõudu tuleb. Share this post Link to post Share on other sites
erxs11 0 Report post Posted March 29, 2005 MA olen ka poolepeal sama kavaga ja jõudu tuleb ladusalt Soovitan soojalt Share this post Link to post Share on other sites
Don Diablo 0 Report post Posted March 29, 2005 Jõudu... aga lihasepoissi kuidas tuleb? Share this post Link to post Share on other sites
UFC 0 Report post Posted March 29, 2005 tahaks nagu jah mõlemat nii lihast kui jõudu Share this post Link to post Share on other sites
Kurupt 0 Report post Posted March 29, 2005 vaata selleks et oleks j6udu peab olema lihast. kui ikka meest olla ei olegi kust see j6ud tulema peaks? teed mingi aja trenni saad oma maksimumi k2tte ja siis j22b areng seisma sest massi on vaja. siis tulebki k6igepealt massitrenni teha ja siis alles mingeid surumiskavasi aretama hakata Share this post Link to post Share on other sites
erxs11 0 Report post Posted March 30, 2005 Jõudu... aga lihasepoissi kuidas tuleb? Eks lihasepoissi tuleb ka mingil määral, aga peamine siiski hetkel jõunäitajate parandamine. Share this post Link to post Share on other sites