Jump to content
Sign in to follow this  
prikull

kui tihti?

Recommended Posts

Kes on noored ja ei ole võistlevad kuldid võivad kollased ka kinni tõmmata sest tehti ju uuringud, et munakollased ei tõsta kolesterooli. Muidu üldse toidu raiksamine niimoodi ära visata. Võ siis teine võimalus teha pidusaia või midagi kuhu läheb palju kollaseid.

olen kuulnud, et üle kahe muna (päevas) ei tohi süüa B) pidavat tervisele kahjulikud olema....

Üle kahe muna kollase ei või, aga seegi on veits liialdatud..

Aga kui sa oled algaja siis mitu muna tuleks alguses päevas süüija?

Algajad peaksid alustama ühest munast või nõrgemad isegi poole munaga ja siis kui juba tolerants tõuseb võib annuseid tõsta hiljem juba kuni viie munai päevas.

Baracus seletaksid äkki lahti miks nõrgemad ja algajad peaksid pool muna kuni 1 alguses sööma!? Äkki räägid mis moodi neid annuseid tõsta ka tuleks´, äkk läheb valesti siis vist on asi täitsa p**** B)

Ei suudaks küll neid mune sisse endale süüa, pikapeale hakkaks vastukarva

käima.

Lõppkokkuvõttes tuleks valgu pulbri ostmine odavam.

aga see ainult minu arvamus........

ma ka üksvahe panin 12 muna päevas(õigemini munavalget) aga vaikselt viskas tõesti koppa ette! :D

lissalt pidevalt tuleb enda toitumiskava muuta nii et valgu norm. saaks täis! :)

kui tegeled jõutreeninguga - mis antud foorumi puhul oleks loogiline - siis 2- 2.4g keha kg kohta! n: oled 90 kg siis oleks norm. süüa 180 - 230g päevapeale! :)

ma söön 6 tervet muna päevas ja ei pabla selle pärast eriti. need jutud on ka kahtlased, et kolesterool jne, muidugi ta võib tõsta seda, aga see võib olla nii kahjulik mittetreenijatele. kuna tegelen jõutrenniga, siis keha vaja kõige rohke igasuguseid ained võrreldes muu spordiga. küll organism selle munas sisalduva kolesterooliga hakkam saab.

munavalget v6id sisse ajada niipalju kui tahad.kollased tuleb v2lja v6tta..1-2 kollast v6id alles j2tta. ma j2tan kollased emale, see teeb midagi tarka nendega k88gis. valke v6id syya niipalju kui tahad, sellesm6ttes et yleliigseid valke kuskile varuks ei j2eta nagu n2iteks rasva naha alla..yleliigsed l2hvad "raisku".