prikull 0 Report post Posted February 8, 2005 Mitu muna võib süüa päevas ja kas üldse iga päev võib? Share this post Link to post Share on other sites
Oleg109 0 Report post Posted February 8, 2005 Muna võib syya küll iga päev!see sisaldab kasulikke valke!Ma ise söön 10-12 munavalget! Share this post Link to post Share on other sites
prikull 0 Report post Posted February 8, 2005 kollase võtad välja? palju sa munade peale raha paned nädalas ? Share this post Link to post Share on other sites
Oleg109 0 Report post Posted February 8, 2005 70-80 eegu ringis.!Mõned kollased söön ikke ära ka!Aga kes siin rääkis et see kulturism on odav??? Share this post Link to post Share on other sites
ri5t0 0 Report post Posted February 8, 2005 kollane ikka välja!! Share this post Link to post Share on other sites
Deegan 0 Report post Posted February 8, 2005 Söömise ja toidu pealt pole eriti ilus koonerdada ka Share this post Link to post Share on other sites
prikull 0 Report post Posted February 8, 2005 ega ma ei koonerdagi aga nii palju ma kyll p2evas mune ei söö Share this post Link to post Share on other sites
Baracus 0 Report post Posted February 8, 2005 Kes on noored ja ei ole võistlevad kuldid võivad kollased ka kinni tõmmata sest tehti ju uuringud, et munakollased ei tõsta kolesterooli. Muidu üldse toidu raiksamine niimoodi ära visata. Võ siis teine võimalus teha pidusaia või midagi kuhu läheb palju kollaseid. Share this post Link to post Share on other sites
Makaveli 0 Report post Posted February 8, 2005 sest tehti ju uuringud, et munakollased ei tõsta kolesterooli. Mis nalja sa siin räägid? Share this post Link to post Share on other sites
kuld 0 Report post Posted February 9, 2005 olen kuulnud, et üle kahe muna (päevas) ei tohi süüa pidavat tervisele kahjulikud olema.... Share this post Link to post Share on other sites
Deegan 0 Report post Posted February 9, 2005 olen kuulnud, et üle kahe muna (päevas) ei tohi süüa pidavat tervisele kahjulikud olema.... Üle kahe muna kollase ei või, aga seegi on veits liialdatud.. Share this post Link to post Share on other sites
St 0 Report post Posted February 9, 2005 Aga kui sa oled algaja siis mitu muna tuleks alguses päevas süüija? Share this post Link to post Share on other sites
Deegan 0 Report post Posted February 9, 2005 Vastavalt valgu vajaduse kogusest peaks sööma nagu Share this post Link to post Share on other sites
Baracus 0 Report post Posted February 9, 2005 Algajad peaksid alustama ühest munast või nõrgemad isegi poole munaga ja siis kui juba tolerants tõuseb võib annuseid tõsta hiljem juba kuni viie munai päevas. Share this post Link to post Share on other sites
Oleg109 0 Report post Posted February 9, 2005 Baracus seletaksid äkki lahti miks nõrgemad ja algajad peaksid pool muna kuni 1 alguses sööma!? Äkki räägid mis moodi neid annuseid tõsta ka tuleks´, äkk läheb valesti siis vist on asi täitsa p**** Share this post Link to post Share on other sites
mihelson 0 Report post Posted February 9, 2005 Ei suudaks küll neid mune sisse endale süüa, pikapeale hakkaks vastukarvakäima.Lõppkokkuvõttes tuleks valgu pulbri ostmine odavam.aga see ainult minu arvamus........ Share this post Link to post Share on other sites
Striker 0 Report post Posted February 9, 2005 Kui kooli vaheaeg oli, siis oli ka endal muna söömine päevakavas sees. Koguseks oli 4 muna ja koos kollastega. Share this post Link to post Share on other sites
prikull 0 Report post Posted February 9, 2005 neli muna päevas koos kollasega liiga palju vist ikka? Share this post Link to post Share on other sites
kame 11 Report post Posted February 9, 2005 ma ka üksvahe panin 12 muna päevas(õigemini munavalget) aga vaikselt viskas tõesti koppa ette! lissalt pidevalt tuleb enda toitumiskava muuta nii et valgu norm. saaks täis! Share this post Link to post Share on other sites
prikull 0 Report post Posted February 9, 2005 kust ma teada saan palju valku p2evas vaja l2heb? Share this post Link to post Share on other sites
kame 11 Report post Posted February 9, 2005 kui tegeled jõutreeninguga - mis antud foorumi puhul oleks loogiline - siis 2- 2.4g keha kg kohta! n: oled 90 kg siis oleks norm. süüa 180 - 230g päevapeale! Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted February 10, 2005 ma söön 6 tervet muna päevas ja ei pabla selle pärast eriti. need jutud on ka kahtlased, et kolesterool jne, muidugi ta võib tõsta seda, aga see võib olla nii kahjulik mittetreenijatele. kuna tegelen jõutrenniga, siis keha vaja kõige rohke igasuguseid ained võrreldes muu spordiga. küll organism selle munas sisalduva kolesterooliga hakkam saab. Share this post Link to post Share on other sites
kuld 0 Report post Posted February 14, 2005 mulle meeldib hommikuti süüa mune, muidu ma neid sisse ei aja. Share this post Link to post Share on other sites
Kurupt 0 Report post Posted February 14, 2005 munavalget v6id sisse ajada niipalju kui tahad.kollased tuleb v2lja v6tta..1-2 kollast v6id alles j2tta. ma j2tan kollased emale, see teeb midagi tarka nendega k88gis. valke v6id syya niipalju kui tahad, sellesm6ttes et yleliigseid valke kuskile varuks ei j2eta nagu n2iteks rasva naha alla..yleliigsed l2hvad "raisku". Share this post Link to post Share on other sites
joey 0 Report post Posted February 14, 2005 ka üleliigseid aminohappeid jäetakse rasvavarudeks Share this post Link to post Share on other sites