Jump to content
Mark00

Epikondiliit

Recommended Posts

Olen endale sama asja hankinud ja sain selle tennist mängides. Nüüd ca 4 kuud möödas, annab siiani tunda, kuid paraneb ja on oluliselt parem. Võtsin põletiku maha diclofenaki tablettidega 5 päevane kuur ca 0,5 mg toimeainet ja lisaks jõusaalis roteerivate harjutuste tegemine plokiga on hästi aidanud. Praktiliselt enam ei tunnegi. Head paranemist soovides!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mõned aastad tagasi oli ka sama. Tol ajal käisin massaažis, käega, aitas ka natuke. Ostsin ka netist nn sideme, millel oli väljaulatuv padi, mis pressis põletikulise koha peale. Ei mäleta enam, mis põletikuvastaseid tablette sai söödud, aga kasu polnud. Üldiselt kuud möödusid ja möödusid, arvasin, et ei saagi terveks, aga kokku läks vast pool aastat kui enam tunda ei andnud. Takkajärgi tarkus, liiga tihti treenisin biitsepsit ja see koht ei pidanud koormusele/põletikule vastu.

Paar kuud tagasi käisin lõpuks õla murega Ortopeedia arstide juures. Üle aasta teatud surumise ja õla harjutusi valu tõttu teha ei saanud. Seal tehti liigesesüst. Läksin küll küsima vereplasma süsti, aga soovitati hormoonsüsti. Tehti kohe ära, oli päris ebamugav, aga tulemus on seda väärt. Ei ole siiani valutanud, aga ega ma endisi valu tekitavaid harjutusi proovi teha ka.

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen üsna paljude sellistega tegelenud ja võin konsulteerida.

Viimasel ortopeedide konverentsil räägiti samuti, et kortisooni pigem mitte, aga kui siis max 3 korda. Plasmal on tõesti uuringute järgi paremad tulemused. Loomulikult on erandeid, kellele võib aidata.

 

Aga kui ikkagi on mingid tegevused, millega seda üle koormatakse siis on jama. Sellisel juhul on loomulikult ka opi efektiivsus pikemas perspektiivis kaheldav:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Palju asju proovitud/katsetatud.

Alguses tehti ka süst,aitas ca 7kuud,siis midagi tòstsin ja olin tagasi alguses.Lööklaine ravil käidud,füsio jne..

Huvitav,miks ortopeed plasma varjanti ei pakkunud..?

Valutab pidevalt,ònneks magada saan rahulikult.Teen harjutusi,hommikuti ainult hullem.Määrin hobuse salviga (punane).Mòned räägivad et jääd tuleb panna..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×