Jump to content

Recommended Posts

Tere vahvad fitnessi- ja tervisliku elustiili sõbrad! :P

 

DSC_9267.thumb.jpg.c396aa07faf7a4a1d5e7d76057665398.jpg

 

Minu nimi on Kaisa ning hakkasime hiljuti koos oma elukaaslase Mairoga õppima personaaltreeneriteks. Läbisime Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu poolt korraldatava jõusaalitreenerite koolituse tasemetele 3 ja 4. Lisaks õpib Kaisa Australian Institute of Fitnessi online kursusel Nutrition Coach-iks ning Master Traineriks.  

 

Viimased kaks aastat (september 2016 - august 2018) elasime Austraalias. Pidasime too aeg ka blogi, mida täiendame tänaseni - Inspireerida.com. Enne Austraaliasse minekut täitsid minu päevi õpingud Tallinna Tehnikaülikoolis turunduse magistris ning töö meediaagentuuris. Mairo oli lõpetanud rakendusliku kõrghariduse metallide töötlemise erialal ning töötas pealinnas limusiinijuhina. 

 

Lisaks reisimise kirele ühendab meid huvi spordi ja aktiivsete vaba aja veetmise võimaluste vastu. Armastame jõusaalis käia, veelauaga sõita, ujuda ja pikemaid rattaretki ette võtta, samuti oleme koos läbi teinud akrojooga kursuse. 

 

 dsc_9171.thumb.jpg.d65b2c73c1fbd1d1178034ea2f54434d.jpg

 

Mairo on aktiivselt jõusaali külastanud juba üle kaheksa aasta ning tema oli ka see, kes tutvustas mulle lõuatõmmete ja kükkide maailma. Olen nüüdseks jõusaalis käimisest lausa sõltuvusse sattunud ja see elustiil on oluline osake meist mõlemast. 

 

Tegime hiljuti endale oma Youtube'i kanali Inspireerida Youtube, kuhu plaanime postitada fitnessi ja tervisliku elustiiliga seotud sisu. Võtame Teid endaga trennidesse kaasa ja jagame oma kursustel saadud teadmisi. 

 

Meie esimene video on siin:
 

 

Kui Teile meie videod meeldivad, siis oleks armas kui vajutaksite SUBSCRIBE, et olla esimene, kes videosid näeb ning LIKE (mis on meile nagu väike tipp :P). 

 

Jälgi meid ka Instagramis:

Kaisa - kaisarannala;

Mairo - mairosuskevits

Päikest!
Kaisa & Mairo

 

 

 

 

 

Muudetud kasutaja inspireerida poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui mõtled juba vaikselt talvise-kevadise puhkuse planeerimise peale kuskil kaugel lõunamaal, siis ehk saad siit videost mõne vahva idee, mida teha. Meie soovitame fitnessi sõpradel proovida mõnda lahedat trenni-, poksi- või joogalaagrit. 

 

 

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Siin videos toome välja kolm jõuharjutust, mis on meie jõusaali treeningkavas alati sees ja mis on ülimalt tõhusad kui eesmärgiks on lihaste kasvatamine ja kehakoostise muutmine.  Ühtlasi näitame oma personaaltreeneriteks saamise/õppimise protsessi. :) 

 

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ilusat uut aastat Teile, kallitele spordi- ja fitnessisõpradele!

 

2018. aasta oli meie jaoks töökas ja põnev. Elasime esimesed kaheksa kuud veel Austraalias ning tegime tohutult palju tööd (lisaks üksikutele vabadele päevadele puhkasime kokku vaid 3 nädalat). Eestisse jõudes läbisime personaaltreeneri kursused ning asusime tööle treenerina. Oli väljakutsuv ja arendav aasta. 

 

Loodan, et Sinu 2019 tuleb selline nagu oma unistustes ette kujutad. 

 

Kui sooviksid aasta alguseks väikest motivatsioonisüsti, siis vaata meie uut Youtube’i videot, kus näitan väga tõhusa koduse tuhara treeningu Barebells Eesti kummilintidega ja räägin sellest, kuidas muuta trennis käimine mõnusaks harjumuseks!

 

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×