Stivi 0 Report post Posted October 2, 2018 Tere! Kas aktiivne talisuplemine/ujumine (1-3x nädalas) on võimeline seda asendama ? Saan aru, et krüost on abi kui tegemist niigi palju, aga kogu selle jama kõrvalt on vaja energiat veel trennis käimiseks. Probleem selles, et mul ei ole raha teraapias käimiseks. Liiga kallis teenus minu jaoks. Lisaks sooviks veel teada kas tavaline treening ning talisuplus peaksid olema erinevatel päevadel? Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted October 11, 2018 (edited) On 10/2/2018 at 7:35 PM, Stivi said: Tere! Kas aktiivne talisuplemine/ujumine (1-3x nädalas) on võimeline seda asendama ? Saan aru, et krüost on abi kui tegemist niigi palju, aga kogu selle jama kõrvalt on vaja energiat veel trennis käimiseks. Probleem selles, et mul ei ole raha teraapias käimiseks. Liiga kallis teenus minu jaoks. Lisaks sooviks veel teada kas tavaline treening ning talisuplus peaksid olema erinevatel päevadel? Vastus Sinu küsimusele. https://link.springer.com/article/10.1007/s00421-018-4008-7 Edited October 17, 2018 by AlanBStard linko Share this post Link to post Share on other sites