Jump to content
layup

Trennijärgne sheik

Recommended Posts

Tere!

 

Olen teinud hooaja ilma klassikaliste toidulisanditeta trenni ning tunnen, et vaja on midagi ümber teha, kuna taastumine ei ole piisav 3x nädalas trenni tegemiseks (1,5h pallimängu - st päris intensiivne kardio).

 

Seni on traditsioon lasta peale trenni alla Arctic Spordi 330ml valgujook, aga planeerisin hakata katsetama valgupulbriga, prooviks Fast Whey+. Mu küsimus seisneb selles, et kui Whey+ toode on peamiselt puhas valk, siis kuidas kombineerida sheiki sobivaid süsivesikuid? Arctic Spordi joogis on süsivesikute ja valkude suhe 1:1, kuid soovitatakse vahemikus 2:1 või isegi 3:1 süskarite kasuks. Oma kehakaalu kohta peaksin saama väidetavalt 100g süsivesikuid - seega mis oleks parim viis nende manustamiseks sheigi kontekstis?

 

Mis vedelik on parim sheigis kasutamiseks? Kas mahl? Või siiski vee/jogurti/piimapõhine sheik + süsivesikud süüa nt puuvilja kujul kõrvale? Ma eeldan, et Fast Whey+ on ka sobiv valgupulbri valik?

Muudetud kasutaja layup poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Valgupulber on toit pulbri kujul. 

80ne kilone mees võiks tarbida ligikaudu 80g rasvu, 1,5-2g valku kehakg kohta. Ja ülejaanud võiksid olla süsiv( vastavalt enesetundele ja elustiilile). Kaloraaz on  individuaalne. Mõni hoiab kehakaalu 2500kcal teine aga 4000kcal juures.

 See, et sa ei taastu nii nagu soovid ei tule sellest, et sul puudub valgupulber peale trenni.

Mis su makrod ja kaloraaz on ? Kuidas unega ? 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×