CarolineSnd 2 Report post Posted March 21, 2018 Hei! Olen juba mõnda aega vaikselt videosid nokitsenud, kuid pole julgust olnud neid suurema vaatajaskonnani tuua, kuid nüüd siis võtsin lõpuks julguse kokku ja siin ma olen. Väike lühitutvustus minust ja minu eesmärkidest on video alguses. Kui video meeldib, ära pelga seda ka Like-iga välja näidata ning olen äärmiselt tänulik igale uuele tellijale. Head vaatamist! Parimate soovidega, Caroline Sünd Share this post Link to post Share on other sites
CarolineSnd 2 Report post Posted April 1, 2018 Hei! Meisterdasin ühe video jälle. Head vaatamist! Share this post Link to post Share on other sites
whiteheadsmatter 7 Report post Posted June 30, 2018 Eesti bikinistidel pole tuharaid ja jalad tselluliidised, aga kõigil instagrammis Elite PRO staatus elusaavutusena.. (mille sel aastal anti välja kinniste silmadega pm kõigile federationi promomise nimel lol). ilusad proportsioonid ja peps, edu ettevalmistamisel! Share this post Link to post Share on other sites
CarolineSnd 2 Report post Posted June 30, 2018 Kevadistel võistlustel oli juba täitsa hea vaatepilt laval minu meelest. Eks see suuresti üks "lollidelt tulebki raha ära võtta" äri ole jah Suur tänu! Share this post Link to post Share on other sites
CarolineSnd 2 Report post Posted July 25, 2018 Tegime ka mu armsa ja andeka sõbra Ilja Aksjonoviga mõned klipid. 1 Share this post Link to post Share on other sites
marleek 5 Report post Posted July 28, 2018 On 7/26/2018 at 0:23, CarolineSnd ütles: Tegime ka mu armsa ja andeka sõbra Ilja Aksjonoviga mõned klipid. Ülimalt vinge klipp. Kiidusõnad. Tahaks ka Share this post Link to post Share on other sites
CarolineSnd 2 Report post Posted July 29, 2018 10 hours ago, marleek said: Ülimalt vinge klipp. Kiidusõnad. Tahaks ka Suur aitäh Sulle, Marlee! 1 Share this post Link to post Share on other sites
CarolineSnd 2 Report post Posted September 28, 2018 Share this post Link to post Share on other sites
CarolineSnd 2 Report post Posted September 30, 2018 Share this post Link to post Share on other sites