Jump to content
SpordiTydruk

Põlv

Recommended Posts

Tere!

 

Tean, et siin juttu põlvedest olnud aga ma üritan tuvastada kas tegemist on hetkel ülemõtlemisega või peaksin ikkagi muret tundma. 

 

Ühesõnaga, jõusaalis pikalt käinud 23 aastane naine. Raskused on suured pigem, jalad tugevad. Aga küsimus siis selline, et külmaga käisin pikemat maad ning koju jõudes hakkas üks põlv valutama. Tol päeval oli külm ilm ka ja eks põlvedel oli ka siis külm. Lumi oli ka selline, kus kui kiiruga kõndisid, siis kakkus nagu tagasi (üks samm edasi, kaks tagasi) ehk pudrune lumi. Võibolla see siis tekitas põlvele ebamugavusi. Igaljuhul, on ka varem olnud, et külmaga põlved annavad tunda, üks kord ka valuga. Aga kunagi pole sellel mingeid tagajärgi olnud. Õhtul kui jõusaali jalgu tahtsin minna tegema, siis kükki ma teha ei saanud, sest iga kord kui läksin sellesse asendisse ning välja tulin, õrnalt nagu põlve pealmises osas ragises. See pole see geneetiline raksumine, see mul kadus jõusaalis kükkimisega just ära. Valu oli vist ka õrn. Järgmine päev natuke oli vist ka paistes ning iga kord kui jalga sirutasin kuidagi, ragises natuke(nt kui tõused maast püsti ja toetusjalaks valisin selle ragisevad jala, siis käis üles tulles see ragin taas). 

 

Nüüd on nädal umbes möödas ja enam nagu ei ragise iga kord ja üldse ragiseb vähem. nt püsti tõustes ühe jalaga ei ragise enam, aga kui kükke teen, siis umbes õlgadelaiuselt ikkagi tekivad ebamugavused ja hakkab vaikselt ka ragisema. Näiteks sumo asendis kükid ja jõutõmbed ei tekita ebameeldivusi ega raginat. Valu ei ole olnud põhimõtteliselt üldse. Hakkasin alguses kahtlustama meniskit aga nüüd ei teagi enam mida kahtlustada. Kas kellelgi on taolise asjaga kogemusi?

 

Suur tänu ette! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Menisk kindlasti ei "ragise", ja tavaliselt tahab menisk vigastamiseks ikkagi sääre rotatsiooniga kukkumist.

Sinu jutu järgi see asi sul vaikselt paraneb niiet lase kehal paraneda :)

  • Like 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×