Jump to content
tanel7411

Kontoritöö ning treening

Recommended Posts

Kui töötada kontoris 5 päeval nädalas , 7-8h päevas ning kui tööle kõndimine ja koju tagasi kokku 6km, kas siis nädalas kui teha 3-4 korda trenni on kasulik või kuidas suhtude kontoritööle, mis on ikkagi istuvtöö ning liikumist suhteliselt vähe ? Mis oleks parimad trennid antud olukorras, olen lugenud et trenn ei korva kontoris istutud tunde, eelnevalt olen töötanud füüsilise töö peal, kus päev otsa liikumine ning siis trenn polnud vajalik.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

Väga hea, et liigud iga päev vähemalt 6km ning teed ka iganädalaselt trenni. Jätka samamoodi! Treeningutest vali just need, mis Sulle endale meeldivad - ei ole õiget ega valet treeningut antud olukorras. Oluline on see, et tehnika harjutuste sooritamisel oleks õige ning enesetunne hea.

 

Päev läbi istumine on tõepoolest kehale koormav ning pelgalt päeva alguses/lõpus toimuvad treeningud seda ei korva. Selleks oleks väga liikuda ka tööpäeva jooksul. Liikuda, mitte just treenida. Liikumise alla kuuluvad näiteks lõunapausil kohvikusse minek või ümbruskonnas jalutades pead värskendamine ning kindlasti sirutamised ja venitused! Nii on võimalik istumisest tulevat koormust vähendada. Tõuse püsti, siruta ja nii vähemalt 1x tunnis :)

 

Lisan paar linki harjutustest, mida võiks iga päev tööjuures teha. 

http://firmafitness.ee/kontoritreening-venitus-tooliga/

 

http://firmafitness.ee/kontoritreening-arvuti-taga-iii/

 

Kõike head!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×