Jump to content
gymqueen

Makrod cuttimisel

Recommended Posts

Tere:)

Mille järgi tuleks omal makrod sättida? 

Eesmärgiks siis kuivaks saada ja lihast välja tuua. Kui võimalik, siis ka lihast natuke kasvatada samalajal kui cutin, kuigi ega ta vist väga ei taha kasvada defitsiidis olles.

 

Ning palju kaloreid ma sööma peaks, kui mu säilituskaloraaz on umbes 2000-2100? Olen lugenud, et kõige mõistlikum oleks langetada 0,5kg nädalas ehk -500kcal defitsiiti. See teeks siis 1500-1600kcal. Aga kui veel trenni teen ja põletan seal keskmiselt umbes 600-800kcal, kui palju siis süüa tuleb? Kas pean need trennikalorid tagasi sööma või ainult mingi osa neist? 

Ja kui palju siis puhkepäeval süüa tuleb? 1500 tundub päris vähe, kuigi täitsa teostatav kui oskad kasutada selliseid toite mida koguseliselt palju saab taldrikule. Aga siiski, pole veel näinud eriti kedagi, kes nii madalal kaloraazil oleks, olgugi et tegu rest dayga. Tavaliselt söövad nii vähe naised, kes paaniliselt üritavad alla saada :D 

Igatahes, tänan juba ette ära, usun et siin palju asjatundjaid nende makrode ja kalorite koha pealt ;) 

 

 

Muudetud kasutaja gymqueen poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõik on puhtalt katsetamise küsimus. Soovitan alustadagi  näiteks selle 2000-2100 kcali pealt. Hoida seda numbrit umbes nädala jagu ja vaadata, mida keha teeb. 

Mingit ime teadust, siin pole. Kukub liiga kiirelt, siis pisut toitu juurde. Ei kuku üldse/ kukub liiga aeglaselt, siis pisut toitu vähemaks. 

 

Puhkepäeval soovitan hoida kaloraazi sama. Kui puhkepäeval kaloraazi kallale minna on taastumine raskendatud aga just taastumise jaoks puhkepäevad ongi :) 

  • Upvote 3

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×