Jump to content
laukus

Toitumine 24h vahetuses

Recommended Posts

Tere

 

Selline küsimus, et kuidas peaks toitumise tegema kui käia tööl vahetusega 24h. Kas süüa nt üks vahepala juurde v koguni üks täis eine öösel? Ja kas süüa hommikul peale tööd v kohe magama ja ülesse tõustes teen hommikusöögi? Kõik mõtted oodatud kuidas toituda sellise töögraafikuga

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

https://www.ti.ee/fileadmin/user_upload/failid/dokumendid/Meedia_ja_statistika/Teavitustegevus/Infokirjad/2014/Infokiri_nr_30/mai2014_tookeskkond2.pdf

 

Ma ise olen 24h vahetuses ikkagi terve päeva söönud nii nagu tavaliselt ja öösel teinud kerged vahepalad - tavaliselt on kaasas olnud keefir, avokaado, pähklid, puuviljad. Pärast vahetust olen kodus söönud hommikusöögi ning tavaliselt maganud siis mõned tunnid ja jätkanud oma tavapärases toitumisrutiinis.

 

Samas viibisin Prantsusmaal ühes osakonnas, kus öine vahetus (tegid ainult öövalveid 19:30-06:30) tegi korraliku siesta kl 02 öösel, seal sõid ikka kõik korraliku prae ära ja pidevalt näksisid midagi, aga seda oli paraku nende kehakaalus ka märgata.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kunagi ammu öövahetustes käies siis küll ei söönud. Päevased söögid tegin ikka nii, nagu olid, õhtune viimane tuli tööle kaasa ja hommik samuti- öösel piirusin ainult tee ja vee joomisega.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×