Jump to content
Reinart

IFBB European Championships 2017

Recommended Posts

Kas ma ei kirjutanud naiste 8 kategooriat. Juunioritest polnud sõnagi ja seal polnud ka venelannasi. Kui kategooria võitja saab profi kaardi ja ifbb presidendi parem käsi on venemaa kulturismi liidu president siis ma arvan et seal ei ole kõik päris aus. See on minu arvamus. Ja kui need  venelannad on nii super head siis miks nad proffi vüistlusi ei võida. Viimasel proffi Olympial osales ainult üks venelanna.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
1 hour ago, Helena Mang said:

Kas ma sain millestki valesti aru või eestlanna just võitiski, või kas Arida on venelane või hoopis Ukrainast? :)

 

Kirjas oli ju,et kõigi naiste kategooriate,mitte naisjuunioride võitjad...:rolleyes:?

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Venelased ja ukrainlased olid head, midagi ei ole öelda. Otsuse teevad siiski 9 eri maa kohtunikud, mitte peakohtunik üksi. Nagu Arida näitas saab ka venelaste ja ukrainlaste vastu, lihtsalt peavad asjaolud kokku langema. Kui kuskil kokku lepitakse, siis eelkõige profimaailmas, kus liigub reaalselt raha ja seal on kõikide toidulisandite ja riietetootjate huvi, et nende reklaamnäod võidaksid. Amatöörides kaasnevad erinevad privileegid riikilikul tasemel ja slaavi sportlastel ka teeneliste sportlste nimetused, mis neile endile on väga motiveerivad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Arida oligi hea ja vääris võitu aga tema kategoorias polnud ka venelasi. Teiseks on venemaal nii, et mida rohkem medaleid tiitlivõistlustelt tuuakse seda suuremaid toetusi kulturismi alaliit riigilt saab ja need summad on seal päris suured.

Muudetud kasutaja M.M. poolt
  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
3 tundi tagasi, M.M. ütles:

Arida oligi hea ja vääris võitu aga tema kategoorias polnud ka venelasi. Teiseks on venemaal nii, et mida rohkem medaleid tiitlivõistlustelt tuuakse seda suuremaid toetusi kulturismi alaliit riigilt saab ja need summad on seal päris suured. Teades kui korrupeerunud kogu riik on alates kõige kõrgemast mehest, siis seal kus liiguvad rahad on see üsna kindel. Näitena võib tuua rida võistlusi kus venemaa sportlaste dopinguproovid pandi eraldi kasti, väga aus küll.

 

Jah, ega eriti ei kujuta ette, mis summadest jutt käib, mis rattad teinekord kummaliselt liikuma paneb. Meenub, kuidas 2009 aastal Kaliningradis toimunud klassikalise kulturismi MM-il minu kategooria vene mees näitas mulle puhtast kullast käekella ja ütles, et selle sai mingi GP võidu eest ning kirjelas kommertsvõistluste uskumatut võidufondi. Muidugi, ega nad seal ei olnud ka dopingukontrollidest midagi kuulnud. Usun, et selles suures riigis on see ka piirkonniti erinev- on ju sealgi rikkaid ja vaeseid oblasteid. Suured rahad hakkavad kindlasti tulemusi tugevalt mõjutama nii sportlaste vormi osas kui kohtuniketöös. Eesti kiituseks võib öelda, et meil ei ole küll suuri võidufonde, aga siiski väga hästi organiseeritud võistlused ning parem Organisatsioon kui mitmetes teistes Põhjamaa riikides. 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×