Siht 19 Report post Posted April 9, 2017 Tsau, fitness.ee ! Nagu pealkiri ütleb, tegin lõpuks oma kanali YouTube keskkonda, inspiratsiooni sain nii kodumaalt, kui välismaalt. Miks ma seda tegin? Minu selle aasta moto on : "Tee asju, mis sind hirmutavad." Igaüks on end tänapäeval mingil moel lindistanud, olgu see hääl või pilt ja see tundub eriti võõras ja veider. Nüüd proovida sellega leppida ja teistele vaatamiseks ülesse laadida - uuuuh päris hirmus. Loodan, et esimese korra kohta nii filmimises, kui monteerimises, tuli enam-vähem välja. Ma olen reaalselt jälginud Youtube üle kolme aasta ning viimased 18kuud olen koguaeg möelnud, et päris kihvt oleks jagada oma teekonda. Aga polnud julgust seda teha. Eriti tore oleks veel, kui keegi sellest abi saaks - olgu see siis motivatsioon, info või lihtsalt meelelahutuslik aspekt. Eesmärk on postitada nädalas vähemalt üks video, mis oleks siis mingit sorti informeeriv või lihtsalt hea vaadata hommikuse kohvi kõrvale või saalis kardiot tehes. Seega, kui meeldib - vajuta Like Kui tahad näha rohkem - vajuta Subscribe (Telli) Ja kui tahad anda uuteks videodeks ideid või öelda, mis võiks olla teistmoodi - siis kommenteri video alla Minu lugupidamine, Ats Loot 1 Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted April 12, 2017 Hei ! Nüüd on asjad juba nii kaugel, et laadisin oma teise video juutuubi keskkonda. Jep, sattusin tuhinasse pärast esimese avalikustamist. Igastahes seekordne video räägib tiba mõtetest, mis käisid peas, kui esimest videot üleslaadisin - samuti sai rinna ja biitsepsi treening linti võetud koos kommentaaridega. Loodan, et leiate aega nautida ning kui meeldib , siis olge head näidake seda välja Igasugune tagasiside ka oodatud video alla kommentaaridesse, võite ka mainida, et tulite fitness.ee lehelt. Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted April 16, 2017 Tsau, Nagu vanasõna ütleb, et rauda tuleb taguda, kuni see kuum on! Youtube debüüdist möödas täpselt nädal aega, seega oligi hea aeg teha üks video pigem toidu teemal. Video läbiv teema on "Terve päev söömist" Loodan, et meeldib. Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted April 19, 2017 Tsau ! Tundub, et hakkab tekkima kerge nn muster, et postitan pühapäeval ja kolmapäeval, kuigi alguses oli idee teha 1 video nädalas. Seega sai linti võetud ja üles laetud järjekorras neljas video Head vaatamist Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted April 23, 2017 Hei, Nädal ringiga jälle sellesse punkti jõudnud, kus oli aeg uus video laadida juutuubi. Loodan, et leiate aega, et pilk peale visata. Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted April 26, 2017 Kolmapäev, hakkab kujunema nn suund, et postitan hetkel kolmapäeval ja pühapäeval. Nii ka täna, uus video LIVE. Loodan, et leiate aega umbes 10min ja pilk peale visata. Head vaaatamist 1 Share this post Link to post Share on other sites
a n d y 41 Report post Posted April 27, 2017 Kes tahavb veel näha Atsi ja 6.elukat, siis see video on just sulle. Pühapäeval filmitud video Not just another fitnessvideo. Samuti saate teada, kas Ats Loot peab ennast paremaks kui Aesthetic Project ja mida arvab Jüri lebedev, et kumb on parema raamiga kas Tanel tamme või imre Vähi. Enjoy Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted April 30, 2017 Hei, Käes on pühapäev ja aeg on seal maal, et sai üleslaetud uus video Nagu näete jagas Andreas enda versiooni mehe trennis, mis on tema kaamera nurgast. Nüüd siis minu montaaz ja minu filmitud materjal. Loodan, et leiate aega vaadata ja saate täis pildi, millest poisid trennis rääkisid Head vaatamist ! Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted May 3, 2017 Tsau, Nii kolmapäev on käes ja üles sai laetud uus video. Vlogis kajastan oma käiku 29.aprillil Salme kultuurikeskuses, kus toimusid siis 33. EKV kulturismis ja fitnessis. Head vaatamist Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted May 7, 2017 Pühapäev - seega uus video YouTube üleslaetud. Seekordne video tiba lühem, head vaatamist Share this post Link to post Share on other sites
Henrikix 22 Report post Posted May 7, 2017 (isiklikult ka vastu pole tegelt) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted May 8, 2017 Gordon on legendaarne Kuid ananass siiski annab hea mahlasuse. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted May 10, 2017 Hei, Juba teist nädalavahetust jutti seadsin sammud Tallinna, et kaasa elada ja vaadata fitnessi võistlusi. Seekord oli siis Pure Elite, mis erineb päris kõvasti nii korralduse, kui reeglite poolest sellega, mida organiseerib EKFL. Mina arvan, et PureElitel on küll kõvasti arenemisruumi, kuid igati tore ja vinge vibega algatus, mis arvatavasti rikastab eesti fitnessi maastiku. Nagu juba vanasõna ütleb, siis tervislik konkurents viib edasi 1 Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted May 14, 2017 TASTE TEST ja üllatus NOCCOlt, Head vaatamist Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted May 17, 2017 Uus video YouTubes live ! Teemaks on Full Day Of Eating. Loodan, et kellegile kasuks ka. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted May 21, 2017 Kuidas mina lähenen kõhulihaste treeningule? Sellest räägibki uus video Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted May 30, 2017 Järjekorras 14. video live. Seekord, siis tiba uut moodi teema. Head vaatamist Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted June 2, 2017 10,000 kalori järjevideo Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted June 11, 2017 Nädal jälle möödas, seekordne video jälle veits teistsugusel teemal. Head vaatamist Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted June 15, 2017 Järjevideo on just avalikuks tehtud YouTube kanalil. Leia see aeg ja viska pilk peale Head vaatamist ! Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted June 25, 2017 Uus video YouTube keskonda laetud. Head vaatamist Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted June 29, 2017 Uus video live. Head vaatamist Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted July 4, 2017 Head vaatamist Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted July 17, 2017 (edited) Lõpuks uus video live YouTubes. Head vaatamist, Edited July 17, 2017 by Siht Share this post Link to post Share on other sites
Siht 19 Report post Posted July 20, 2017 Uus video live ! 1 Share this post Link to post Share on other sites