Jump to content
Hipster3

Milline rasvapõletaja

Recommended Posts

Tere

 

Uurin natuke rasvapõletajate kohta, et millist soovitaksite ja mis ka toimib.  Tegin kehaanalüüsi Myfitnessis ning sain teada, et kaalu rasva arvelt puhtalt 5 kilo.(alg kaal 69, 1680cm pikk ning eesmärk 57kg). Soovitati trenni aeroobset aga et puls oleks nii 125-130, siis seega ma nagu midagi peale kõndimise teha ei saagi sest nii kui jooksma hakkan on pulss 150 ja üle selle. Trenni püüan jõuda 2-3x nädalas. Lisaks sellele ka mõned korrad jooksma-kõndima kodu lähedal. 

Kuna on hästi istuv töö siis kogu rasv on loomulikult kogunenud just pepule ja kintsudele. Seega mõtlesin et kuna toitumist olen suutnud järgida enam-vähem ilusti siis ehk annaks kiiremaid tulemusi kui tarvitada rasvapõletajaid. Aga neid on turul päris palju ning ei oska midagi välja valida. Ehk oskate midagi soovitada.

 

 

 

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

" Kuna on hästi istuv töö siis kogu rasv on loomulikult kogunenud just pepule ja kintsudele. "  - seos tööasendi ja rasva kogunemise kohtade vahel puudub.

Ega see, kui pulsisagedus liikudes on kiirem, ei tähenda, et "rasvapõletus" lakkaks. Kui see on füüsiliselt vastuvõetav, võib vabalt sörkida. Mida intensiivsem koormus, seda suurem ju kalorikulu. 

"Rasvapõletajate" asemel soovitan teha paar korda nädalas jõukohast jõutreeningut - selle toime on kindlam, pikaajalisem ja efektiivsem.  Hea on, kui saad seda, vähemalt alguses, teha kogenuma kaaslase silma all.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

 

Mingit imevahendit ei ole. Rasvapxletajatega keerad paremal juhul endale tervise tuksi, pxrast oled nagu xhupall (tean kogemusest:D) . Pluss neist pole suurt kasu, kui sa ei jxlgi vxga ranget diieti ja ei treeni nagu loom (plaanid aeroobset?). Kxige parem rasvapxletaja - arvuta vxlja xige kaloraazh, 3-4x nxdalas txstad kangi ja otsa paned vxhemalt 20min kardiot. 3 kuuga lendab kaal korralikult ja jxxb pysima, erinevalt niisama lindil jalutamisest. Ja yrita 1h pxevas niisama jalutada/liikuda. 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lühike kokkuvõte rasvapõletajatest võiks olla selline: neid on kahte liiki. Ühed, mis toimivad kuid on illegaalsed ja teised, mis on legaalsed, kuid mingit tuntavat mõju neil ei ole. Illegaalsed on rasvapõletajad peamiselt selle tõttu, et nende kõrvalmõjud on mõnelgi juhul letaalsed. Kuid toimivad. 
Legaalseid rasvapõletajaid segatakse kokku ainetest, mille puhul on alust öelda, et "võib aidata" ehk mingi mõju on ainevahetusele olemas. Enamasti on need siiski erinevad segud nagu Tootsi peenar - kokku on miksitud kõik mida vähegi kätte saab. Kofeiin, rohelise tee ekstrakt, piprapulber jne. 
Eelkirjutajatel on õigus - rohkem kui mõju rasvadele on neil mõju su seedimisele ja enesetundele. 
Pühenda oma energia toitumise saamisele "enam-vähem korralikult" olekust "enam korralikule" 

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×