Jump to content
Reinart

World Junior and Master Championships 09-12-12.2016

Recommended Posts

Seal Ivari katis olid ikka parajad kollid koos, sama hästi oleks võinud sinna ise lavale kõrvale minna....:D. Puhas bodybuilding. Kahju, et Evelin poolfinaali ei saanud, pildi järgi oli seal kõrval ikka kehvemas vormis inimesi. Õnnela kindlasti oma elu parimas vormis ja kuna sel aastal on lihseid ja vormi hinnatud, siis ehk on ka finaali võimalus jõuda - loodame parimat!;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Võistlus ja ühtlasi ka hooaeg minu jaoks sel korral läbi. Tase oli tõesti ulmeline absoluutselt igas kategoorias sh. ka minu omas. "Juunioritel" oli seal minust 15kg rohkem lihast peal ja vormid nagu kreeka jumalatel. Eks teadsin ette, et sellisel võistlusel suurt konkurentsi ei paku, aga olen kogemuse eest ülimalt tänulik- ikkagi MM! Nüüd aga aeg pikast aastast puhata ja taastuda, aitäh! ;)

  • Upvote 3

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Osa koondisest on hetkel koduteel, teistele samuti turvalist reisi.
Panen ka omaltpoolt mõned mõtted kirja. 
Tase MMil oli (üllatavalt) tugev. Need, kes selle sõidu ette võtsid (ning neid oli palju), olid üldiselt väga head. Seda näitab ka Õnnela ja Evelini kategooria, kus oli 33 naist! Sellises konkurentsis tulla 12 kohale on väga kõva tulemus. Üllatas see, millised kulturisti mõõtu juuniorid! on rannafitnessis. 
Mina olen õnnelik ja tänulik võimaluse eest võrrelda end maailma parimatega. Tüdrukud olid erinevalt eelpool mainitust tõesti head, tugevad, saavutanud hoolimata noorest east korraliku massi. Nägin ka ise ära mida teha ja kuhu nüüd edasi tuleb liikuda.
Suured tänud kogu koondisele, hoolivust ning abivalmidust oli igal sammul kuulda ja näha. Ilusat aasta lõppu kõigile ning uute võistlusteni!
Piret

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×