karmo101 1 Report post Posted October 30, 2016 Tere, kuna ma ühtegi lõuga veel ära ei tõmba ja see on mulle suur eesmärk, siis kas sellest võib abi olla? või oskab keegi midagi veel soovitada? Lat pull down pidi ka aitama? https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01AURO5AI/ref=abs_brd_tag_dp?th=1 Share this post Link to post Share on other sites
Ssnozzz 3 Report post Posted October 31, 2016 Kindlasti aitab, kui paned kummi kuidagi enda ja n-ö toru vahele, siis see tõmbab sind üles. Lat pull down aitab hästi, kui lõuatõmmet veel teha ei saa. Tean mitmeid kes lõuatõmbeid teevad kuidagi nõksuga vms, pidi ka oluliselt lihtsam olema, eriti alguses. Ise seda tehnikat ei mõista Share this post Link to post Share on other sites
karmo101 1 Report post Posted November 1, 2016 21 tundi tagasi, Ssnozzz ütles: Kindlasti aitab, kui paned kummi kuidagi enda ja n-ö toru vahele, siis see tõmbab sind üles. Lat pull down aitab hästi, kui lõuatõmmet veel teha ei saa. Tean mitmeid kes lõuatõmbeid teevad kuidagi nõksuga vms, pidi ka oluliselt lihtsam olema, eriti alguses. Ise seda tehnikat ei mõista Olen märganud jah neid kes nõksuga teevad, aga ei mõista, suht masendav seis on kui ühtegi lõuga ära ei tee Share this post Link to post Share on other sites
Rambo vend 30 Report post Posted November 2, 2016 Roni pingi peale algul, lõug üle toru, lase jalad rippu ja aeglaselt alla ennast. Treenib samu lihaseid, mis lõuatõmbeks vajalikud. Share this post Link to post Share on other sites