Jump to content
Loorits

Annaliisa fitnessi teekond

Recommended Posts

3 hours ago, whiteheadsmatter said:

No need 2 tibi viimased.. Ashley ja Pauline eriti on bodybuildingu maailmas kxigi meeste poolt nxpyga nxidatud textbook pharma-on-wheels :D 10cm triitseps ja veenilaiendid during off season? Mmmhmm.. pluss Pauline kehaehitus iseenesest jxtab muigama, mitme kohtunikuga ta seal deidil kxis :D eks Arnold ole omajagu poliitika, vxxrad nxod pole seal eriti teretulnud ja see on norm. 

Asja iva on aga see, et no olgem ausad.. peale 30ndat eluaastat ja selle ligi, ei kasva see lihas nii kergelt enam, hormoonid on teised jne jne. Noja Eesti naised on loomult peenema kondiga, jxssakus puudub. 

Egle Nabi on ju vist PRO? Treenib ma ei tea mitu aastat, "puhtalt". Pane ta Ashleyfit vastu ritta.. kohe aru saada, kes mida sxxb, treenivad arvatavasti umbes sama palju) 

 

Btw kxige rohkem musklis olevad bikiinid mida ma nxinud olen on HIINAS. Vxiksed vasikad, viska kohe vorstiks :D

 


Mis see siia puutub kes kellega kohtamas käib või kus võistlusel mis poliitika on?
Jutt algas sellest et ilma steroide süstimata pro jaoks vajaliku lihasmassi ei saavuta...?! Ja nüüd väide et peale 30. eluaastat ka "nii kergelt ei kasva" - Millal ta kasvab üldse kergelt? See, et üks osa inimesi ei leia piisavalt aega, tahtmist ja motivatsiooni, et sellega hakkama saada, ei tähenda, et see võimatu oleks. Arusaam "andsin edast kõik" on lihtsalt inimeste jaoks erinev.

Ja mida see näitama peaks et Egle on oma massilt väikem kui mõni teine Pro? Ma võin sulle umbes 10 nime kirjutada kes on väiksemad või suuremad, ega inimesed ei tule 3D printerist et kõik ühtmoodi on. Pro-sid on usas sadu ja tuhandeid ja kõik erineva taseme ja suurusega.

Selline jutt, et pro-ks saavad need kellel sidemed või kohtunikega magavad, või et lihased on vaid nendel kes puhast sporti ei tee- ma kohe ei kannata... Tüüpiline vabanduste otsimine ja mingite "põhjenduste" taha pugemine.

Kokkuvõttes tegeleb selle alaga igaüks vabatahtlikult ja omal soovil- kes ebatervislikult, kes tervislikult ja ka nendel kahel sõnal on inimeste jaoks erinevad tähendused.
Bodybuildingu tulemused on enamjaolt siiski otseselt võrdelises seoses panustamise hulgaga ja lihtsalt ei ole vaja ennast üks-ühele võrrelda inimestega, kes on seda ajaliselt oluliselt kauem teinud või kordades rohkem panustanud.
 

Muudetud kasutaja Helena Mang poolt
  • Upvote 7

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Huvitav, et mu blogi alla on tekkinud nüüd hoopis tuline vaidlus puhta ja mitte puhta spordi üle...

 Eks see ole igaühe südametunnistusel, kes saavutab oma tulemused puhtalt ja kes mitte. Muidugi on maailma tippude hulgas paljud naturaalselt läbi löönud, samas on karmiks reaalsuseks see, et väga-väga palju kasutatakse kõrvalisi abivahendeid, osatakse lihtsalt seda edukalt varjata ja noh ega selle ala puhul ei tule sind keegi hooaja väliselt kontrollima, niiet vahele jäävaid on vaid käputäis.

Aga see selleks, lihtsalt kunagi ei saa kedagi 100-protsendiliselt kaitsta ja öelda, et ta on puhas :) Ja siin ei saa tuua kaitseks ka seda, et oi nad näevadki palju rohkem tööd ja vaeva ning on tänu sellele edukamad ;) Alati ei ole asi nii mustvalge. Maailm on kahjuks üks üsnagi ebaõiglane paik.

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Um.. no nyyd sa panid asja iva txiesti puusse..(Helena'le) :)  mulle Egle vxga meeldib ja sinu vorm ka, aga me arutasime, et see bikini vorm hakkab fitnessi kategooriat meenutama. Vxi noh, kui vaadata, mida kohtunikud eeldavad ja mille poole se liigub. Baltimaades on naiselik vorm siiski enamvxhem sxilinud. 

 

Egas tee seda PRO kaarti, kui sul seda ni vxga vaja on. Reeglid on kxigil samad. Aga milleks teha PRO kaarti, kui sa ei kavatse seal yleyldse vxitma hakata? Milleks?? !! Seal on ju txiesti teistsugused entrance feed ja need on enamjaolt kinnised "lavatagused" "nelja silma all" esinemised, kus pole publikut ja meediat.. ma ei rxxgi mingitest suurejoonelistest showdes. Niisama "oma vastipanyvximet ja jxrjepidevust" nxidata? Viskad niisama 5 tonni reisiraha yhel hooajal vetsupotist alla, sest kxige txhtsam on osalemine? No kammoon.. 

mis puudub Paulinesse ja kellega ta kohtamas kxib, no seda vxib vaadata tema totaalselt puuduvast taljest ja omaette veidrast kehaehitusest, kui ta teistega vxrdluses seisab. Teda on juba aastaid igasugustes bodybuilderite foorumites maha tehtud. 

Ja see, et teatud vanusest on naistel lihast raske kadvatada on yle maa ja ilma tuntud fakt. Mille jaoks need steroidid (ja nende all ma mxtlen kxike keemiat, mida leida annab systidest, tablettidest kuni kreemideni vxlja) siis vxlja mxeldud on? Ega keegi ei sunni jah sind neid tarvitama, aga mxeldes loogiliselt, kui sa 2 aastat jxrjest ona PRO kaardiga kxid ja jxuad heal juhul 6ndale kohale ja enne seda oled amateursides vxtnud esikohti.. siis yhel hetkel lxheb su aju kiiksu vxi tuleb teeb sulle mxni "hea" treener ettepaneku "midagi proovida". Eks Terminaator Arnold ise pole ka mingi ingel selles vallas. :) ja see, et suurematel vxistlustel mxngib rolli omaette poliitika.. sellest on ka paljud pettunud sportlased rxxkinud ja oma viha kuskile youtube'i vxlja valanud.

 

Minumeelest on natuke totter rxxkida, et ooo.. sa saad kxigega hakkama positiivse mxtlemise lxbi bla bla bla. Ja tema vxitis txnu jxrjepidevusele.. set osad vxistlejad vaatab miuke oli Amateursis ja mis temaga PROs on juhtunud, ega kxik sellele survele ei jxuagi vastu pidada. 

 

 

Muudetud kasutaja whiteheadsmatter poolt
  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen siin ka nüüd vaikselt jälginud neid postitusi ja kuna blogi avalik ja kommenteerimine lubatud, siis kirjutan ka mõned oma mõtted välja. Mina olen ka mõelnud tegeleda bikiini fitnessiga, juba mingi vorm ka saavutatud ja peaks nagu kõik eeldused selleks olemas olema, aga mida aeg edasi seda totramaks see ala minu jaoks muutub. Kahtlen juba, kas tahan seda nalja kaasa teha :D Kõik need bikiinitarid tunduvad nii obsessed kogu selle asja peale, et kahju vaadata kohe. Ja küll räägitakse, et kõike saab nii tervislikult teha (ala söön rohkem kui eales varem) ja siis teine postitus on teemal, kuidas defitsiit ajab hulluks ja kuidas patupäeval kilo shokolaadi sisse süüakse.. Kui masekas peal, pannakse instasse üks poseeritud pilt, saadakse kiitust jne ning see annab jälle motti juurde. See ala pole kuskilt otsast tervislik ja väga mingiks spordiks ka seda nimetada ei saa, aga samas kindlasti tore harrastus ja hea ajaviide. Ja ei väidagi, et selle taga pole meeletu tahtejõud ja järjepidevus. See meeletu tähelepanuvajadus on piisav kõrge motivatsiooniallikas. Millest mina aru ei saa on naised, kellel on pere ja nn täiskohaga bikiinis võistlevad. Küllalt oma tuttavate pealt näinud, kuidas pere kannatab selle all..aga noh, mis teha, mõne jaoks on lava tähtsam kui pere.  

Annaliisa: see on tore, et sa kirjutad ausalt oma mõtted üles, sest ega selle alaga tegelemine väga normaalne polegi :D  Emotsioonid hakkavad ikka kõikuma, kui oma keha pidevalt piinata. Ega see 6-7x ndl trenni tegemine ja samal ajal defitsiidis olemine just head ei tee.  Ise tõesti juba sügavalt kahtlen, kas tahan selle kõigega kaasa minna.

Edu kõigile, kes sellega tegelevad, aga minu jaoks mingite imenaistega küll tegemist pole. 

 

 

  • Upvote 3

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Võistlussport üldjuhul polegi nii öelda tervislik, eriti mis puudutab spordialasi kus peab ennast alakaloraazis treenima. Kahjuks on nii, et enamustel bikiinidel puuduvad lihtsalt teadmised võistlustele valmistumiseks või siis nad eiravad neid. Peamine viga - kardetakse süüa süsivesikuid ja need asendatakse lehma toidu vastu. Ja siis veel tehakse tundide kaupa aeroobset. Pole ju raske aru saada, et mõlemad tegevused korraga viivad selleni, et kaotatakse lihased ja osa ajust. Ja siis on nutt ning hala kui raske see kõik on. Ja kui tänu sellele veel võistlustelt ka head tulemust ei tule siis süüdistatakse ka kohtunike.

  • Upvote 6

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
1 hour ago, Daisy27 said:

Mina olen ka mõelnud tegeleda bikiini fitnessiga, juba mingi vorm ka saavutatud ja peaks nagu kõik eeldused selleks olemas olema, aga mida aeg edasi seda totramaks see ala minu jaoks muutub. Kahtlen juba, kas tahan seda nalja kaasa teha :D

 

 

 

Sellele kysinuseke annab vastuse kysimus: Mille jaoks sa seda teed? 

 

Kas tagad niisama end proovile panna ja lava peale minna, vxi tahad treeneriks saada/meediakaja/populaarsust. Mitte kummaski pole mitte midagi halba, aga kui sul on siht silme ees - siis selle poole liikuda on palju kergem. Peamine, et see kinnisideeks ei muutuks. :D 

 

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
2 hours ago, Daisy27 said:

Olen siin ka nüüd vaikselt jälginud neid postitusi ja kuna blogi avalik ja kommenteerimine lubatud, siis kirjutan ka mõned oma mõtted välja. Mina olen ka mõelnud tegeleda bikiini fitnessiga, juba mingi vorm ka saavutatud ja peaks nagu kõik eeldused selleks olemas olema, aga mida aeg edasi seda totramaks see ala minu jaoks muutub. Kahtlen juba, kas tahan seda nalja kaasa teha :D

 

 

 

 

Soe soovitus- kui oled juba enne alustamist kahtleval seisukohal siis see ala ei ole kohe kindlasti Sulle.

 

 

2 hours ago, Daisy27 said:

Millest mina aru ei saa on naised, kellel on pere ja nn täiskohaga bikiinis võistlevad. Küllalt oma tuttavate pealt näinud, kuidas pere kannatab selle all..aga noh, mis teha, mõne jaoks on lava tähtsam kui pere.  

Annaliisa: see on tore, et sa kirjutad ausalt oma mõtted üles, sest ega selle alaga tegelemine väga normaalne polegi :D  Emotsioonid hakkavad ikka kõikuma, kui oma keha pidevalt piinata. Ega see 6-7x ndl trenni tegemine ja samal ajal defitsiidis olemine just head ei tee.

 


Lava tähtsam kui pere? Siis võiks iga tipp-sportlase või karjäristi kohta öelda- et talle pole pere tähtis? Kas üks peab teist välistama? Kui midagi väga pühendatult ja intensiivselt teha tähendab see automaatselt, et muu pole oluline? Teema valgub kuidagi väga laiali- väga üldistavad väljaütlemised.


Väga paljud pered kannatavad erinevate põhjustel. 6-7x nädalas õhtuti diivanil õlut juua pole ka just teab mis normaalne tegevus (minu hinnangul) aga ometi väga suur osa pereisasid teeb seda ja terve pere "kannatab" ka selle all :D Igaüks elabki oma elu oma äranägemise järgi ja teeb ka vastavad valikud. 

Üldiselt ma olen ka arvamusel, et need kes anonüümselt internetis varjunimede all arvamust avaldavad, pole päris normalsed :D

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Juba aimasin, et preili Helena võtab kohe aktiivselt sõna :D Võibolla ei ole jah see ala mulle, eks ma vaatan, kuidas sellega toimetan! Ja eks ma päris normaalne vist pole ka, et lihtsalt oma mõtted kirja panin :) 

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina ostan endale 3 paari tosse, sest mina ei sxx kooki ja xlut ei joo - mina tohin. Olen enamuse pxevast perest eemal, sest "enamus" pereisasid istub teleka ees jne jne. See ei ole yldistamine? Minumeelest on see lausa vabanduste otsimine elada nii nagu ise xigeks arvan. And who is yo judge ya? Me kxik teeme seda. :D  

Me kxik avaldame oma arvamust ja kxigil oma positsioon, ega me robotid pole ja vxitlemiskunst on lausa osades koolides lisaxppeainena eestlastel.

Peaks kogu selle vestluse vist mujale teemasse tegema, vaene Annaliisa.. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mulle tundub, et siin käib üksteisele ära panemine, kas Annaliisa blogi on selleks õige koht. Fitness ei olegi kõigile, kindlasti kohe mitte, aga kas seepärast peab kumbagi poolt halvustama, seda kes on kodus diivanil või seda kes treenib 6-7 x nädalas saalis? Kellele on tervislik, kellele mitte, sõltub kuidas läheneda. Igaüks elab, toimetab nii nagu soovib, peaasi, et ise rahul. Paha on lugeda<_<.

Muudetud kasutaja helenhi poolt
  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Daisy, üks pool siis tohib oma mõtteid ja kogemusi kirja panna ja teine hulk inimesi ei tohi? :rolleyes:


Kindlasti on jah see juba liiga pikaks veninud, vale koht ja algsest teemast väga kaugel. Kõigil kes tahavad veel mingil teemal (anonüümselt) minuga arutada tahavad, siis teretulemast minu blogi lehele :) 

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×