Jump to content
crossover

Korvpallur jõusaalis

Recommended Posts

Teema pealkiri muidugi kahtlemata liialdatud. Pigem aastaid mitteaktiivne oldud ning nüüd tagasi "vana armastuse" korvpalli juurde tagasi tuldud. Suvised põrgatamised seljataga ning sellega võrreldes märksa intensiivsemad saalitreeningud peale tulnud ning tunnen, et parema füüsisega saaks korvpalli fundamentaalseid oskuseid paremini ära kasutada. Seni sõltuvalt nädalast 2-3x saalitrenni, aga jõuaks sõltuvalt nädalast 1x nädalas jõusaali ka, peamine küsimusepüstitus aga on, mida seal teha.

 

Olgu siinkohal öeldud, et: pole elu sees regulaarselt jõusaali trenni teinud; jõusaali otsene eesmärk on korvpallimängu toetavad/abistavad treeningud; seis kindlasti paraneb kui veel 5-8kg alla võtta (eks ajapikku läheb, esimene 5kg läinud); kuivõrd (aeroobseid) saalitreeninguid amatöörist kontoritöötaja jaoks peaks üksjagu olema, siis aeroobse trenni oleks ehk põhjust jõusaali ukse taha jätta - seal pigem siis jõuharjutused.

 

Kuigi palju jõudu ülakehas pole (käevarred + õlad), aga ilmselt tahab alakeha rohkem tööd, tunnen, et puudu on hüppest ja teravuseset ning kiirusest läbiminekutel, kindlasti ka nn "võhmast", et sama sooritust pikemalt jätkata, aga see on vist pigem aeroobse trenni küsimus? Milliseid jõusaaliharjutusi oleks paslik teha? Loomulikult kõigi spetsialistide seisukohad oodatud, ideaalne veel kui korvpallimängu ka veidi nuusutanud.

 

Tänud ette!

Muudetud kasutaja crossover poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×