külaline12345 0 Report post Posted September 16, 2016 Tere! Mul selline mure - olen muidu tegelenud aktiivselt spordiga ning ka jõusaaliga. Kuid erinevatel asjaoludel langes selle aastane kevad-suvine paus trennist, liigagi pikaks. Põhimõtteliselt ei teinud-ei liigutanud ma mitte midagi pea 5-6kuud. Läksin nüüd jõusaali ja teadsin sisimas et ei ole mõtet "üle panna" tuleb vaikselt hakata jälle liikuma õiges suunas. Kummalisel kombel trennis olles tundsin ennast päris efektiivselt ja hästi, loomulikult ei teinud samade raskustega millega võib-olla 7-8kuud tagasi kui trennis käisin, aga ei olnud ka tunnet et kõik päris läbi ja kadunud oleks. Peale trenni olin mõnusalt väsinud ja tundus et peab paari päeva pärast peale tegema ning kõik. Küll aga sain kuskil väikse külmetuse ka peale ja kogu ülakeha-rinnalihased-õlad kõik on täiesti uskumatult valusad. Mul pole varem sellist asja olnud. Eile õhtul ei saanud köhida-aevastada ega nuusata sest pähe lõi korralik valu ja kogu rindkere tulitas. Täna on küll natukene lihtsam ent väga-väga kange ja pinges ja valus on kõik. Kang mulle trennis peale ei kukkunud ja ma ei usu ka et päris mingi rebend kuskil on - ent kas oskate soovitada mida peaksin määrima-tegema? Aitäh Share this post Link to post Share on other sites