Jump to content
Helena Mang

HelenaMangFitness.com

Recommended Posts

Kogu raam on nii vinge juba praegu, k.a lihasmass - kas tulevikus näed end pigem bodyfitnessi tasandil ilma tegemas ja bikiini jääb ainult nn. stepping-stone'iks?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
7 hours ago, Tim. said:

Kogu raam on nii vinge juba praegu, k.a lihasmass - kas tulevikus näed end pigem bodyfitnessi tasandil ilma tegemas ja bikiini jääb ainult nn. stepping-stone'iks?

 

Tere!

 

Aitäh, võtan seda kui komplimenti. :)

 

Lihasmassi osas lähtun maailmatasemest, mis on bikinis päris lihaseliseks muutunud. Maailmatasemel bodyni on aga ikka veel tükk maad minna ja oma maitseeelistustest lähtuvalt seda teed jalgealla ei võta.

 

Lihvin end antud klassis :) ja seda lihvimist jagub aastateks.

Muudetud kasutaja Helena Mang poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
8 hours ago, Tim. said:

Kogu raam on nii vinge juba praegu, k.a lihasmass - kas tulevikus näed end pigem bodyfitnessi tasandil ilma tegemas ja bikiini jääb ainult nn. stepping-stone'iks?

 

 

Helena pole üldse nii suur nagu pildilt paistab. Lihtsalt väga kuiv ja see loob illusiooni suurest lihasmassist. Ka bikiini mõttes on veel reservi et liha peale kasvatada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Edu Helena, muidugi esimene võistlus tuleb absoluutses tippseltskonnas, kuid nagu öeldakse kui tahad hundi kombel uluda, tuleb hundikarjas liikuda....:D. Vorm on sul hea, sellles veendusin eile veelkord Spartas trennis olles ja sinna taha tulemus ei jää! Saab olema huvitav ja kindlasti tuleme oma võistlusvabal päeval sulle ja loomulikult ka teistele Eesti naaistele kaasaelama!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

:rolleyes:TEHTUD!B)

92caa79905842f4bf1aedd96a232fc38.JPG


Natukene pikemalt siis minu esimestest võistlustest :)
 

Nagu enamikud juba teavad siis läks üle ootuste hästi- otse finaali ja 5. koht. 


Enne võistlusi seadsin eesmärgiks koha top 15. Võistlus oli väga tiheda konkurentsiga ja just kuni 168cm kategoorias oli kõige rohkem naisi- 23. Paljud nimed maailmatasemel tuntud ja eelnevatel nädalavahetustel Prahas ja Barcelonas medaleid korjanud. No ja siis olin seal mina, väriseva jalaga ja esimest korda.... :D

Ja kõik naised on ju olnud tublid ja teinud võistlusele eelnevalt tööd, katsu siis kuidagi eristuda ja välja paista...

 

Sõitsime Soome juba reedel, hommikuse laevaga ja jõudsime Helsingis ka kiire trenni teha. Edasi sõitsime Lahtisse. 
Korraldusliku poole pealt sujus kõik nii nagu pidi- täpselt kell 16.00 algas sekundi pealt registreerimine, mõõdeti, vaadati bikiinid ja kingad üle (bikiinid peab selga panema), ostsin rahvusvahelise võistlemise passi (30€) ja maksin osalustasu 200€. Sain ka backstage pääse oma "treenerile" (loe: mehele) ja võiski hotelli puhkama minna.

DSC_5029-14.jpg
 

Otsustasime õhtul siiski grimmi mitte teha ja läksime u 22 ajal magama. Öösel aga magamisest suurt midagi välja ei tulnud ja esialgne plaan 4st ärgata liikus tunnivõrra etepoole- olime mõlemad nagunii juba üleval! Seega alustasime oma ettevalmistustega 3.00 öösel. :D 

Esimene kord võistelda ka ja ainult hea meel, et kiirustama ja rapsima ei pidanud. Kokkuvõttes aega küll üle ei jäänud. Grimmi pealekandmist kartsingi kõige rohkem, aga see läks väga ladusalt. Mees on mul üli hoolas rullija ja juba 1. kiht sai suhteliselt ideaalne. Ja see grimmiga wc käimine polnud ka midagi nii hullu kui kuulnud olin, lihtsalt peab väga hoolas olema, et kuskile vett (või muid vedelikke) ei satuks, sest see rikub grimmi.

 

Peale 1. kihti käisin  ühe Soome võistleja Hanna juures kodus meigis ja soengus (hind 130€). Poleks lootnudki, et nii ilus lõpptulemus jääb. Jäin väga väga rahule. Meikari juures keetsime putru ka- tegin täitsa tavalise hommikusöögi (u kell 5.30) puder 90g helvestest, valgupulber, pähklivõi, kohv.
Halo juuksepikendused said ka pähe ja ma poleks uskunud et nii ilusti istuvad. kell 6-7 ajal said pähe ja peast tulid ära u 12h hiljem, ilusti samas kohas olid, missest et vahepeal isegi "magasin" nendega lavataga. :)
 

14591789_1452231971472856_5202201433571943983_n.jpg14600849_1452431988119521_1176352942348585454_n.jpg

 

Liikusime tagasi hotelli ja kandsime peale grimmi 2. kihi. Vahepeal tundus, et äkki isegi sai liiga tume aga laval selgus, et olin vaata et kõige heledam - jälle targem. See kuivamine oli küll üks väsitav tegevus- tund aega alasti hotellitoas püsti, käsi täitsa alla lasta ei saa... lootsin küll et äkki kuivab kiiremini aga u tunnike ikka kulus enne kui ei tundunud käe all märg ja julgesin riidesse panna. Esimene kord ka siis tegin kõike ekstra hoolega. Kõik pidi ideaalne olema.
Tagantjärgi tarkus- kanelaaluseid käelabasid grimmida vaid 2. korral, prantsuse maniküür määrdub, teinekord teen roosad v punased küüned vms...
 

Võistluspaika jõudsime u 50 min enne võistlust- sain oma numbri peale- 72 (7 on mu õnnnumber :)) ja bikiinid selga, läige kehale, viimased huulepulgakohendused ja varsti oligi aeg lavale minna. Toidu poolest haarasingi lavataha kaasa vedela mee, galetid ja tumeda shokolaadi. Mesi oli mul väga käepärases pudelis ja sai otse sealt tarbida. Närvid pidasid päris hästi vastu ja suurt paanikat ei tekkinudki.

65e6dafa063f1bd889c46d9f653b1415.JPG
 

Esimene voor oli minu jaoks kõige raskem. See rivi oli ikka õige pikk ja kui kõik 5-6 kaupa ees käisid, pidi samalajal taga olema ja eespoosi hoidma ja võimalikult hea välja nägema. Vaikselt hakkas parem säär krampi kiskuma... Vahetasin aegajalt vasaku peale aga ei tunne ennast vasakul tugijalal nii kindlalt ja nii tegin siis minimaalseid puhkepause. Pärast enda satsi eestreast tagasi tulemist jäin kahe võistleja nö õla taha (kuidagi kitsas oli rivis) ja edaspidi tean, et peab julgemalt "trügma" ja endale võrdväärse koha rivis leidma. Tüüpiline ara algaja viga ilmselt.
 

Lava taga tuli 5-10 min oodata ja siis tulid tulemused. Rivistati meid jälle samasse ritta nagu esimene kord lavale läksime (numbrite järgi) ja siis päris inetult näidati näpuga võistlejate peale ja teatati "you are out". Minu pele keegi ei näidanud aga seda oleks saanud minumeelest kuidagi paremini lahendada....

Igaljuhul palju aega puhkamiseks ei olnud, 10-15 min äkki ja siis läkski top 15 uuesti lavale.
Vahepeal jõudis minuni info, mis kommentaarid olid publikus istunud asjapulkadel olnud, sain väga sütitava kõne osaliseks ja teist korda astusin lavale juba hulka enesekindlana. Laval olles Eleri ikka hõikas esimesest reast mida on vaja kohendada jne ja see oli tohutult abiks!!! 
Natalja oli lavakohtunik ja sättis tüdrukuid ritta, ning vaikselt ka väga palju kõiki eesti türdrukuid verbaalselt kohendas, nii nagu jõudis.... Kõige parem üldse võistluste ajal kui tunned et su ümber on toetavad inimesed!

f8bea07a410822bad5acf040f128523d.JPG
 

Top 6 oli juba väljakutsetega aimatav ja selle kohta ilmus peagi seinapeale ka viisakas nimekiri, mis kiniitas, et sain finaali edasi. See hetk kui olin laval ja mu number välja hõigati, ei sanaudki kohe veel aru et olen finaalis, Natalja sättis mind sinna ritta ja olles ise seljaga publiku poole ütles mulle muiates "sina hull tüdruk, mis sa teed" ja pilgutas sima.... See oli nii armas ja naljakas :) Siis sain aru et 1 väljakutse tähendab ju üldiselt finaalikohta!!!!

 

Kui lavalt maha saime oli kell selleks ajaks saanu u 12 ja jäi 3h aega puhkamiseks. Jalad olid täiesti läbi ja seda olla olnud ka 1. voorus lavalt näha- võtsin magneesiumi sisse ja viskasingi 2h lava taga pikali. Madratsit mul kaasas polnud aga autost leidsime pleedi mis ajas asja ära. Üli tähtis, et oleks võimalus puhata.

14522849_1452433301452723_5807563617758037826_n.jpg

Enne finaali sain veel väga palju tagasisidet, mida saaks veel parandada, Natalja käis ja pani mulle sätendavat lauvärvi juurde, Lilian värvis huuli tumedamaks ja Eleri andis viimaseid õpetussõnu (ta mõjub alati niiii toetavalt ja rahustavalt) no ja oma mees, kes muutkui süstis minusse enesekindlust.
a432c55cf6a2ca42c814f20e6d2f3f4b.JPGIMG_4793.JPG
14570358_1452682878094432_4896758148646177860_n.jpg

Selleks ajaks oli mul juba võistlus nö tehtud ja mõtlesin oma i-walki peas läbi ja läksin lihtsalt nautisin hetke. Oleksin olnud väga õnnelik ka 6. kohaga, nii et 5. oli väga positiivne üllatus. Ma kahtlustan, et keegi top 6-st ei olnud laupäeval 1x laval..:D

491bf1a8d54c4e56985d865a227dbbb1.JPG;)


Videost ( https://www.youtube.com/watch?v=PckKqYgflHI 26:50 algab finaal) näen tagantjärgi, et ikka päris palju vigu tegin ja arenemisruumi on kõvasti. Samuti on hea lavapiltidelt oma vormi hinnata. Eile olin juba Helsingis jõusaalis ja alustasin nõrgemate kohtade voolimist....)

IMG_4878.JPG
 

 

Kokkuvõttes oli mega kogemus.
See mis lavalt paistab on nii rahulik, korrapärane ja ilus, aga kõik see ettevalmistus ja möll lavataga, mida kõike enne ei tehta- see vääriks kohe eraldi peatükki mõnes raamatus 1f642.png:)

 

Kõiki kindlasti huvitab mis ma siis peale võistlust ära sõin 1f642.png:) 
kohe peale autasustamist 2 batooni (carb killa ja combat crunch :wub:) kuna kell oli juba 16.00 saanud ja peale hommikust 5.30 söödud putru ja mee/galettide polnud midagi söönud. Hotellitoas 2 keedumuna, natukene keedetud riisi, kohalikku ülihead valgu-karamellipuddingut ja pähklivõid- nälja kustutamiseks.

IMG_4786.JPG

Õhtul kui olin ennast puhtaks pesnud ja jälle korda sättinud, läksime steak house restorani ja seal tellisime lihavalikutega vaagna, ehk siis palju liha, küüslauguga küpsetatud ahjukartuleid, klaas punast veini. Magustoiduks shokolaadi fondant ja õhtu lõppes mcdonaldis Daimi jäätisega. Kõht sai täis küll 1f642.png:) 
Hommikul haarasin köögikaalu kaasa ja läksin hotelli restorani hommikust sööma- puder, valgupulber ja kohv nagu ikka mulle meeldib ja harjumuseks on saanud. Ehk siis see 1 õhtu tähistasime ja edasi tasakaalukalt edasi.

 

Täna võin olla rahul tehtud tööle ja saavutustele, tänulik oma mehele, kellega koos me oleme seda rada viimased aasta aega käinud.. ja muidugi Elerile, kes juhuse tahtel mu teele sattus. Sa ise ka ei tea kui palju see mulle juurde andis, et seal esimeses reas istusid ja "kael pikaks" karjusid!.
Kogu Eesti tiim oli kohapeal supper (aitähh Ott, Peep, Lilian, Reet, Natlaja jne jne) ja Fitness Expo eraldi vaatamist väärt.
Kulutasime ükjagu raha, auto valku täis tulime rõõmsalt tulema. 
FullSizeRender.jpg

 

Tänasest tagasi tööl ja tavapärases rutiinis. Hommik algas muidugi lillede ja kingitustega, nii palju häid ja toetavaid sõnu :) Aitähh kõigile! 
Reet on minu ammune iidol ja uhke oli koos temaga finaalis seista!

IMG_4807.JPG4e0349408ea1b9cb956948a671d41664.JPGbe861674325dffcd018aae1f31aaf759.JPGc70237a38a67173539a6c31785f294ff.JPGd8db4f5c6a3db7d2ad85f1aba5b4302b.JPG

 

2 nädala pärast, 23. oktoobril Riga Pearl ;)

 

b32490a4e1a0cc7319a3069622602526.JPG

 

 

 

 

Muudetud kasutaja Helena Mang poolt
  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väga lahe on näha uusi säravaid tüdrukuid laval, kuigi Kakumäel jooksmas olen näinud Sind mitu aastat.

Oma ülaosaga võiksid juba praegu võistelda PRO-dega, jalgu vaja järgi aidata. Ehk pead vähem jooksma ja rohkem saalis jalgu treenima ;)

Vöö oled saanud ilusti kuivaks, aga geneetika pole sinu poolel. V shape jääb väikseks, et pigem näeks sind bodyfitnessis, eeldused selleks on sul olemas!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
On 13 октября 2016 г. at 7:26, tarmop ütles:

Väga lahe on näha uusi säravaid tüdrukuid laval, kuigi Kakumäel jooksmas olen näinud Sind mitu aastat.

Oma ülaosaga võiksid juba praegu võistelda PRO-dega, jalgu vaja järgi aidata. Ehk pead vähem jooksma ja rohkem saalis jalgu treenima ;)

Vöö oled saanud ilusti kuivaks, aga geneetika pole sinu poolel. V shape jääb väikseks, et pigem näeks sind bodyfitnessis, eeldused selleks on sul olemas!

 

 

Ei tea midagi :D Vaadakem India Paulino USA Arnold 2016 - tibi nxeb vxlja nagu kilpkonn, ei taljet ei puusa. Alati top3. Eks kxivad jutud, et you gotta get extra "friendly" with the judges to win sealpool kontinenti :D:D 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
On 10/13/2016 at 7:26 AM, tarmop said:

Väga lahe on näha uusi säravaid tüdrukuid laval, kuigi Kakumäel jooksmas olen näinud Sind mitu aastat.

Oma ülaosaga võiksid juba praegu võistelda PRO-dega, jalgu vaja järgi aidata. Ehk pead vähem jooksma ja rohkem saalis jalgu treenima ;)

Vöö oled saanud ilusti kuivaks, aga geneetika pole sinu poolel. V shape jääb väikseks, et pigem näeks sind bodyfitnessis, eeldused selleks on sul olemas!

 



Ilmselt ajad mind kellegagi sassi, ei jookse Kakumäe vahel juba aastaid :)
Andke mulle nüüd asu :D- tegemist on siiski minu 1. hooajaga ja on vaid suur au seista kõrvuti naistega, kes on mitu aastat juba võsitelnud (ja selle tarbeks sihtotstarbeliselt ka treeninud). Luban, et hetkevormiga areng ei piirdu B)
 

 

2 hours ago, whiteheadsmatter said:

 

Ei tea midagi :D Vaadakem India Paulino USA Arnold 2016 - tibi nxeb vxlja nagu kilpkonn, ei taljet ei puusa. Alati top3. Eks kxivad jutud, et you gotta get extra "friendly" with the judges to win sealpool kontinenti :D:D 

 



Ehee, neid jutte olen isegi kuulnud, eriti mis puudutab PROde elu... kohtunikega ma aga maganud ei ole ja ei plaani ka hakata, panustan trennile&toitumisele :lol::DB)




Üldiselt veereb aga kõik vanaviisi, olen saanud keskenduda natukene rohkem tööle :D ja õhtuti ikka Spartas platsis. Katsun õhtuti ka varem voodisse sättida et niigi kiirel ja pingelisel perioodil kehale maksimaalselt puhkus pakkuda.

IMG_4968.JPG

 

Trenn ja toitumine on joonel ja kohver nurgas seisab jälle lahtiselt- ega see Riiga sõit enam kaugel ei ole. Õnneks selle nädalavaehtuse saab ikkagi kodus olla ja vahelduseks midagi tavalist teha, nagu tubade koristamine või lapsega kinos käimine. :D



Olen jooksvalt maiustanud Soomest kaasa toodud "suveniiridega"- tehakse ikka häid asju küll :wub:
Õunakoogi pro-feel ja kreemiküpsise skyr (kookos oli ka väga hea!)

 

IMG_4911.JPGIMG_4927.JPG

 


Korraldasin ka oma Facebooki grupis naiste seas kiire brainstormingu, et mis värvi bikiinid võikid järgmised olla, nii palju kui on inimesi on ka arvamusi, ka lähedaste seas oli neid seinast seina- lõpuks usaldasin siiski oma sisetunnet ja tegin selle alusel otsused.

Mari Pukk, kes on fotoshopis vilunud, saatis mulle ühe video kus minu enda lava pildiil värvid seljas vahelduvad, täitsa tore oli sealt pealt vaadata kogu vikerkaar üle.
Tegin mõned screenshotid.

IMG_5010.JPG

 

 

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minumeelest ikka väga õige ala valitud Sul ja ei jäänud küll millegigi laval kellegile alla, polnud kohe üldse põhjust nuriseda! Kõik oli kenasti paigas ja kuna ees veel mitu võistlust, siis seda enam.

 

Bikiinide värvist enim sümpatiseerib see heledam, türkiissinine ;)

 

Mis firma omad need ümmargused krõbuskid Sul on pea iga pildi peal?

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
28 minutes ago, Annika Pärtel said:

Minumeelest ikka väga õige ala valitud Sul ja ei jäänud küll millegigi laval kellegile alla, polnud kohe üldse põhjust nuriseda! Kõik oli kenasti paigas ja kuna ees veel mitu võistlust, siis seda enam.

 

Bikiinide värvist enim sümpatiseerib see heledam, türkiissinine ;)

 

Mis firma omad need ümmargused krõbuskid Sul on pea iga pildi peal?

 

 

 

 

Balsnacki omad, ise kasutan neljavilja omasid aga neid mitmeid :)

 

IMG_5018.PNG

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

 

Offtopic:

Kaua sul konkreetselt bikiini ettevalmistus kokku vxttis, sest ajast kui treeningprogrammi ja toitumiskavaga paika panid? Et sellisesse vormi ajasid? Ise mxtisklen siin paar kuud, aga ei oska yldse planeerida, millal alustada, millal dieeti pidada :D tutvusringkonnas ajan putru pxhe, et kyll kevadeks valma saan... treenin 3-4x nxdalas, toitunud olen alati peamiselt valgud, aga rasvakese taljelt ja seljalt (ribide kandis) tundub kxige raskem maha saada olema...<_< 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
1 hour ago, whiteheadsmatter said:

 

Offtopic:

Kaua sul konkreetselt bikiini ettevalmistus kokku vxttis, sest ajast kui treeningprogrammi ja toitumiskavaga paika panid? Et sellisesse vormi ajasid? Ise mxtisklen siin paar kuud, aga ei oska yldse planeerida, millal alustada, millal dieeti pidada :D tutvusringkonnas ajan putru pxhe, et kyll kevadeks valma saan... treenin 3-4x nxdalas, toitunud olen alati peamiselt valgud, aga rasvakese taljelt ja seljalt (ribide kandis) tundub kxige raskem maha saada olema...<_< 

 



Miks Offtopic- täitsa teemasse ja mulle meeldib kui mingi arutelu ka tekib mitte et ma iseendadaga siin ei blogi. :rolleyes:

Teema alguses tegelikult täitsa kirjas, astusin jõusaali sisse septembris 2015 ehk u aasta aega enne 1. võistlusi. Sportlik põhi oli all olemas aga jõusaalis polnud regulaarselt ammu käinud.
Siis sai ka toidulaud kohe suhteliselt radikaalselt puhtaks pühitud (aasta enne lava) ja alustatud väga puhast toitumist, suhkur, alkohol, igasugused valmistoidud ja poolfabrikaadid lendasid menüüst. Kõik mis sõin tegin ise ja panin kirja ja kaalusin.
 

Konkreetselt otsustasin lavale minna aprilli viimasel päeval ehk kohandasin oma jõusaali kava bikiinile alates Mai kuust (5 kuud enne võistluseid). 
Defitsiiti alustasin kui ei eksi alates augustist ehk siis 2 kuud enne lava. Enamus alustabki u 2,5-3 kuud enne lava. Oleneb muidugi kui palju "tulekahjut" on, mida kustutada.... Mul ei olnud väga palju rasva koorida, seega ei tahtnud üleliia vara alustada. Hetkel tundub, et ajastus oli hea.

Oskangi soovitada vaid seda, et mida kvaliteetsem ja puhtam on igapäevane menüü seda lihtsam on ka dieet, toiduvalikuid muutma ei pea, lihtsalt timmima mõneks ajaks tarbitavaid koguseid. Ausaltöeldes mul kordagi nö raskeks ei läinudki ja isegi olen ennast selle pärast natukene süüdigi tundnud, kõik kirjutavad mingitest suurtest kannatustest ja piinadest siin-seal aga mina naudin protsessi :ph34r:B)

Muudetud kasutaja Helena Mang poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Vahepeal on märkamatult kätte jõudnud järjekordne "Peak week" mis on siis maakeeli võistluseelne nädal. Juba sellel pühapäeval ongi aeg jälle lavale astuda, seekord siis Riias, Riga Pearl 2016 ürituse raames. :rolleyes:
Täna on (lõpuks?) kätte jõudnud kerge madalseis. Olen siiski inimene :D Ei mäletagi hetkel, millal viimati väsinud olin...
Laupäeval puhkasin (keskmiselt teengi 1 puhkepäeva nädalas) ja alates pühapäevast olen jälle trennilainel olnud. Pühapäeval tegin korraliku jalapäeva, mitmete uute harjutustega mis siiani korralikult tunda annavad. Spartas on uusi masinaid, muuhulgas üks jalapress, mõjub väga hästi ;)
Esmaspäeval selg (jälle täiesti uued asjad kuna tegin koos mehega trenni) ja täna siis õlg. Ja nüüd on küll selline tunne, et ring on täis ja homme pole küll jaksu, et uuele ringile minna.
Ehk siis otsustasin täna peale trenni, et homme puhkan. Loodetavasti on kuiv ja saan minna õue jalutama ja sügist nautida.... :)
 
Be-nice-to-your-body-234x300.jpg
 
Panin täna trenni lõpus kingad ka jalga... kingad on peale Soome võistlust päris palju puhata saanud. Poseerinud olegi vaid täna ja möödunud pühapäeval (koos Eleriga), kui analüüsisime natukene võistluspilte ja tegime kergeid korrektuure.
Ja ausalt-täna oli ikka päris sant poseerida. Keha oli väsinud ja jalgades andis pühapäevane jalapäev&poseerimine päris korralikult tunda...
Ehk siis tuleb puhata! -_-
Vaimsel tasandil on aga hoopis teised lood. Kuigi pean tunnistama, et enne Soomet väga närvi ei läinudki, rohkem olin elevuses, siis seekord on hinges hoopis teistmoodi olek, sügav rahu.
Oman suhteliselt selget ettekujutust, mida on vaja teha, mis kuidas käib ja seekord polegi mingit suurt ettevalmistust. Kohver on juba eelmisest korrast nurgas ja lahti ja enamik asju ka juba sees. B)
Hetkel ongi plaan järgmine: laupäeva hommikul Spartas viimane poseerimine, kodus kaheks päevaks kiire food-prep ja siis juba car-trip ;) Riiga.
IMG_5037.JPG

Läheme laupäeva õhtuks kohale, et saaks hotellis ilusti välja puhata.
Võistluspäevaks on ka seekord vähe inimlikum graafik- ärkame ilmselt u 7.00- esimene kiht grimmi.
9.00-10.30 on minul meik (võtame Eestist andeka meikari kambapeale kaasa) :)
10.30-11.30 on Stuudio69-s kohapeal registreerimine.
Peale seda hotelli tagasi ja teine kiht grimmi.
Studiosse plaanin u 14-14.30 paiku minna, olenevalt kuidas seal ajagraafik liigub...
16.10 peaks ajakava järgi olema minu kat laval (bikini fitness kuni 166 cm)
19.00 austasustamised.
Ehk loodetavasti saab 21-22 ajal hakata tagasi kodupoole sõitma.
 
Olen Riia võistlusest kuulnud igasuguseid huvitavaid jutte, kuidas kohtunikud hindavad nii ja naa, kuidas ajakavasse tasub suhtuda suure reserveeringuga ja kuidas lavataga näeb nii mõndagi... see kõik selleks- lähen, et saada veel üks hea lavakogemus enne Eesti meistrivõitluseid, mis on minu selle hooaja nr 1 eesmärk.
 
Eile alustasin nädalat mõnusa ree-feed päevaga, ehk kaloreid +600 juurde ja seda enamuse süsivesikute arvelt. Täna oligi veits selline "kohev" tunne, aga küll see ka möödub. :lol:
Olengi kaloritega ülinatukene vabamalt ringi käinud, et vorm väga ära ei kuivaks. Et 1800 või natuke peale aga mitte kindlasti vähem. Söömine pole muidugi kunagi probleem olnud :)
Lisangi siinkohal viimaseid pilte toitudest ma mida ikka nii instagrami kui ka instagrami storysse postitan, seal tihti juures täpsemad kirjeldused ja kaloraazid (kui kedagi huvitab).
 
IMG_5024.JPGIMG_5046.JPGIMG_5061.JPGIMG_5069.JPGIMG_5079.JPGIMG_5083.JPGIMG_5104.JPGIMG_5114.JPG
 
 
PS! Otsustasin, et kui mul saab instagramis 10K jälgijat täis, oleks kena teha üks loosimine, selleks valsisin Fitshopist välja oma lemmikud tooted- kast puddingut, pannkoogijahu, Hera 80 (kreemiküsise), BCAA erinevad maitsed ja kookose batoonid, stay tuned :)
14753859_1464505950245458_2561143309595249684_o.jpg
 
Piilun iga päev ka oma tracking nr-t: kus kaugel tellitud bikiinid on... aga kui nad Riiaks ei jõua ei ole ka midagi hullu, ühed ilusad lillad siiski kodus olemas :)
 
IMG_5015.JPG
 
 
Muudetud kasutaja Helena Mang poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Avastasin just, et polegi siia peal Riia võistlust midagi kirjutanud.. 
võib vist tagasihoidlikult öelda, et läks hästi, esimene kuld kodus! :wub:

IMG_5325.JPGIMG_5381.JPG

 

Aga liigume siis tagasi algusesse- alustasime teekonda Riiga juba laupäeva lõunal. Tegime kodus toidud 1,5 päevaks kaasa (kahele inimesele on see ikka muljetavaldav kogus karpe) ja asusime mööda maad teele. Seda, et fitness-sportlane süüa ei saaks, ma väita ei saa :D

 

IMG_5245.JPG

Kohvri pakkimisega oli ka väga lihtne- see oli eelmisest korrast juba koos ja väga nuputama ei pidanud.

 

Sõit möödus ilma vahejuhtumiteta ja jõudsime Riias broneeritud Art Lane hotelli. Tegemist on 3 tärni hotelliga kus 39€ eest sai mugavalt ööbida küll.
Boonuseks asus ta Studio 69-st 1 km kaugusel. Jäin väga rahule.
Olime samsse hotelli sättinud terve suurema võisteljatest seltskonnaga ja kaasa haarasime üheskoos ka andeka meigikunstniku, kes meid pühapäeva hommikul imeilusaks tegi. Meigiga jäin jällegi väga rahule! Eks see lava meik on juba selline, et lähedalt vaadates paras mask, aga 20m pealt väga ilus.

IMG_5289.JPG

Jõudsime hotelli laupäeva õhtul kuskil 21 ajal, muud väga ei teinudki, kui et sõime õhtust, käisin kuumas vannis (koorisin veel viimast korda) ja pugesin 22 ajal magama. Puhkasin välja üle ootuste hästi ja hommikul 6.30 ärkasin värske ja puhanuna.

 

Alustasime kohe 1. kihi grimmiga- nagu ikka siis minu mees oli grimmi-meister ja kandis seda mulle hoolikalt peale. Kui Soomes oli mul täiesti veatu grimm siis seekord sain juba 1. kihi puhul aru, et seekord jääb tulemus oluliselt lapilisem. Eks tagantjärgi ongi keeruline tuvastada, miks see nii jäi, aga kahtlustan, et paljuski mängis rolli 2-nädalane Soome grimm, mis veel "nahas". Eelmine kord oli ju puhas lõuend. Seekord olid ka käed ja selg juba natukene rohkem "karvasemad, sest vahatamisest 2 ndl möödas) ja uuesti neid raseerima veel ei hakanud.

Pilt peale 1. kihti:

IMG_5259.JPG

Teine kiht küll parandas, aga tulemus oli kaugelt sellest, mis Soomes. Küll aga õnnestus meil seekord grimm tumedam saada, mis oligi eesmärk. Studio 69 laval lihtsalt heledama grimmiga võistlejad mõjusid nii, nagu neil polekski midagi peale määritud...

Vahepeal käisin kõrval toas, sain imeilusa meigi peale ja siis suundusime Studiosse registreerima. Suurt kaost isegi ei olnud, mõõdeti, seisin järjekorras, maksin osalustasu (25€) ja saingi jälle oma õnneliku 7-ga numbri - seekord siis 117 (Soomes olin nr 72).
Seekord ei vaadatud isegi bikiine ja kingi üle, nii et nende selga ajamine oli isegi ebavajalik. Pärast lavalgi nägin päris palju ehteid, mis reeglitega kokku ei lähe.... aga see selleks.:) Kaasas peavad need ikkagi alati olema. 

IMG_5269.JPG

 

Tagasi hotelli jõudnuna läks 2. kiht grimmi peale, kuivasin tunnikese ja oligi aeg sealmaal, et ka meie hilise check-out'i aeg hakkas kätte jõudma ja oli vaja Studio69-poole liikuma hakata.

Jõudsin võsitluspaika u 2h enne lava ja kohale jõudes selgus, et ajakava on u 20 min maas- polegi nii hull! Back stage oli küll mega kitsas aga leidsime mingi seina ääre kuhu oma asjadega pidama jäime.
Vahetult enne lava jõudsin ka wc-s käimisega oma grimmi veel rikkuda (grimm ja vesi ei lähe mitte kohe üldse kokku).  Parandasime ja tegime mis võimalik oli... Korraks läksin küll endast nats välja aga kokkuvõttes rahustasin ennast mõttega- grimm ei ole see mida hinnatakse, see on abivahend. Vorm ja esitlus on kõige olulisem. Selline oma mõtetes pep-talk aitab sellistel hetkedel väga... Ei ole mõtet muretseda asjade pärast, mida nagunii enam muuta ei saa! :rolleyes:
 

Võistlus oli aga pikk, kategooriaid palju (eriti palju igasuguseid fit modelle) siis juhtus see mis juhtuma pidi, päev jäi iga kategooriaga veel rohkem ajakavast maha. Täpselt ei mäletagi mis kell lõpuks lavale sain aga arvan, et planeeritust u tunnike hiljem. 

IMG_5376.JPG


Enne lava väga närvi ei läinudki- kerge liblikas ikka kõhus oli aga ei midagi märkimisväärset. Samas arvan, et täitsa "külma tundega" poleks ka õige võistlema minna. 
I-walki pole õnnestunud veel internetiavarustest leida, aga jäin ise oma esitlusega suhteliselt rahule. Mind ei katkestatud ja sain ilusti oma poosid ära teha. Arvan, et äkki tekib veel kuskile, sest tegelt kanti tervet võistlust ka üle- lihtsalt sellekohane info puudus sest loodeti rohkem piletiga ostnud külastajaid kohale meelitada...

Kokku oli meid grupis 13 ja mina olin päris viimaste seas- seega loosiga vedas ja ei pidanud väga kaua laval "tagaliinil" seisma. Esimesed vaesekesed saavad ju oluliselt kauem seal pingutada....


Sattusin ka esimesse väljakutsesse mis ikka süstib enesekindlust aga suhtusin sellesse väga reserveeritult- "võimalik vaid Lätis" jutte olen kuulnud küll...

Peale esitlust oli veel "kerge" 4h ootamist/passimist/võistluste vaatamist enne kui autasustamised hakkasid. Jälgisin ka teiste (pikemate) bikiinide võistlusi ja võiks arvata, et bikinifitness on Eesti uus rahvussport- esinesime väga arvukalt ja tegime puhta töö:)
Tutvusin ka paljude Eesti võistlejatega keda siiani vaid pildipealt näinud, koondis on meil võrdlemisi kokkkuhoidev ja tore. Kena muljeid vahetada "omasugustega"  ;)

 

Autasustamise ajaks oli küll kergelt juba selline tunne et davai, teeme selle asja ära, tuleb mis tuleb.
Lõpuni ei olnud kindel, mis koht tuleb, mõtlesin vaid et kui top 3 siis olen rahul. Kui aga seisin laval ja 2. koht välja hõigati ja mina ikka alles jäin... keeruline kirjeldada. Tegelt jõudis võit kohale alles kuskil Ikla piiripunktis, kui vaatasin internetist seda pilti kus pikk rivi on laval ja mina kõige keskel. Ikkagi 13 võistlejat. Uhke värk :wub:

 

IMG_5381.JPG


Tagasiteel mõtlesin veel korra, et kumb mulle rohkem loeb- kas Soome 5. koht või Riia 1. .... väärtuse mõttes ilmselt on nad samaväärsed ja iga kogemus loeb... aga no 1. koht on ikka 1. koht:)

 

Peale autasustamist kiired pildid ja asjad kokku ja kodupoole teele. Mingit pidustamist/patustamist ei järgnenud, sõin oma kaasa võetud õhtusöögi autos, lisaks 1 ruudu tumedat shokolaadi, alles jäänud 2 riisigaletti, teel koju jooksvalt veel 2 valgubatooni ja 2 piimaga kohvi, oli hea küll. 
Autos hakkasid äkki ka jalad hullumoodi valutama, nagu oleks 3 jalatrenni üksteise otsa teinud :lol:

IMG_5326.JPG

 

Toitumisest siis võistluspäeva hommikul oli tavapärane puder banaaniga, edasi vaid keedetud riis ja galetid. Peale lava ja autsasustamise vahel sõin ka ühe batooni.

 

Nüüd on jäänud ainult loetud päevad EMV mis ongi minu peaeesmärk. 
Bikiinide, meigi, vormi ja üleüldse kogu välimusega jäin Riias rahule, grimm oli küll väga laiguline aga laval mõjus nii nagu pidi. Nüüd on vaja vaid seda kõike korrata ja ületadagi- mis see siis ära ei ole :D:) eks? 

Mütsiga ma lööma ei lähe ja valmistun viimastel päevadel korralikult.

IMG_5375.JPGIMG_5321.JPG

Olin juba mõnd aega unistanud kaneelisaiast... ka mina olen inimene ;) Esmaspäeva hommik kontoris:
IMG_5338.JPG

Muudetud kasutaja Helena Mang poolt
  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Riga Pearl video minust:

 

https://www.dropbox.com/s/nb0hf2swt00ik4l/Riga Helena.mp4?dl=0

 

 

Täispikk võistlus:

http://sportacentrs.com/sportacentrs_tv/pilna_spele/26102016-ifbb_starptautiskais_latvijas_kauss_rigas

 

Ise kõige suurem kriitik ja näen vaid arenguruumi :rolleyes:

Muudetud kasutaja Helena Mang poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eesti Meistrivõistlused Bikiinifitnessis, kuni 166 cm, hõbe.

14632947_1476564085706311_8995289103075278151_n.jpg

14917078_1476563779039675_7244387410078243963_o.jpg



Valetaksin, kui ütleksin, et polnud korraks pettunud, aga andsin edast maksimumi ja Jaanika oli parem.
Kohtunikud arvasid sama ja nende kompetentsuses kahtlemiseks põhjust ei ole.

Kunagi ei saa muuta seda, mida konkurendid lavale toovad, küll aga olen rahul oma esitlusega. Samuti tean väga hästi, mida kevadhooajaks arendama pean B):)

 

2 nädala pärast toimub Poolas MM ja peale seda, olenemata tulemusest, võib minu 1. hooaja väga edukalt lõppenuks lugeda.:rolleyes:

 

 

Võistluspäeval ärkasin kell 5, et jõuda enne registreerimist mõlema kihi grimmiga valmis. 

Ma ei teagi mis kõik seekord teisiti oli, kas nahk oli rohkem kooritud, paremnini niisutatud, uus pudel grimmi, siledam nahk- no miljon võimalust aga grimm jäi lihtsalt IDEAALNE. Esimene kiht oli juba nii ilus et oleks võinud lavale astuda. See valmistas ainult rõõmu.

Grimmide vahepeal keetsin putru ja sõin kõhu täis. 
Kui eelmistel päevadel veel olin siniste bikiinide osas kahtleval seisukohal siis koos päevitusega nägid need ikka väga ilusad välja. Keerutasin peegli ees kohe hea 5 minutit:)

IMG_5638.JPG;)

Kell 8.45, nagu planeeritult, seisin Salmes järjekorda. Kõik sujus ja olin vist isegi 2. võistleja kes kirja sai. Pikkuseks mõõdeti seekord 165.5 cm.

Edasi liikusin meiki ja soengusse. Jäin tulemusega väga väga rahule. Halo juuksepikendused said ka väga ilusti sätitud ja tundsin ennast nagu elus-nukk. :wub:

14523283_1476873815675338_832534578453990410_n.jpg:)
 

 

Täpselt sekund peale meigi lõppu sain info, et minu pikkuses võistlejaid tuli registreerimisele kohale vaid 6 (planeeritud 9 asemel) ja seega eelvooru ei toimu. 
Finaal u kell 18.45. 
Ehk siis põhimõtteliselt tegin ennast mega ilusaks selleks, et koju tagasi magama minna.:D

DJa seda tahsin ma väga. Mõeldud tehtud. Kodus sõin teise kaustäie putru (umbes kell pool 1) ja läksingi magama. Lebasin voodis vaikselt ja püüdsin mitte väga liigutada või pead patja keerata. Täitsa isegi õnnestus nii 1,5h puhata.

 

Kella kolme ajal tegime veel kolmanda kihi grimmi ja kella viieks läksin linna tagasi- korra veel salongist läbi, et meiki ja soengut värskendada. Olin jõudnud vist 5 min toolis istuda (õnneks palju polnudki jäänud) kui tuli kõne, et Salmes ollakse graafikult tõsiselt ees ja ilmselt on 30 min pärast vaja laval olla. Kui venitavad siis maksimaalselt 45 min on aega. Hüppasin püsti ja sõitsin Salmesse. Õnneks olin Madara tänaval mis on 5-7 min kaugusel.

Ehk siis enne võistlust polnudki väga aega narveerida/sättida vms.
Bikiinid selga, kingad jalga, läige peale, paar ringi jõudsin poose teha (keha soojaks) ja oligi aeg lavale astuda.

IMG_5650.JPGIMG_5660.JPG

 

Salme lava oli kuidagi oluliselt pisem kui ootasin ja saal meeldivalt rahvast täis ;):) Kui mind sisse juhatati siis ajas muigama, et treenerina mainiti nii Erki kui ka Eleri ära, kuigi hommikul olin vastava lahtri ankeedis tühjaks jätnud :D;)

Oma I walki ja poseerimisega jäin rahule (niipalju kui piltidelt ja videost olen näinud), ühtegi suuremat apsakat ei juhtunud. Eks I-walki osas on ka maitseid erinevaid aga ma rihin pigem elegantsema tulemuse kui postitantsu suunas.

14633542_1476563312373055_2907286198359811887_o.jpg14715064_1476563205706399_3117362330299472362_o.jpg14725691_1476562905706429_1213639267118878846_n.jpgImage152.jpg14615662_1476562909039762_5366850296681106177_o.jpg

Üleüldse kogu välimus- meik, soeng, grimm oli paigas. Küll ei teinud minuga koostööd üks kõrvarõngas mis keset küljepoosi kõrvast põrandale plärtsti maha kukkus. Vaatasin korra vaid talle järgi ja ainus mis jõudsin mõelda oli et tere tore, nüüd jäävad küll kummalised pildid- ühe kõrvarõngaga. Lõpus, kui lavalt maha juhatati siis kükitasin kiirelt ja korjasin vaikselt ta jälle üless, suuremat riidu sellest ei tekkinud :D

:)

Autasustamisele minnes olin võrdlemisi kindel, et tuleb hõbe. Läksin küll võitma ja andsin endast maksimumi ja sellepärast peale tunnete lahtumist olen iseendaga rahul.
Küll oli aga korraks tunne, et olen kõiki teisi, kes pöialt hoidsid, alt vedanud... tobe... eksole?

 

Peale üritust oli bankett kus pakuti ka süüüa, mis mulle tol hetkel väga ahvatlev ei tundunudki. See on kummaline tunne et nüüd kui võiks ja kõike siis ei teagi mida tahta. Kell oli u 22 kui lahkusime ja selleks hetkeks on enamus restorane juba oma kööke sulgemas. Ma isegi ei suutnud välja mõelda kuhu tahaksin minna ja nii tegime veel juba traditsiooniks muutunud Mcdonaldsi ringi ja ostsime daimi tükkidega jäätist ja koju magama :rolleyes::)

Järgmisel päeval käisime koos perega korralikult Uulitsas burgereid söömas, oli aega istuda ja nautida. Võtsin kõige suurema 2 kotletiga Paksukese ja creme brule. Alles peale 8 tundi ja kõvat jalatrenni tekkis jälle tunne, et võiks midagi süüa- eks pole enam harjunud sellise toidu, kalori ja rasva kogusega.

IMG_5690.JPGIMG_5703.JPG
:D

Täna sõin veel koos kolleegidega kringlit (tellisin juba nädal tagasi Narva kohvikust 3 erinevat magusat kringlit) ja edasi täiskäigul Poolas toimuva MM suunas. Sellise vahva roosa kivikestega rulli sain ka ülemuselt kingituseks :wub::wub::wub::) 

IMG_5752.JPGIMG_5759.JPG

 

Uued bikiinid pandi ka täna Islandilt teele... on mida oodata ja mille nimel tööd teha! Kuld oleks olnud väga rahuldust pakkuv, hõbe jättis aga mõnusalt "näljaseks" ;)

Kokkuvõttes ei kavatse midagi muuta vaid lihtsalt minna sama rada edasi, mida siiamaani käidud.

 

Muudetud kasutaja Helena Mang poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Veel pilte Fitnes.ee-st EMV, erinevalt Riiast on seekord pilte korralikult :)
IMG_4752.jpg
Vahepal selgus, et mind on arvatud minu võistlustulemuste eest Eesti A-koondisesse- milline suurepärane uudis! :)
See tähendab võimalust võistelda rahvusvahelistel võistlustel (EM ja MM) Eesti eest ja natukene madalamat registreerimise tasu kui B-koondise sportlastel. Odav muidugi ei ole ikkagi ;)
Esimene võimalus selleks avanebki juba järgmisel nädalavahetusel Poolas, MM võistlustel.
Hetkel on plaan selline, et sõidame kohale autoga ja lahkume Eestist juba järgmisel neljapäeval. Registreerimine reedel, võistlus ise leiab aset kas laupäeval või pühapäeval. Ilmselt (ja loodetavasti) laupäeval.
Täna tegelesin sellega, et leida endale kohapealt meigikunstnikut- jälle selline põnev ettevõtmine... Järgmiseks hooajaks katsun mingid elementaarsed oskused (ja vahendid) muretseda, mulle küll väga meeldibm, kui mind ilusaks tehakse aga välisvõistlustel on kindlasti mugavam kellestki võõrast mitte sõltuda.
Trenniga on nii, et see on kavas iga päev ja olen nüüd lisanud ka kerge kardio jõutreeningule lisaks, 30 min kas kaldega kõndi, stepperit või kerget spinni. Pulssi väga üles ei lase. Siiani ma seda teinud ei olnud kui välja arvata 5-10 min soojendus enne jõutrenni.
Kaloreid langetasin ka 100 võrra- seda ikka selleks, et enam pole dieeti pikalt jäänud ja et maksimaalset tulemust saada.
Kuna võistlushooaeg venis üle kuu pikaks, siis esimeste võistluste ajal ei olnud mõistlik kõike seda teha, on oht et lõpuks kuivad liiga kokku. Nüüd on aga vaja maksimum anda ja parim võimalik versioon lavale tuua. B)
IMG_5787.JPG
Muudetud kasutaja Helena Mang poolt
  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei! olen kenasti jälginud Sinu teekonda ja oled lihtsalt võrratult inspireeriv inimene :) Olen saanud Sinu blogi jälgides palju motivatsiooni ning 3 nädalat tagasi võtsin end käsile - igapäevaselt panen kõik kirja grammi pealt Myfitnesspali. Katsetan ka erinevaid makro vahekordi, veel olen võhik, kuid juba parem. Samuti olen teinud 3 korda jõusaali (treenin korraga üht lisagruppi) ja 1 kord nädalas teen aeroobset. Küsimus on selline - millal oleks oodata cm kahanemist, kas või natukenegi? Hetkel kaal tõusnud, CM Ei ole kasvanud, kohati vaid 1-2 cm kahanenud.

 

Panin tähele, et minu menüüs on rasva sisaldus kohati suurem lubatust. (kaloraaz õige). Äkki asi selles? või hetkel harjub minu keha?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
38 minutes ago, annaon said:

Hei! olen kenasti jälginud Sinu teekonda ja oled lihtsalt võrratult inspireeriv inimene :) Olen saanud Sinu blogi jälgides palju motivatsiooni ning 3 nädalat tagasi võtsin end käsile - igapäevaselt panen kõik kirja grammi pealt Myfitnesspali. Katsetan ka erinevaid makro vahekordi, veel olen võhik, kuid juba parem. Samuti olen teinud 3 korda jõusaali (treenin korraga üht lisagruppi) ja 1 kord nädalas teen aeroobset. Küsimus on selline - millal oleks oodata cm kahanemist, kas või natukenegi? Hetkel kaal tõusnud, CM Ei ole kasvanud, kohati vaid 1-2 cm kahanenud.

 

Panin tähele, et minu menüüs on rasva sisaldus kohati suurem lubatust. (kaloraaz õige). Äkki asi selles? või hetkel harjub minu keha?

 

Tere!

Kui muudad oma treening ja/või toitumisharjumusi tuleb olla esialgu väga kannatlik, kehal võib võtta aega 4-6 nädalat enne kui üldse uue rütmiga harjub ja saad aru, et ka need numbrid on umbkaudsed. Keegi ei oska Sulle päeva pealt öelda, millal tulemused ilmneva hakkavad. Selge on see, et järjekindla tegutsemise puhul need tulemata ei jää.

 

Mis tähendab et rasvasisaldus on lubatust suurem? Ise pead oma peas ära otsustama, kui palju sa rasva tarbida tahad, mis sinu kehale kõige paremini sobib. Üldine rusikareegel on normaalkaalus inimese kohta 1g iga keha kg kohta. Ehk 55kg naine u 55g rasva. Seda valemit ei saa ülekaalu puhul kohandada ja samuti on inimesi, kelle keha toimib oluliselt madalama/kõrgema rasvasisalduse menüüga. Kui enesetunne hea ja kaloraaz paigas, siis ei muretseks.

 

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

1 nädal MM võistlusteni- järgmisel nädalal samal ajal olen juba Poolas ja võistlustele resgistreeritud :rolleyes:

 

Kätte on jõudnud töönädala lõpp ja mõnus kodune reedene õhtu. Võtsin täna ette Peebu soovitatud verivorstid (broilerilihaga) ja saan vaid kaasa kiita, on ikka hea küll ja täitsa võimalik dieedi ajal jõulu-sööke menüüsse planeerida kui ikka niii isutab :) :wub:

IMG_5862.JPG

Mehe taldrikus lisaks veel 500 cal eest praekartulit millest mina hetkel vaid und saan näha :D

 

 


Nädal oli väga töine, igas mõttes ja homme lunastan raske tööga välja teenitud puhkepäeva- usun, et keha hiljem vaid tänab :)

Lisatud kardio ja vähendatud kalorid annavad päris kõvasti tunda- võib öelda, et kõht on õhtuti nüüd tühi ja esimest korda 3 kuulise dieedi ajal tunnen, et täitsa selline keskmiselt keeruline on... :huh: Tänan jumalat (ja oma ainevahetust) et kogu dieedi niimoodi "nälgima" ei pidanud :D Ja tegelt on jutt hetkel siiski ju 1700 cal ja 30 min kardiost, olen lugenud oluliselt hullematest kobinatsioonidest :D Alati võiks hullem olla- ennast lohutama peab :D



Aga kuna kohe-kohe varsti on aeg koondise dress selga panna ja MM poole astuma hakata, siis vaim püsib tugev :)

IMG_5821.JPGIMG_5836.JPG

 

Vahepeal tegin endale ka avaliku FB nö persooni lehe, kuhu edaspidi postitan võistluste tulemusi ja pilte, eks ikka selleks, et lihtsamini leitav olla.

 

fullsizeoutput_4d7.jpeg

 

Lõppu veel viimaseid pilte toitudest, ei saa ikka üle ega ümber lemmikutest: pannkoogid, omeltt, puder ja kohupiim :)

Toidu valiku üle küll kurta ei saa, aga sellegi poolest ootan juba vaikselt dieedi lõppu ja seda, et saakisn jälle kalorid üles lükata, hetkel tundub, et 2500 oleks ilus number, mida rihtida.
Oi kui palju riisi, tatart ja pastat sinna sisse mahub :wub::wub::wub:

 

IMG_5796.JPGIMG_5767.JPGIMG_5802.JPGIMG_5833.JPG

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Naised!
November on meeste tervise kuu, samuti on tulemas isadepäev :wub:
Kui teil on kodus sarnane eksemplar, kes ei vaimustu õlle 6-packist või järjekordsest kruusist/võtmehoidjast, on mul teile üks kingivihje :rolleyes:
Erki küll pole ametlikult isa, aga siiski MEES ja teades, kui väga ta oma tervist hindab oli see kingitus nagu rusikas silmaauku. No ja lõpuks on ta selle ikka sajaga ära teeninud ka minu igakülgse toetamise eest hullumeelsel võistlushooajal B)
Hetkel käimas ka Fitshop.ee-s kampaania, kus kõikide antud toidulisandi ostjate vahel loositakse välja pakett 2-le City Spasse.
King of Spades on vaid kvaliteetseimast toorainest Eestis toodetud toidulisand meestele, keda ühendab stressirohke, kiire ning füüsiliselt ja vaimselt nõudlik elustiil ning kes soovivad iga päev anda endast parima. King of Spadesi koostisosad on kliinilistes uuringutes näidanud selget kehakompositsiooni ja ajutööd parandavat ning hormonaaltasakaalu optimeerivat toimet, tehes sellest ühe olulisema lisandi kaasaegse aktiivse ja edumeelse mehe elus.
Kampaania ja tooteinfo:
Muudetud kasutaja Reinart poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ja viimane tööpäev enne MM-i saabki kohe-kohe läbi...jäänud on veel viimane trenn, toitude preppimine ja asjade pakkimine.
 
Otsustasime täna trenni teha oma pisikeses kohalikus Jüri jõusaalis. Kes oleks võinud aasta aega tagasi arvata, kui ma esimest korda sinna sisse astusin, et täna pakin asju MM jaoks :D On alles aasta ja esimene hooaeg olnud! Huviga ootan juba järgmiseid ;)
 
Capture.JPG
 
 
Homme kell 7.00 ongi juba start Poola poole. Lähme autoga mööda maad, mina, minu ustav kaaslane Erki ;) , Eleri ja Kristina Koroljak.
Sõit tuleb koos peatustega u 12h, aega mõtteid koguda küll :)

Neljapäev kulubki sõidule, reedel registreerimine ja mõõtmine, laupäev siis vaba, vaatan võistlusi, esimene kiht grimmi ja võibolla saab kohalikus saalis väikse trenni teha. Pühapäeval alates kella 10.00 pean lavataga valmis olema.
Leidsin endale ka meikari kes ilusti kell 6.45 lubas mu hotellis kohal olla et mind ilusaks teha.
 
Iga ettevalmistus on muutunud selle hooaja jooksul aina vabamaks, ei saagi aru, et peaksin pühapäeval MM-laval seisma. Täna käisin värskendasin maniküüri ja ostsin uued kunstripsmed, sellega suuremad iluprotseduurid seekord lõppesidki.
IMG_6032.JPGIMG_5966.JPGIMG_5994.JPG
 
Vahepeal sain kätte ka uued bikiinid, mis istuvad nagu valatult, ilmselt kõige õnnestunum valik mudeli mõttes. Värvide osas on maitseid nagunii seinast seina ;)
 
 
Väga mingit närvi (veel sees) ei olegi, katsun nüüd viimastel päevadel toitudega (ja magamisega!) joonel olla. Eelmisel nädalal igast huvitavad uued maitsed natukene ajasid mu seedimise sassi, see nädal teed teadlikult rohkem tavapärasemaid valikuid, millega kõht harjunud on- muna, puder, kana, köögiviljad jne. Katsetan edasi peale Poolat :) Samuti jälgin nüüd et vee joomine ja uni unarusse ei jääks. Kohapeal on hotellis 3x päevas toitlustamine paketis, loodan et üritust arvesse võttes on sportlastele sobilik menüü ja kaaluga saab ilusti buffees hakkama.
 
Lõppu nagu ikka, viimaseid toidupilte
 
IMG_6008.JPGIMG_6026.JPGIMG_5898.JPGIMG_5945.JPGIMG_5999.JPGIMG_5872.JPG
Muudetud kasutaja Helena Mang poolt
  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×