Jump to content
black2567

Alakaalus ei saa kg juurde.

Recommended Posts

Tere päevast ja loodan, et keegi oskab nõu anda. Probleem seisneb siis selles, et olen 25 aastane, 181cm ja kaalun 59kg. Viimasel ajal on hakanud tembeldama mind vereringe häired ja vahet pole kus arstil käin on vastuseks ikka, et see on normaalne kui selline alakaal on. Soovitavad juurde võtta ja määravad tablette/vitamiine aga seni pole aidanud. Pidavat olema "kurtumise" süü nagu nad väidavad, mis peaks siis tähendama, et keha ei talleta rasvaineid. Seega siis ainuke varjant on lihasmass aga olen lapsest saati korralikult päevas "trenni" teinud, mis jäi küll aastaks soiku tänu õnnetusele aga pärast võtsin uuesti käsile. Ehk siis tööpäeviti 2km sörki, 30 kõhulihast, -kätekõverdust, -kükki millest 10 on varvastel nagu soovitati ja venitused: Kael, selg, jalad, randmed jne ~20 minti võtab terve venitustsükkel. Vabadel päevadel on topelt kogus kuna aega rohkem ja nädalas 1ks päev on puhkuseks. Söön korralikult hommiku, päeval ja õhtul + koguaeg närin midagi kuna ei tundu üldse energiat olevat kui üle tunni aja söömata olen.  On keegi äkki samal tasemel olnud ja oskab anda mulle nõu või siis oma nii-öelda menüü ja kava mida ta kasutas? Olen mõelnud ise, et peaks handlitega jamama hakkama, aga see annab ainult kätele lihasmassi juurde.

 

Ette tänades

-Matti

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See ei ole kindlasti sellises stiilis trenn ja piisav hulk mida vajad. Esiteks löö oma päeva toidud grammi pealt siia http://www.fitness.ee/kaloriarvuti sisse. Siis saad teada, palju sa praegu sööd. See on kindlasti liiga vähe, seepärast kaal ei tõusegi. Kindlasti soovitan alustada jõutreeninguga. Alusta 3x nädalas ning iga trenn harjutused kogu kehale. Kindlasti alusta raskete baasharjutustega nagu kükk, surumine ja jõutõmme ning lisaks lõuatõmbed ja rööbaspuudel surumised. Soovitan pöörduda mõne asjaliku treeneri poole, kes harjutuste tehnika Sulle selgeks teeb.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tjah, ükski nimetatud harjutustest sel kujul sulle lihasmassi ei anna.

Kui on (piisavalt suured) reguleeritavad hantlid, siis saab nendega terve keha läbi treenida, mitte ainult käed.

Nagu eelnevalt öeldi, siis tee baasharjutusi ja hea oleks kui keegi oskaja näitaks turvalise tehnika ette.

Muudetud kasutaja SKG poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Endal oli kunagi sarnane probleem kaalus juurde saamisega. Tegin kuni ülikooli lõpuni sporti (kergejõustik, pallimängud) ja liikusin palju- keha rasva protsent oli kindlasti alla 10. Pikkus 184, kaal oli seal 60-65kg juures. Tervise osas minul probleeme ei olnud ja arstide vahet ei käinud- lihtsalt geneetiliselt kiire ainevahetus. Enne ma kaalus juurde ei võtnud kui korralikult saalis hakkasin käima ja toitumise enam-vähem korda sain. Hommikuti ma varem põhimõtteliselt kunagi ei söönud- ei olnud isu. Ca 2 aastase treeninguga (suviti ei teinud ja suhteliselt leebe režiimiga), keskmiselt 2-3 korda nädalas, jõudsin 84kg-ni. Edasi rohkem kehakaalule rõhku ei pannud ja leidsin endale meelepärase vormi 78-80kg juures. Nüüd ei ole kehamass enam eriti langenud ka.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×