Jump to content
acidzeto

Tagasi peale pikka pikka pausi

Recommended Posts

Möödas on terve igavik peale halastamatut kangide ja hantlite lammutamist, loopimist, möirgamist ja higidusshe.

Elu võttis paar käiku alla ja nüüd siis tuli aeg vanad harjumused roostest puhtaks kulutada, kuna praegused stressileevenduse meetodid jäävad neile alla oma kulude ja hüvede poolest.

Täna on mu esimene trenn peale tadadadaaaam.... 4-aastast pausi.

Siinkohas jagan oma kogemusi sellest seiklusest.

Ja nüüd tuleb valu...

Muudetud kasutaja acidzeto poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eriti valus ei olnudki. Tuttavad n'od ja tuttavad harjutused.

Tegin kokku kuskil 15-20 "lähenemist" ja paar 5 minutilist "lähenemist" poksikotil

Rind, selg, tritsud, õlksid soojaks, siis veidi raskemalt paar korda igat, jalgu ka samas vaimus ja valmis ta oligi.

Eriti kõvasti pole mõtet esimene kord lasta, pigem sellises järjepideva ja aeglase töö vaimus kuni tunned et lihas on veidi liiga pinges, muidu minestad järgmine päev valudest. (Ükskord treenisin sääremarjalihaseid üle ja ei saanud normaalse inimese moodi terve nädal kõndida).

Ühesõnaga tegin soojenduse, töö ja lõpetasin lühikese pingutusega.

Nii kui välja tulin sealt tekkis tunne et dopamiin justkui voolab varvastest mööda seljaaju otse silma, uskumatult hea tunne.

Homme teen seda, mis kõige vähem valutab ja siis juba algaja stiilis 3 x (3 x blabla) ja seda ilma igasuguse maksahävitajata ("gay whey" vms.).

Puhas loodus suus ja mesomorfne kehatüüp teeb igal ajal "saladustele ära".

Rääkides atmosfäärist siis oli tunda kuidas tugevamad isased tundsid huvi uustulnuka suhtes, oli palju piilumist, demonstratsiooni ja enesevaatlust.

Jõukadzungel nagu ikka :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

+ kusagil 6-7 kilo lihast. Õllekas kadunud. Nahk ilusalt pruun kuumadest eelsuvepäevadest ja ei, ma ei käinud jõukas ega söönud mingit värvilist kuiva okset. Tegin rasket ja tulusat tööd iga jummala päev, sõin palju toitu ja isegi õlle panin normaalselt. Tänapäeva info ülevoolu tõttu läheneme me paljudele asjadele süstemaatiliselt, ka tervisele. Väga väär arusaam asjadest tekib neil, kes süümekate tõttu oma raha raiskavad trenniks ettevalmistuse peale ja selle asemel et osta ühe korra pääset jõuksi otsustavad, et odavam oleks sõlmida leping ja siis lendavadki aanusega õnge otsa. Kes viitsib ühte ja sama iga päev teha? Nelja seina vahel higistamisest kogud pigem estrogeeni koos oma toiduvärvidega.

Olgu ma siis see negatiivne värdjas kes kõikide õlul istuvatele ahvidele vastu pead paneb ja kelle jutu kommenteerimiseks keegi oma aanusest välja ei viitsi kiigata kuid seegi hea, et pakun mõnele mõtlemisainet.

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ja nüüd kui mõelda sügavamalt kõikide gold standardite ja syntha 6-te peale mis ma kunagi ammu ostsin... oleks võinud omale jalgratta ja kasti jäätist sebida...

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×