Jump to content
ROtter

Kümned tuhanded ampullid tundmatuid aineid jõusaalidele.

Recommended Posts

Lisan siia väljavõtte oma 30.jaanuari postitusest:

Esimesed rõõmsad emotsioonid seoses eilse teatega 2015 aasta EM dopingukontrollidega vaibunud ning nüüd on aega mõtiskleda tuleviku ja ka oleviku teemadel, Kõik on muutunud ning erinevate katsumuste kiuste liigun edasi. Seoses selle dopinguteemaga, kus EM klassikalise kulturismi esikolmikutest said positiivse tulemuse suur enamus kuigi oli teada, et esikolmikud saadetakse kontrolli, jääb küsimus- mis toimub? Tundub, et euroopat on tabanud mingi uus dopingulaine. Üks minu tuttav töötab tollis ja kurdab, et Eestisse saadetakse keelatud aineid meeletutes kogustes igalt poolt üle suure laia maailma. Füüsiliselt ei jõuta kõike kontrollida ja tagasi saata. Ka spordisaalis hakkab mulle silma tegelasi, kes on küll silmatorkavalt punnis, aga trenni ei tehtagi... vähemalt mitte midagi sellist mida saab tõsiseltvõetavaks spordiks nimetada. Olge palun tähelepanelikud enda ja teiste suhtes.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See steroidide teema on karm teema. Ma saan aru proffidest kes lähevad räpasele teele, sest nende tulemustest sõltub nende heaolu. Mitte et ma seda räpast teed heaks ja õigeks kiidan. Millest aru ei sa on tavaharrastajad, milleks neil seda saasta vaja on. Samas see pole ka aint Euroopa probleem UK elades oli päris tihti lugeda kus keegi läks gym-st haiglasse ja tuli välja et pump ei vedand steroide välja.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänapäeval tahetakse kõike kiiresti, aastaid kestev jõusaalitreening tulemuste nimel ei tööta enam. On vaja kohe, kiiresti ja täna. Tulemused tulevad kohe kuid tagajärjed tervisele aastaid hiljem.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×