Jump to content
senjoriitajl

Klubid Tallinnas: Reval Sport VS Kesklinna Myfitnessid (Postimaja, Solaris, Viru)

Recommended Posts

Tere!

Kolisin hiljuti Tartust Tallinnasse ning paraku seoses sellega tuleb ette võtta ka spordiklubivahetus. Tartus käisin pikalt TÜ ASKis, mis on siiani minu lemmik, kuna armastan rühmatreeninguid ning sealsed treenerid olid super (Kadri Vernik, Maris Tamm, Kristi Möldri). Samuti oli atmosfäär ka mõnus - inimesed tegid trenni, mitte selfisid, treenerid innustasid ja rabasid kaasa, mitte ei tupsutanud pidevalt keset trenni käterätiga oma olematut higi...m Igatahes mingil perioodil olin ka Tartu Myfitnessi liige, kuid see klubi mulle väga ei sümpatiseerinud. Kesklinna klubi oli pidevalt räpane ning üleüldse hõljus ringi selline heigotamise ja tibitsemise mentaliteet.

Kuna elan Tallinnas kesklinnas, siis soovin, et klubi oleks kodule lähedal. Eriti just seetõttu, et saaksin kodu ja kooli vahelt kiiresti kulgeda. Kuna kesklinna klubidest peale multikiirusel paljunevatest Myfitnessi klubidest pole midagi muud eriti silma hakanud, siis soovingi teada, et kuidas on lood Reval Sport klubiga vanalinnas? Internetikommentaaridest lugesin, et invertar pidavat seal rikkis olema ning klubi ülerahvastatud - seega kuidas see tegelik olukord on.

Ütlen veel niipalju ära, et olen rohkem rühmatrennide austaja, jõusaal on sekundaarne. Rohkem meeldivad sellised tantsulisemad ja naiselikumad trennid, ent ära ei ütle ka bodyattack'i-laadsetest higivalamistest.

Olen väga tänulik, kui keegi viitsib valgustada olukorrast Tallinnas :)

J

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere

Omaltpoolt soovitan kindlasti proovida Spartas. Sealne jõusaali-inventar on super ning rühmatreenerid ühed parimatest. Valikut trennide osas on meeletult: http://sparta.ee/broneerimine/ruhmatreeningud/

Küll on aga väga paljud inimesed sealsega rahul ning seega on ka rahvast palju.

Mis puudutab rühmatrenne, siis 30-kesi on ikka ägedam kui kolmekesi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kesklinnas on mitu Myfitnessi klubi kui ka Reval-Sport. Revalis on väga hea jõusaal, rühmatreeninguid peaks piisavalt olema.

Ise sai paar aastat tagasi käidud My Fitness Kristiines.
Väga hea klubi, saal korralik ja rühmatreeninguid jagus, treenerid olid väga toredad. MyFitness kesklinna klubide kohta ei oska öelda, pole nendes käinud, võib-olla keegi siit foorumist oskab soovitada kesklinna omasid paremini.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise käin igapäevaselt MyFitnessis. Enamasti Kristiine omas, kuna see kesklinna omadest kõige parem, teisele kohale jääks Postimaja oma. Kahjuks rühmatreeningute koha pealt ei oska kommenteerida, kuid niipalju kui ma näinud kõrvalt olen, tunduvad treenerid Postimajas väga sõbralikud ja energilised. Revali jõusaal on varustuselt väga hea, olemas ka squashi saal ning ujula, kuid seadmed on enamasti vanad ja kulunud (vähemalt viimati kui käisin, eelmine suvi).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui rühmatrennid rohkem huvi pakuvad, siis soovitan Myfitnessi. Suurem valik treenerite, trennide osas. Just siis + paketiga, saad ju kolme kesklinna klubi vahel valida.

Mõistlik on proovikord mõlemas ära teha, saab pildi ette ja on lihtsam valikut teha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen käinud Postimaja, Viru, Kristiine ja Solarise Myfitnessi klubides. Kristiine oma oli kõige sümpaatsem. Kesklinna omad on liiga väiksed ning "tibitsemise mentaliteeti" (selfide tegemine) oli samuti näha. Pluss on see, et seadmed olid puhtad ja korralikud. Üldse meeldivad Myfitnessi klubid, sest seal on puhas.

Rühmatrennid on ka head, treenerid sõbralikud..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×