Jump to content
RiinaSolo

Kui on tunne, et ei taastu trennist

Recommended Posts

Tere!

Mul on tekkinud viimase poole aasta jooksul kummaline probleem taastumisega. Nimelt kaks trennipäeva järjest teha on pea võimatu. Eks ma teen ikka aga teisel päeval oleks justkui auto alla jäänud... kaks või enam korda.

Selline tunne on isegi siis, kui eelnevad kaks päeva on puhatud. Samuti ei saa öelda, et päris kõik trennid nii lammutaks, et selletõttu ei taastu. Isegi pärast TRX rühmatrenni on järgmine päev oma jõusaalitrenni teha raskem/keerulisem.

Siis kui tarvitan BCAA-d, Intrat või Workout Schocki, siis nagu oleks isegi okei. Aga kui nüüd poolteist kuud pole aminohappeid lisaks võtnud, siis eriti nutune seis.

Workout Shchocki ka proovisin esmakordselt just seetõttu, et väsimus ja tunne, et trennide vahel ei jõua piisavalt energiat taastada. Muidu olen eelistanud alati lihtsalt mõnda aminohapete jooki.

Kas see on okei, et ilma lisaks aminohapeteta ei taastu ära?

Sügisel, oktoobris-novembris millalgi sai vereproove ka tehtud ja seal kõik okei. Varem olen aneemiaga hädas olnud ning väikse hormonaaldisbalansiga ka aga sügisel olid kõik näitajad normis. Lasin teha nii raua, ferritiini, b-vit grupi, kilpnäärme kui ka D-vitamiini. Nüüd talve poole kimbutanud rohkem sellised ühepäevased külmetushaigused, mis muidu minu jaoks üsna haruldased.

Toidulisanditeks hetkel ainult multivitamiin, omega, d-vitamiin ja magneesium tauraat. Muu toidust, aeg-ajalt siiski Hera80 ja Protein Pudding ka pärast trenni...aga peamiselt toidust ikkagi,

Mida keegi soovitada oskab? Jätkata lihtsalt pidevalt aminohapete tarbimist või peaks midagi lisaks appi võtma? B-kompleksit?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Und võiks nädala sees alati rohkem olla, nädalavahetusel saab alati pikemalt magatud ja nö tasa tehtud. Varem olin küll alati varajane ärkaja aga nüüd veidi raskusi enne 9-t üles saamisega.

Unega oli vahepeal probleeme, et ei jäänud magama ja ärkasin keset ööd. Selle vastu hakkasin magneesium tauraati võtma ning minu puhul see toimib.

Stressi on alati natuke aga hetkel on stressi tohutult vähem kui ca pool aastat tagasi - vahetasin töökohta ja stressitase hetkel palju madalam.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Muud ei oska soovitada, raksusi vähendada kuni õige trenni tunne peale tuleb.

Tasub süsivesikute osakaalu suurendada dieedis, siis on rohkem energiat.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×