Jump to content
madislaos27

Madise tee unistusteni..

Recommended Posts

Tere!

Olen Madis, 27 a noormees.Tegelenud jõusaaliga 6aastat umbes.Põhjalikumalt 2 aastat.

Mõtlesin siin hakata blogi pidama.Olen teinud läbi suure teekonna.Olen kaalunud ligi 135kg.Hetkel aga on kaal kuskil 92kg ringis.Pikkus on 189cm selle kaalu juures.

Tõste rekordid:

Rinnalt surumine lamades- 140kg

Kükk-190 kg

Jõutõmme- 180kg

Käin trennis 6x nädalas keskmiselt.Toitun oma teadmiste alusel mille omandasin Kulturismi ja Fitnessi koolitustel.

Eesmärk suures plaanis on teha võistlussporti kulturismis.Ala ei ole veel kindel.Valikus on klassikaline kulturism vs rannafitness.

Muidu et edendada tervist ning tunda hästi ja ültse kõik mis ka vaimselt kehaehitamine annab :)

Lisan mõned pildid ka arengust ja üks pilt ka halvimast vormist..

post-38254-0-75705800-1450676830_thumb.j

post-38254-0-24989200-1450676840_thumb.j

post-38254-0-98377100-1450676857_thumb.j

post-38254-0-39494900-1450676925_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nii täna oli Selja ja trapetsi ja biicepsi päev.

Enne trenni teen alati kuni 10 min soojendust !

Seljale:

1.tõmbed plokil,ülalt kukla taha 60kg 12x

80kg 12x

90kg 8x

100kg 4x

2.masinal tõmbed eest

80kg 12x

90kg 12x

110kg 10x

3.T-bar rows 50kg 10x

70kg 10x

80kg 8x

85kg 8x

4.Tõmbed hantliga,ettekallutatult 28kg 10x

28kg 10x

28kg 10x

biiceps.

1.Küünarvarte kõverdamine trenazööril 30kg 12x

40kg 8x

35kg 8x

2.küünarvarte kõverdamine hantlitega

23kg 16x(8x ühega,8x teisega )

20kg 16x

18kg 16x

Trapets

Õlgade kehitamine 28kg 12x ja nii 3 seeriat.

Nii natuke avaldan toitumist ka.Kaal praegu 92 ringis.Jälgin portsjoneid et saaks igast toiduvalikust midagi ka menüüsse(ala kala,liha,munad,pudrud,puuvilja,juurvilja,pähklit,piimatoodet.Kui palju kaloreid tarbin?Tarbin tegelikult koguaeg enda suuruse kohta vähem kui peaks aga olen nii harjunud jne.Ehk 1800 min ja kuni 2400 kanti.Sõltub päevast ja trennidest, ja kas on nt laadimispäev, eks kõik oleneb.Lähen varsti jälle biosignatuuri et kui palju rasva,vb ka nati lihast? läinud.

Võite vabalt kommenteerida ja kritiseerida või nõu anda ;)

That's all .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Märgin ära et pikka aega olin ka ületreeningus kuna ei jälginud konkreetset kava, defitsiit lisaks ning unehäired,just hiljuti sain neist kõigest lahti.Jõudu aga on langenud sellega ikka mõne võrra.Seda oli ka eilsel proovi jõu võistlusel tunda et tühi kott olek ja muidu mõne nädalad ja kuud tagasi niisama sai lahmitud tühjalt.Eks tuleb õppida enda vigadest ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vahepealsetest tegemistest..Trenni tegin nii jõuludel kui vanaaastal ehk regulaarselt ikka. Kuid toitumine läks veidi ligadi logadi jõuludega.Praegu jälle paigas.Pilt läks veidi udusemaks küll.

Kuid muudest tegemistest.Olin Naistelehes just, kus rääkisin oma loo ja tegemised jm.Palju ei räägita sel teemal kuidas vaimse tervisega seotud häired põhjustavad rohkem häbenemist ja stigmat kui näiteks füüsilised haigused(suhkruhaigus,liigestehaigused ,südame-veresoonkonna haigused jne ).Usun et selles palju ka süüdi filmitööstus,õudukad põhiliselt ka mõned komöödiad kindlasti.Kus vaadeldakse vaimse tervisega kimpus inimesi kui eluheidikuid või nö ''hulle', mis on täiesti kaugel tõest.Paljud on hoopis kõrgelt haritud, mõned noobeli preemiaga laureaadid, mõned tuntud näitlejad jne.Veel on uskumus et kui ravimeid sellisel kujul võtta siis vormi ei saa.Mina olen saanud, muidugi mitte veel tippvormi aga tavainimese mõistes ikka . Minu suur iidol Jean Claude Van Damme on bipolaarne ning võtab ka ravimeid ja on nii spordis kui elus palju saavutanud.

Liigun selles suunas edasi, spordipisik ikka sees.

Muudetud kasutaja madislaos27 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei rahvas !

 

Pole tükk aega midagi kirjutanud. Vb laiskuses asi aga jah trenni teen edasi ja toitun tervislikult küll aga mitte spetsiifiliselt. Praegu aga jälgin mida söön ja kui palju. Kaal hetkel hommikul tühjana on 94kg ja kopikad. Pikkus ikka 189cm. Kuivus on nagu keskmisel pildil, viimane pilt on tehtud pumbatult 2 päeva tagasi. Eks selline väga hea kuivus on alla 90kg ma usun, sõltub kui ripped ma olla tahan.

Jõud on sama või mõne harjutusega veidi tõusnud, vähemalt pole langenud.

Esimene paks pilt on pmt tahtejõuetus ma ütleks sest siin enam ei saa rääkida depressioonist vaid puhas vabandus.

Treenin ja toitun edasi ja vaatan mis saab..

13001251_1172659462765881_5024087735246507814_n.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei !

Mõtlesin rääkida muudest tegemistest ka veidi. Tööalaselt tegelen noortega, eelkõige just vaimse tervise häiretega kimpus olevatega noortega. Treenin neid, jagan nõu toitumise osas ning ka motivatsioon on suur osa sellest. Ausaltöeldes väga lihtne see ei ole kuna palju esineb motivatsiooni puudust ning häire lisaks veel siis on seda vahel raske teha. Kuid kuna olen selle teekonna ise läbi teinud, siis tean kuidas aidata, lisaks olen mitmetel koolitustel käinud ja harinud ka end ise selles vallas.

Olen ka progressi teinud, mõni kaalust alla saanud, sest seda esineb palju selliste probleemide korral ning mõni on motiveeritum ja õnnelikum ja rõõmsam. See motiveerib mindki ja teeb tuju heaks. Lisaks esinen aeg ajalt asutustes ja olen andnud intervjuusi. Mingi aeg peaks valmima üks story..

See, et ma võtsin 40kg alla ei ole kõik, kaugeltki. Olen pidanud väga pika ja raske ja piinarikka tee selleks läbima. Ja kui aus olla siis ma poleks uskunud et olen siin kus olen praegu. Ma lootsin vaid et saaks tervise korda ja saaks ohtlikud mõtted peast ja natuke kaalust alla. Mis on tulemus. 7a pole esinend mul depressiooni, 6a psühhoosi. Ja võin veendunult öelda et elan suhteliselt stressivaba elu, sest olen rahul oma suunaga elus.

Minu eesmärk nüüd on viia samas mustas augus olevad noored sama tulemuseni. See nõuab aega ja tööd.

Ilusad ilmad, nautige Päikest ning STAY POSITIVE ;)

 

IMG_2744.jpg

Muudetud kasutaja madislaos27 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tervist !

 

Eile sai Kristjaniga trenni tehtud Myfitness Postimajas ja treenisime selga. Selg on jäänud natuke maha aga ei ole veel hullu kuna olen ühekülgselt treeninud seda lihast.

Sügiseks ehk pilt paraneb;)

Praegune selg:

20160512_151850.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei Foorumlased !

 

Pole tükk-tükk aega bloginud. Aga täna teen seda.

Olen nüüd siis tudeng Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis ja õpin tegevusteraapiat. Tegin ikka õige valiku erialaga usun, sest just see mind huvitab, kuidas paremini inimest aidata kel häired, haigused või halvatud kehast.

Olen ka seotud olnud erinevate ajakirjadega ja nüüd ka Helpificuga tegin video ja muidugi ka ETV-ga. ETV-s siis sari ''Iseolemine'' ja eetrisse tuleb minu lugu 25sept. kell 11.15, kes viitsib võib vaadata :) Seal on mu elust juttu, raskustest ja kordaminekutest ja muidugi ei puudu sealt ka minu treener Ott Kiivikas, kes on olnud tõsine tugi minu sportlasetee jooksul. Nii et tänud Sulle Ott, et oled treener kes oskab motiveerida ning ka viia keha järgmisele levelile ;)
Vorm on praegu graafikus, kaal 90,5kg kuskil ning 3-4kg veel vaja maha kraapida. Jõud on säilinud, isegi kohati mõnes harjutuses juurde tulnud.
Olen ka ikka veel treener vaimse tervise häiretega noortele.

Aga jah praegune vorm :

 

14372314_1277970648901428_5196954244683891701_o.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei foorumlased !

 

Minu teekond on ikka väga käänuline. Ehk 3 nädalat enne võistlust hakkas mul aju sassi minema, nimelt hakkas psühhoos tekkima. Arvan et see võis olla ülekoormuse tõttu. Liiga palju asju võtsin endale peale. Olen treener psüühikahäiretega noortele, kogemusnõustaja ( oma kogemusega psühholoogilne nõustaja ) ja ülikool sellest septembrist kus maht päris suur. Õpin tegevusteraapiat Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis. Ja muidugi kurnav ka rasva % viia väga madalale dieediga ja väsitavad trennid.

Kõik see väsitas ja kurnas mu keha nii et mul tekkisid juba viirastused ja tugevad unehäired..

Pidin haigla minema ehk psühhiaatriahaiglasse. Olin seal 2 nädalat ja loobusin võistlustest. Sõin kõike mida tahtsin ja palju. Junk foodi , haiglatoitu ja trenn oli praktselt olematu. Lamasin voodis enamuse ajast. Käisin wc-s ja söömas ja bistroos põhiliselt selle 2 nädalat.

Vorm kannatas..

Kuid välja tulles olin ikkagi väga kurb et võistlema ei lähe, ja kõik tänu mu kallile treenerile Ottile kes suutis mind jälle õigele teele suunata, mida ta juba korduvalt teinud ennem ka ..Lähen ma sel laupäeval võistlema Salmes !!!

See on minujaoks väga eriline. Isegi kui saan viimase koha olen üliõnnelik, sest minujaoks südames ongi vb võit see kui saan kohale mindud ja juba praegu olen õnne täis :)

Kõigile teistele võistlejatele kõikides kategooriates palju edu ja näeme võistlustel ;)

Ilusat päeva ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei foorumlased !

 

Eile oli huvitav päev mul. Käisin üle paari aasta Tartus, kus tegin trenni Andreasega. Ta on üks muhe ja lahe vend ja mõtlesin et võiks ühistrenni ära teha :)

Võistlusel oli ta ka väga abivalmis. Selliseid vendi vähe.

Tegime õlg+ biitseps.

Õlale 3 harjutust ja biitsale ka 3..

Õlg oli meil sama tugev ja biitseps ka aga superseeriaid oli vist minu biits rohkem harjunud tegema :)

Hetke vorm siis selline nagu piltidel. Olen paremas vormis kui EMV-l. Kaal 92kg kopikatega näitas täna hommik. 

Söön palju rohkem praegu ja just süskarite arvelt..kui muidu oli enne dieeti suht nullis siis praegu on 400+ grammi päevas :)

Enesetunne hea, jõudu rohkem, tervis parem. Ei ole ikka vaja nälgida poolenisti et saavutada hea vorm, seda tõden praegu.

EKV kevadeks tahaks olla 87-88kg, ehk paberkuiv vorm eesmärk, eks näis kas tuleb nii ja mis kaaluga.

Kuna mul nüüd klassika siis pean oma laiendid korda tegema ja lähiajal opp ka, lähen eraarstile kuna see uuem meetod ja taastumisaeg lühem.

Pärast saab jälle lammutada ;)

Ilusat päeva !

 

received_1237111666331099.jpeg

received_1237111399664459.jpeg

received_1237111546331111.jpeg

received_1237111656331100.jpeg

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei !

Pole mitu kuud kirjutanud. Vahepeal olid jõulud ja aastavahetus, need läksid suht rahulikult. Kuid mida olen täheldanud on see et viimase paari kuuga on elutempo kiirenend ning sellega ka tervis kehvemaks läinud ja toitumine ka lisaks. Trenni teen kuid ei saa öelda et võtan viimast seal.

Ikka öösel ärkan mõneks tunniks ülesse ja olen enamus päevast väsinud ja toitumine on ka selline et mingi 50% on õige toit, ülejäänd söön mida tahan sisuliselt. Ja sellest ka vormi kehvemaks minek.

Uuest aastast oli plaan võtta ette midagi, ja vähendasin neid asju mida andis vähendada ja tervis on hakanud paranema ja unerütm ja unepikkus ka.

Toitumine läheb ka järgimisele sest vahepeal ei olnud ka erilist indu või eesmärki.

Hetke kaal 97-98kg juures. 

Plaan oli pärast sügisest võistlust kevadel ka kaasa teha, kõik sõltub kuidas praegu minema hakkab. Lubama ei hakka praegu midagi. Kui tervis ok ja toitumine läheb koos sellega korda ja trenn ka läheb selliseks nagu peab, miks ka mitte ;)
Muudest asjadest elus ka. Käin ikka Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis ning olen treener psüühiliste häiretega noortele, annan koolitusi tööandjatele kui on tööl inimene kel vaimne tervise häire. Edendan vaimse tervise valdkonda, just eile käisin Soomes ja sain sealsete nõustajatega kokku ja vahetasime kogemust. Olen ka kogemusnõustaja, inimene kel sarnane häire, kuid alati ei ole ka olnud sarnane ja olen lihtsalt inimese ära kuulanud ja püüdnud aidata. Teen ka vabatahtliku tööd aeg ajalt, kui nt asutuse rahad on otsakorral aga kliente on veel kes sooviksid trenni või nõustamisi. Alles käisin kinos ja trennis kliendiga ja olles masenduses, ütles et see aitas teda palju. Vahest on just see mis endalgi teeb meele heaks :)
Trennis käin Revalis ja Myfitnessis hetkel. Põhjus miks ikka veel võistelda tahan on esimesel kohal see tohutult hea emotsionaalne tunne mis ma sealt kaasa võtsin. See oli 2016a üks võimsamaid emotsioone mis mul oli. Isegi et ei saanud mingit kõrget kohta ja ei teinud oma parimat vormi. 

Muidu postitan ainult heade nurkadega nö ''hea vormi'' pilte , kuid nüüd paneks ka praeguse out of shape pildi ka.

Praeguseks kõik. Ilusat päeva !

 

20170112_113455.jpg

Muudetud kasutaja madislaos27 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Heips sõbrake..
ma alles praegu nägin, et olid meie treeningust kirjutanud ja muljetest.

Samad sõnad siitpoolti :) aga sa unustasid ära ühe väga tähtsa asja :)

 

Poisid ja tüdrukud- kui te tahate suuri biitsepseid, siis leidke täpselt 2 min ja 15 sekundit ja vaadake ära see video: Madise 3 lemmik biitsaharjutust ja jutt ka juures, et mis kes kus :)

 

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei !

 

Valmistun vaikselt võistlusteks just VAIKSELT kuna aeg ajalt olnud motiga probleeme kuid vähemalt see eest tervis korras.

Aga kuidas muidu, muidu läheb hästi tegelen ikka mitme asjaga ja olin ETV hommiku TV-s hiljuti rääkimas kogemusnõustamisest ning panen ka praeguse vormi pildid.

 

Kõike paremat ja edu Teile ;)

 

20170222-MadisLaos-_DSC9712-Edit.jpg

20170222-MadisLaos-_DSC9753-Edit.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
15 hours ago, madislaos27 said:

Tere Fitnessi rahvas !

 

Laupäeval oli Spa&sport cup Pärnus ning võistlesin seal. Tulemus oli kehv ehk viimane 6 koht, kuid ma ei pingutand selleks ka mitte midagi. Ülepäeva tegin cheat meale ning suht lebolt lasin. Siis 3 päeva enne võistlust otsustasin tulla. Kummardus Otile kuna Ta oli paljus abiks ja ikkagi lasi lavale ja ültse talub mu tujumuutusi ning harjunud minu hüpleva tervisega. Seega olin ka kõige pehmem.

Olgu need diagnoosid mis nad on, aga miks sinna lavale üldse nii sita suhtumisega ronida? 

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×