Jump to content
MrForb

Toidulisandid +kaal

Recommended Posts

Kas on mõtet osta massipulbreid kaalutõstmiseks kui eesmärk on reljeefne keha. Kuidas peaks treenima - kas pumpad mingi mutantmassiga keha suureks ja siis põletad rasva maha või kogu aeg end fit-is hoides ? Probleem on selles et kaal ja lihased ei kasva kuigi söön enda arust normaalselt valku.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kindlasti ei soovitaks massipulbreid, enamasti puhas suhkur ja muu jama.

Sinu arvamus sellest, et sööd enda arust normaalselt valku võib tegelikkusest paljuski erineda. Selleks pane enda söödud toidukogused kirja kaloriarvutisse, kust näed palju päriselt valku tarbid. Lisaks sellele ei ole lihaskasvuks ainult valk piisav vaid süsivesikutel on seal võib-olla isegi veidi suurem osa ning ka rasvu peab tarbima. Selleks, et korralikult lihast kasvatada on peamine, et kaloraaž oleks plussis - selleks kasuta kaloraažiarvutit, et paika panna palju pead tarbima, et kaalus juurde võtta. Kui umbes 2 nädalat oled vastava kaloraaži järgi toitunud ja kaal liigub liiga aeglaselt ülesse, siis paned kuskil 100kcal juurde ja uuesti paar nädalat. Kui liigub liiga kiiresti, siis võtad 100kcal vähemaks ja järgid uuesti.

Algajad võtavad vabalt samal ajal rasva vähemaks ja lihast juurde. Kui oled mitu aastat trenni teinud, siis hakkad alles tsükklitena tegema juurde võtmisi, millele järgneb kaalualandamine.

Muudetud kasutaja Henrikix poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×