Jump to content
Kert Kaljula

Team OLIMP - Kert Kaljula

Recommended Posts

NIMI: Kert Kaljula

VANUS: 23

SPORDIALA: Men´s Physique (rannafitness)

Saavutused:

EMV kulturismis ja fitnessis 2015

Rannafitness juuniorid +175 cm - I koht

Rannafitness mehed -178 cm - I koht

Rannafitness juuniorid absoluutne võitja!

Rannafitness mehed absoluutne võitja!

Parim uustulnuk!

post-37061-0-32777700-1446727314_thumb.j

Lähemalt minust:

Tegelen sellise spordialaga nagu seda on men´s physique ehk rannafitness. Selle spordiala juurde jõudsin siis, kui asusin veebruaris 2015.a. tööle Fitshopi, kus üsna pea nähti minus potensiaali just sellel alal. Esimese nö kõvema motivatsiooni laksu sain siis, kui käisin vaatamas EKV kulturismis ja fitnessis, mil hakkasin mõtlema, et kui ma juba nii kui nii jõusaalis aktiivselt käin ning mitmed sõbrad ja tuttavad ka küsisid, et miks ma ise lavale ei lähe, siis mõtlesingi, et peaksin sellele tõsiselt mõtlema. Arvan, et puudu oli väikene tõuge, et keegi mind nö lavakardinate tagant lavale tõukaks aga õnneks tegid seda minu praegused treenerid Peep Reinart ja Eleri Õisma. :) Spordiga olen tegelenud kogu elu, juba 6 aastaselt alustasin treeninguid maadlusklubis Viljandi Tulevik. Maadlusega tegelesin kuni 20nda eluaastani ning seda väga edukalt, sest olen selles mitmekordne Eesti ja Baltimaade meister. 2012. aastal tulin aga pealinna elama ning tekkis huvi hoopis jõutreeningu vastu. Minult küsiti palju, et miks maadlemise pooleli jätsin, kui mul seal nii hästi läks? Täpset vastust ei teagi, aga arvan, et tahtsin lihtsalt midagi uut proovida. ;) Igal juhul usun, et just maadlus andis mulle head eeldused mistahes spordialaga tegelemiseks.

Räägin nüüd natukene oma esimesest rannafitnessi võistlusest.

Võistlusteks ettevalmistamine kestis 2 kuud, dieedi alguses oli kaal u 78 kg ning kui lõpuks lavale sain, oli kaal kõigest 71 kg. Dieet oli minu jaoks oodatust kergem, sest olin varasemalt selle kohta igasuguseid hirmujutte kuulnud :D Eks vahel oli ikka hetki, kui oli raske ja kui nädal enne võistlusi pisut haigestusin, siis hakkasin ka mõtlema, et see võib tulemust mõjutada. Õnneks ümbritsesid mind nendel hetkedel väga head ja abivalmis inimesed, kes tegid olemise palju paremaks. Kokkuvõtlikult võin öelda, et enesetunne oli dieedi ajal hea, eks jõunäitajad langesid muidugi märgatavalt, kuid püüdsin neid sellegi poolest maksimaalselt üleval hoida. Ja siis jõudiski kätte see tähtis päev, 31.oktoober 2015. Seadsin siis sammud Salme kultuurikeskuse poole, et pidada maha üks kõvem lahing. Mäletan, et ärevus oli suur, kui nägin enda konkurente ja proovisin end juba lava taga mingile kohale paigutada. Kõige suurem ärevus tekkis siis, kui teadsin, et nüüd on minu kord lavale astuda, kuid kui korra juba ära käisin, siis tahtsin kohe uuesti minna ja õnneks saingi väga palju seal veel käia :D Kokkuvõttes võtsin nendelt võistlustelt 5 karikat ehk siis kõik, mis mul oli üldse võimalik sealt koju tuua B) Ega see võitude jada mulle algul kohale ei jõudnudki, kõige paremini mäletan oma treener Peep Reinarti hõiskeid, kui oma trofeedega lava taha jõudsin. Tunne oli meeletult hea!

Sellega minu ilus päev ei lõppenud, sest pärast võistlusi banketile saabudes ootas mind üllatus oma hea tööandja Ott Kiivikase poolt, nimelt sain temalt tubli esituse eest preemiareisi 2015 World Fitness Championshipile, mis toimub 13-16.november Budapestis. Seda kuuldes olin ma sõna otseses mõttes sõnatu :o

Nüüd ei olegi muud, kui tuleb vormi hoida ja anda endast parim, sest sealt saab kindlasti super kogemuse kogu eluks :)

Kindlasti tahan ma tänada oma treenereid Peep Reinartit ja Eleri Õismat, EKFL presidenti Arnold Tokkot, Ott Kiivikat, oma perekonda ning kõiki enda sõpru, tuttavaid ja poolehoidjaid, kes on toeks olnud, sest teie abita oleks seda kõike võimatu realiseerida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tubli Kert!

Käisin esimest korda kulturismi ja fitnessi võistlusi vaatamas.

Sinu lavaliikumine, super vorm ja üldine positiivne energia oli nii tugev, et see päistis saali päris hästi.

Sa võitsid kohtunike ja publiku poolehoiu. Kindlasti on sul nüüd fanne rohkem mina nende hulgas.

Edu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

4 PÄEVA MAAILMAMEISTRIVÕISTLUSTENI!

Juba 13.novembri hommikul stardime Tallinna lennujaamast MM-le Budapesti!! Need saavad olema minu esimesed Maailmameistrivõistlused sellel alal, rannafitnessis võistleb lisaks minule veel pikemas kategoorias Kaspar Tõnisson. Ühtlasi oleme me vist esimesed eestlased, kes on Eestit sellel alal esindanud, seega uhke värk. Lisaks võistleb meestest veel fitnessist Oleg Anissimov ning delegaadina sõidab kaasa paremuselt maailma kuues mees Ott Kiivikas, kes on alati nõu ja kui vaja, siis ka jõuga abiks :) Palju õnne talle veel kord!

Peale EMV suuri muutusi ei ole toimunud, imestasin seda, et kui enamusel võistlejatest oli peale banketti järgmisel päeval kaalunumber tublisti tõusnud, siis minul see hoopis langes. Paistab, et oleksin pidanud rohkem jäätist sööma. Eks selle madala numbri põhjuseks oli üldine võistluspäeva ärevus/pinge ja suur energiakulutus. Isegi mu treener Peep Reinart ütles, et ta ei ole mitte kunagi oma karjääri jooksul nii kõvasti lava taga trenni teinud, kui mina seda tol päeval tegin. Täna hommikul oli kaal 71,1 kg ning sain tänu sellele pisut süsivesikuid peale. MM-ni proovin seda kaalu säilitada, et see jääks 71-72 kg vahemikku.

Täna tegime koos Peebuga kerge rind+triits trenni ja enne ärasõitu on veel kolm kerget trenni jäänud:

T - selg+biitseps

K - jalg+kõht

N - õlg+rind+selg

Kui enne EMV tekkis kerge alapalavik, millega kaasnes kurguvalu ja nohu, siis nüüdseks olen sellest taastunud ja enesetunne on parem :)

Lisandid, mida võistlusperioodil kasutan:

1. Hommikul ja enne trenni 2 kapslit Olimp Kre-Alkalyn 1500 - tegemist on puhverdatud kreatiiniga ehk sobib kõigile, kelle puhul kaalutõus on vastunäidustatud, kuna ta on kehale paremini omastatav, kui tavaline kreatiin monohüdraat. Eriti hea on seda kasutada näiteks dieedi ajal. Kreatiin annab mulle treeningutel seeriavastupidavust ja maksimaaljõudu ning soodustab lihasmassi kasvu looduslikul viisil.

Toote link: http://fitshop.fitness.ee/kreatiinid/0/readmore/43/

2. Treeningu ajal Olimp BCAA Xplode - tegemist on asendamatute aminohapetega ning võin julgelt öelda, et treeniv inimene, kes ei ole neid varem kasutanud ja on ilma läbi ajanud ning imestab, et miks ta järgmiseks treeninguks korralikult ära ei taastu, siis vastus on siin. Ise ma ei kujuta ühtegi treeningut selleta ette. Sobib mistahes spordiala juurde, soovitan eriti neile, kellel on pikad/rasked treeningud mitu korda nädalas. Olimp BCAA Xplode hakkab sind juba treeningu ajal taastama, lisaks aitab see ületreeningu ja lihaskao vastu.

Toote link: http://fitshop.fitness.ee/aminohapped-kompleksid/0/readmore/47/

3. Peale trenni Olimp Whey Protein Complex valgušeik - tegemist on ultrafiltreeritud vadakuvalgu kontsentraadi ja isolaadi seguga, mis tähendab seda, et tegemist on väga kvaliteetse ja puhta valguga. Lisaks on palju erinevaid häid maitseid.

Toote link: http://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/394/

4. Toidukordade kõrvale 2 kapslit 3x päevas Olimp ALA200 - ehk alfalipoiinhape, mis reguleerib veresuhkrut ning soodustab rasvapõletust ja lihaskasvu, kuna hõlbustab aminohapete ja kreatiini jõudmist lihasrakku. Lisaks aitab see rakus glükoosi energiaks muuta, keha suudab nii raskusteta ära kasutada iga viimast kui toitainet, mis on oluline näiteks energiavaese dieedi ajal.

Toote link: http://fitshop.fitness.ee/figuuritooted_rasvapoletajad/0/readmore/493/

5. Õhtul enne magamaminekut Olimp Gold Omega3 kalaõlikapslid, Olimp MZB (magneesium, tsink ja vitamiin B6 ühes tootes) ja kindlasti üks populaarsemaid tooteid Olimp Vita-Min, mis on vitamiinide ja mineraalide kompleks.

Kõik tooted on müügil Fitshopides ja Fitshop.ee veebipoes!

Muudetud kasutaja kert123 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen tagasi enda esimeselt MM-ilt ning kahjuks top15 hulka ei pääsenud. Konkurents oli väga tugev, minu kategoorias oli 33 sportlast. Täpset põhjust öelda ei oska, miks ja kuidas nii läks, kuid kogemus, mis sealt sain on hindamatu.

Lavale minnes kartsin, et äkki tuleb närv sisse, sest tegu oli ikkagist MM-iga ja nii suure publiku ees polnud ma varem esinenud, närv kadus aga koheselt, kui kuulsin Otti rõõmsalt hüüdmas "Olen siin!". Sellistel suurtel võistlustel on kaasmaalaste toetus väga oluline.

Veel kord tahan tänada Ott Kiivikat selle suurepärase võimaluse eest MM-il võistelda, sest mis saaks olla parem kingitus noorele ja arenevale sportlasele. Lisaks tänan teda ka ideaalse grimmitöö eest. Kindlasti olen ka väga tänulik treeneritele, sellise pühendumusega inimesi on väga raske leida.

Mis on minu edasised plaanid?

Annan kehale natukene puhkust ja juba järgmisel nädalal alustan uuesti treeningutega ning paneme treenerite Peep Reinarti ja Eleri Õismaga paika kindla plaani ja kava. Tõenäoliselt olen kevadel taas laval ja paremas vormis, kui kunagi varem.

Pilt MM-ilt:

post-37061-0-67551400-1447834988_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kert tubli olid, ütlen ausalt et saalis olles ja kogu seda pilti eest nähes jäi mulle küll arusaamatuks, kuidas sind 15 seast välja jäeti, kuid iga asi on millegiks hea ja nö uutel aladel ka bikiinis oli minujaoks palju ebaselget hindamises ja millest me räägime, kui ma isegi fitnessis vähemalt 3 kohta oma peas meie sportlaste osas eksisin.... Töötame edasi ja usu mind, et sinu tulemusi rahvusvahelisel areenil ei pea me enam kaua ootama....))) Minu lugupidamine, et sain saime sind toetada! Pea püsti ja selg sirgu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

TEGIN ENDALE VARAJASE JÕULUKINGITUSE!

post-37061-0-31130600-1449135361_thumb.j

Millest täpsemalt kingitus koosneb:

Fast Whey+ - tegemist on vadakuvalgu isolaadiga, kus on minimaalselt süsivesikuid (100 g kohta vaid 0,4 g), rasvu ja laktoosi. Kasutan seda enne trenni just sellepärast, et see on valmistatud kahest vadakuisolaadist - hüdrolüüsitud ja mikrofiltreeritud, mistõttu on tegemist väga kiirelt imenduva valguga ning lisaks aitab see katta minu suurenenud päevast valguvajadust ilma liigse süsivesiku ja rasvata.

FAST BOOM! - nimi "BOOM!" räägib juba enda eest, et tegemist on trennieelse shotiga, mis sisaldab suures koguses kofeiini ja aminohappeid, mis aitab mind korralikult käima tõmmata. Lisaks on toodet rikastatud arginiiini ja tsitruliiniga, mis aitavad verd lihastesse transportida ning beeta alaniiniga, mis on piimhappe tekke vastu ning jõutreeningu puhul annab juurde seeriavastupidavust. Seetõttu sobib toode mistahes spordiala esindajale.

Olimp BCAA Xplode - tegemist on asendamatute aminohapetega, mis on kindlasti üks populaarseimaid tooteid Olimp tootesarjas. Joon seda trenni ajal 10 g (1 mõõtlusikatäis) koos šeikeritäie veega. Toode aitab kiirendada taastumist, on lihasväsimuse ning lihaskao vastu, stimuleerib valgusünteesi (lihaskasvu) ning dieedi ajal aitab põletada rasva, mitte lihast. See aitab mu lihastel ilusti ära taastuda ning ära hoida ületreeningust, et suudaksin ka järgmisel päeval trennis endast maksimumi anda.

FAST Creatine - see toode ei vaja pikka tutvustust, tegemist on kreatiini puhtaima vormiga (100% monohüdraat). Kreatiin aitab kasvatada puhast lihasmassi, annab plahvatuslikku jõudu ning aitab taastuda treeningutest. Kasutan seda peale igat trenni, segan 5 g (teelusikatäis) kreatiini koos 30 g valgu ja 30 g süsivesikuga (väga hästi sobib maisisuhkur FAST Malto6). Süsivesikuga just seetõttu, et see aitab kreatiin monohüdraadil kuni 50% paremini imenduda ning lisaks aitab süsivesik minu glükogeenivarusid taastada.

King of Spades - seda toodet ei asenda miski, kindlasti populaarseim testosteroonitaset tõstev toode meeste seas. Toode on mõeldud täiskasvanud meestele, kes soovivad saavutada tervislikku testosteroonitaset, tõsta lihas- ja vähendada rasvamassi ning piirata põletikulisi protsesse oma kehas. Võtan seda 2 kapslit hommikul ja 2 kapslit õhtul enne magamaminekut tühja kõhu peale.

Olimp Gold Omega3 - kalaõli (asendamatute rasvhapete allikas), millega katan oma päevast vajaminevat kasulike rasvhapete hulka, lisaks soodustab kalaõli rasvapõletust ja on kasulik südame-veresoonkonnale. Võtan 1 kapsli tund enne magamaminekut.

Kuna käes on jõulukuu ning hetkel dieeti ei pea, siis teen suu magusaks valgubatooni All Stars Whey - Crispiga, isiklik lemmik on valge šokolaadi - küpsisemaitseline.

Muudetud kasutaja Kert Kaljula poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

LOOSIMINE 31.DETSEMBRIL!

OSALE: https://www.facebook.com/Kert-Kaljula-IFBB-Mens-Physique-Athlete-207211256154961/?fref=ts

AUHINNAKS ON KAKS EESTI KULTURISMI JA FITNESSI LIIDU JÕUSAALI TREENINGPÄEVIKUT + MINU PÜHENDUSEGA JÕULUKAART!

LOOSIS OSALEMISEKS PANE LEHEKÜLJELE LIKE NING JAGA ANTUD POSTITUST! JA KUI VEAB, SIIS SAADKI UUT AASTAT ALUSTADA PÄEVIKU ESIMESE LEHE TÄITMISEGA.

ILUSAT JÕULUAEGA JA LOOSIÕNNE KÕIGILE!

post-37061-0-56151900-1450720320_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Edu KERT!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

HEAD UUT AASTAT KÕIKIDELE SÕPRADELE, FÄNNIDELE JA TOETAJATELE!

MINA ALUSTAN ENDA UUT AASTAT SELLISTE TOODETEGA

post-37061-0-47069600-1451724802_thumb.j

Toodete lingid:

King of Spades: http://fitshop.fitness.ee/testosteroon/0/readmore/1153/

Olimp MZB: http://fitshop.fitness.ee/vitamiinid-ja-mineraalained/0/readmore/97/

FAST Protein Pudding: http://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/847/

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

KUIDAS MUL VAHEPEAL ON LÄINUD?

Kaalunumber on stabiilselt 75-76 kg, isu on hea ja jõudu on. Võib öelda, et olen kevadeks valmis ja laksud hakkavad käima!

Ootan kindlasti, et lume alt sulavad välja paljud vanad näod ja miks mitte ka uued tegijad, sest hea on näha, et antud ala on järjest populaarsemaks muutumas :)

post-37061-0-07690000-1452507877_thumb.j

Jälgi minu tegemisi:

fb leht: https://www.facebook.com/Kert-Kaljula-IFBB-Mens-Physique-Athlete-207211256154961/?fref=ts

Instagram: instagram.com/kertkaljula

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ettevalmistused kevadhooajaks on täies hoos!

Juba veebruaris alustan dieediga, hetke pilti ja kaalunumbrit vaadates võib öelda, et kaloraaži palju alla laskma ei pea ning saan nii edasi lasta, nagu olen viimased paar kuud toimetanud, enesetunne on hea ning olen sügisest kenasti taastunud.

Lisan hetkevormi pildi ka:

post-37061-0-64477900-1453887207_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Uhke värk! Kui see on nüüd võistlusväline vorm, siis usun et selline tase motiveerib mitte ainult teisi rannamehi vaid ka osasid kulturiste, kes veel sügisel poolpehmelt lavale astusid :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Uhke värk! Kui see on nüüd võistlusväline vorm, siis usun et selline tase motiveerib mitte ainult teisi rannamehi vaid ka osasid kulturiste, kes veel sügisel poolpehmelt lavale astusid :)

Tänan Imre ilusate sõnade eest, pilt on tõesti tehtud peale eilset rinnatreeningut :) Hea, kui suudan motivatsiooni pakkuda

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×