Jump to content
külaline12345

Toitumine peale trenni

Recommended Posts

Tere!

Käisin eelnevalt jõusaalis õhtuti peale tööd, ent tundsin et kuidagi ei olnud asi õige ennem trenni ja peale trenni toitumise mõttes.

Vahest läksin liiga tühja kõhuga trenni ja oli kehv enesetunne ja jõuetu olek, siis peale trenni viskasin räige seaprae sisse 7-8ajal ja õhtul teleka ees igasugust muud magusat veel peale. Vahepeal läksin liiga täis kõhuga trenni jne

Nüüd sain tööl asjad paremini räägitud ja prooviksin sellist lähenemist et söön hommikul ca 9st ära ja läheks 11-pool 12 trenni, siis ei ole kõht ei liiga täis ega ka liiga tühi. Küsimus on nüüd selles, et mida peale trenni süüa võiksin? Fakt on see, et kõht on siis päris tühi. Õhtusöök oleks arvatavasti 18:30-19:30 vahel. Kas võiksin peale trenni ca 12:30-13:00 süüa mingi korraliku prae/lõunasöögi ja 3-4ajal mingi vahepala, või pigem peale trenni mingit kohupiima-kodujuustu-valku, ning siis hoopis 3-4ajal lõunasöögi?

Kuidas Teie soovitaksite?

Aitäh

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Söö lihtsalt palju niipea kui mugav on :) Mugavusega võivad aidata ka nt toidulisandid (taastusjoogi kokteil peale trenni kohe + banaan, siis 1,5 - 2,5 tunni pärast pärissöök).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×