Jump to content
muhv123

sisekaitseakadeemia kehalised katsed

Recommended Posts

Kehalised katsed on 7 juuli. Jooksu ja istessetõusud teen ära aga kätekõverdustega on raske. Kuna pole eriti neid teinud tuleb praegu ära vb 2v3. Põlvedel ehk 4-5. Kui 1 osa 3st failin kas siis on automaatselt kriips peal asjal ? 10 päevaga ei usu et eriti oleks võimalik 0-20 hakata tegema..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Äkki oleks pidanud enne juba trenni tegema? Mis pärast teed? Kedagi väänatagi ei jõua??? Trenni tuleb teha, mitte nutta. Ma isegi kui trenni paar kuud ei teeks, teeks selle 20 kätekõverdust plaksugagi ära... Pluss 80% elust võitlus trennides käinud. Suurust pole palju, aga jõudu jagub. :)
Nüüd pole sul muud teha, kui vaeva näha kiiresti. Süüa palju ja tervislikult. valgud 2g/kg ja treenida korralikult kätekõverdusi, triitsa, õlga, alaselga ja käevart. :) Erinevaid variatsioone kätekõverdustest jne...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

jah, oleksin võinud varem trenni teha, aga ausalt ei arvanud et tolli ja maksunduse erialal on vaja kedagi väänata. aga tõesti, minu viga et ei uurinud varem. Ja kui ma oleksin mees, teeksin ka arvatavasti 20 kätekõverdust nagu naksti ära :(

olen kursis ska lehel olevate lävenditega. aga minu küsimus just ongi see, et kui ma teen jooksu ning istessetõusud ära nii nagu vaja, aga kätekõverdusi mitte- kas siis on kohe kriips peal? või on mõtet minna katsetele ikkagi ja teha need kaks ära? ehk keegi teab täpselt?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Selle ajaga iseenesest on täiesti reaalne, et vaeva nähes ja treenides oled suuteline need ära tegema lõpuks. Alusta nt nii,et teed 4-5x päevas nii palju kui jaksad ja siis iga kord püüad rohkem teha. Ära anna alla :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×