Jump to content
Annika Pärtel

Naisedtrenni.ee- avatud uus trenniveeb ainult NAISTELE!

Recommended Posts

UUS TREENINGVEEB SPETSIAALSELT NAISTELE ON AVATUD!

Naisedtrenni.ee trenniveeb on loodud Sulle, kui aktiivne liikumine, treeningud, tervislik toitumine ja tugev vaimne ning füüsiline tervis on Sinu jaoks tähtsad mõisted. Ja mitte ainult mõisted, vaid eluviis… või oled teel selle eluviisi omandamisel. Idee luua selline veeb tuli samanimelise projekti tegemise ajal, seminaril osalenute tagasiside põhjal ning peamine suund on edastada infot toimuvate seminaride, koolituste, võistluste ja muude valdkonnaga seotud sündmuste kohta. Lisaks saavad liitunud huvilised osa eripakkumistest ning soodustustest, kindlasti ka loosimistest ja muudest mängudest, et teekond tervisliku elusviisiga oleks enam motiveeritud ja lõbusam.

Räägime asjast ja hoiame lehe asjalikuna, tehes seda koostöös Eesti Personaaltreenerite Liidu, Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu, Fitness.ee ja ajakirjaga Fitness Hers ning kõigi meie valdkonnas tegutsevate klubide, seltside ja ühingutega.

Lisaks trennijuttudele tuleb juurde kindlasti ka veidi ilu- ja üldist terviseteemat, sest ilu, tervis, füüsiline ja vaimne heaolu- kõik on ju tihedalt omavahel seotud. Lähituleviku plaanides on ka huvitavad blogid, videomaterjalid, ohtralt põnevaid mänge ja loosimisi! Et asja mitte ainult veebipõhisena hoida, siis juba sellest sügisest alates saame kohtuda ka erinevatel harivatel seminaridel ning treeningpäevadel, mis annavad Sulle motivatsiooni veelgi juurde!

Oleme leitavad ka Facebookis ja Instagramis, tule ja vaata!

Liitu ka meie UUDISKIRJAGA, ja võid võita toredaid auhindu!

post-1184-0-06069900-1434813655_thumb.pn

Põnevate kohtumisteni!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere Lilith!

Naisedtrenni.ee veebileht on mõeldud ühendama kõiki neid naisi, kes juba käivad trennis ja motiveerimaks ka kõiki neid, kes veel ei käi, aga tahaksid oma elus midagi tervislikumas suunas muuta. Meie lehel on kõike tervisliku eluviisiga seonduvat: trenni- ja tervisejuttu, soovitusi, motiveerivaid teemasid, retsepte, tuleb sekka ka veidi põnevat iluteemat, sest hea füüsiline vorm, tasakaalukas toitumine ja hea välimus on ju kõigi naiste sooviks. Lisaks veebimaailmale saame kokku ka reaalajas: erinevatel põnevatel seminaridel. Lisaks muidugi on plaanis mitmeid võistlusi ja mänge nii oma keskkonnas kui ka Facebookis. Tuleb palju põnevat! B)

On olemas mitmeid veebisaite, mis räägivad treeningust ja toitumisest, aga neilt on üsna raske selekteerida välja just naissoost harrastajale sobivat, olgu tegemist siis päris võhiku, algaja või siis ka juba edasijõudnuga.

post-1184-0-02424600-1435165841_thumb.pn

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väga hea, ideed on alati teretulnud, sest leht on mõeldud ju just meie endi jaoks! :rolleyes:

Samuti võiksime siin arutada teemasid, millest sooviksite meie uuel lehel lugeda- mis pakuks huvi, mis vajaks ehk lahtiseletamit või meeldetuletamist, mis motiveeriks- oodatud on kõik ettepanekud!

Hetkel on võimalik oma mõtteavaldusi kõigil lisada artiklite alla kommentaaridesse- miks mitte esialgu sinna tekitada arutelu asjakohastel teemadel.

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Päris tore sait, kui mõned väiksed iluvead välja arvata (nt. artikli tekst ei mahu ära). Kuid mõni hooga avatud artikkel tekitab küll mõtte, et "hmmm........"
Näiteks "Kuluta päevas 2300 lisakalorit". http://naisedtrenni.ee/tervis-ilu/kuluta-paevas-2300-lisakalorit/

Esiteks teeb autor seal jämedaid vigu arutledes, kui eeldab, et keskmise inimese keskmine päev seisneb täiesti liikumatult teki all lebades (ehk kalorikulu on baasainevahetuse tasemel).

Ilmselt huvitab keskmist inimest ikkagi juba "normaalse" päevaga võrreldes kalorikulu suurendamine 2300kcal võrra.
Samas mõned soovitused on pehmelt öeldes veidrad: "Kui jood 4,5 liitrit külma vett päevas, kulutab organism uurimuste kohaselt 120 kcal kehatemperatuuri tõstmiseks normaalsele tasemele."
Juua pool ämbrit külma vett päevas???

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänud tagasiside eest!

Kuna selle artikli puhul on tegemist tõlkeartikliga, siis ei oska täpsemalt kommenteerida kahjuks, et miks nii.

Veejoomine on tegelikult üsna individuaalne- mõne jaoks on liiter päevas ok, mõni joob 3 või 4 ja see ongi tema jaoks täiesti normaalne. Teisalt on see ka suuresti harjumuse asi. Fakt on aga see, et piisavas koguses veejoomine kiirendab ainevahetust ja enamik meist joob selgelt liiga vähe vett- tasub üle vaadata! :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hakkasin mõtlema ... kui autor rõhub puhtalt füüsikale (vee soojenemiseks vajalik energia hulk), siis lihtsam on ju istuda 10 kraadise veega vanni ja oodata seni, kuni vesi soojeneb 36 kraadini. Kui lasta vanni 50 liitrit 10 kraadist vett ja ajada see soojaks, siis peaks olema energiakulu 1300 kcal?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Seal vist enamus lugusid ongi tõlkelood ja see muudab selle lehe täiesti mõttetuks. Suvalise väärtusega tekstid ja väga ruttu saab teemade ring täis. Kuna iga portaal vajab igapäev midagi uut, siis lõpuks ei saa enam keegi aru millised lood on üldse tõsiselt võetavad ja millised mitte. Nagu Postimehe tervise leht, iga eelmine uudis on uuega vastandumises.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kannatust- uued materjalid, põnevad mängud-loosimised ja palju muud on juba töös ning valmimas! B) Leht ei jää kohe kindlasti vaid tõlkeartiklite põhiseks, meie eesmärgiks on panna naisi aktiivselt ka kaasa tegutsema, mõtteid avaldama, lisaks loomulikult kohtume silmast silma juba septembrikuus suurtel seminaride üritustel!

Järgmise nädala jooksul loodetavasti (kui saab it-asjaga lõplikult ühele poole) on ilmumas juba üks uus ja põnev rubriik, on käimas ka läbirääkimised mitmete koostööpartneritega, mis muudab lehe oluliselt atraktiivsemaks.

Jagan kindlasti siia ka, samuti saab värskeimate uuendustega olla kursis, liitudes meie Facebooki fännilehega!

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Veidi lähemalt ka auhinnakotist... :rolleyes:

Vestige Verdant Eesti on välja pannud võitjale luksusliku näohooldusõli Rare Oil Blend

post-1184-0-92266900-1437633672_thumb.jp

Luksuslik Rare Oil Blend on absoluutne teenäitaja 100% orgaanilises näonaha hoolduses. (50ml)

See on loodud ülima hoolega haruldastest õlidest, mis kõrgeima võimaliku kvaliteediga - tulemuseks erakordne suursaavutus kosmeetikamaailmas. Seetõttu oleme veendunud, et üksnes nii saad Sa osa vaid kõige paremast. Samuti on Rare Oil Blend täielik kinnitus, et efektiivne näonaha hooldustoode saab olla üheaegselt nii 100% orgaaniline kui pakkuda parimaid ilu- ja tervisehüvesid.

Ületades piire, et tuua Sinuni parimat.

Rare Oil Blend koosneb ainult kõrgeima kvaliteediga haruldastest õlidest. Neroliõli Itaaliast, patšuliõli Indoneesiast, porgandiseemneõli Nepalist, astelpajuõli Saksamaalt ning argaaniaõli Marokost - ainult parim on Vestige Verdant 'ile küllalt hea.

Mis teeb sellest Parima.

Rare Oil Blend lähteained pärinevad ainult parimate orgaaniliste sertifikaatidega kasvatajatelt, kes järgivad Fair Trade põhimõtteid ning tootmises kasutame kõrgtehnoloogiat kindlustamaks seda, et kõik toorõlides peituvad tervisehüved jõuaksid muutumatult Sinuni.

Rare Oil Blendi kasutades jääb Sinu nahka iseloomustama:

Kašmiiri pehmus, mis tuleneb Sinu nahka sügavniisutavast orgaanilisest argaaniaõlist. Lisaks sellele vähendab argaaniaõli pooride suurust ning tasakaalustab rasust ja probleemset nahka.

Naharakkude kiire taastumine, mille tagab kõrge põletikuvastase toimega orgaaniline astelpajuõli. Lisaks sellele vähendab esmaklassiline astelpajuõli ka päikesepõletuse riski.

Ühtlane ja tervislik jume, mis tuleneb rikkalikust A-vitamiini ning karotiini sisaldusega orgaanilisest porgandiseemneõlist. Samuti muudab see imeline õli Sinu naha nooruslikult elastseks ja on antikantserogeense toimega.

Nooruslik siledus haruldasest neroliõlist, mis maandab stressi, pinguldab nahka ning stimuleerib uute naharakkude tootmist.

Tõeline värskus, mille annab allergiavastase toimega kõrgeima kvaliteediga patšuliõli. Selle kõrge aktiivsusega antioksüdandi toime aitab näida ja tunda puhanuna ka lühikeste unetundide korral.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hetkel tundub nii see leht kui ka tegelikult FB grupp natukene selline reklaamihõnguline - tarbijamängud, tõlketekstid, Fitshopi pakkumised jms. Seda eriti, mis puudutab FB "Naised trenni" gruppi, mida saaksite ju iseenesest suurepäraselt ära kasutada, kui seda natukene inimlikumaks ja interaktiivsemaks muuta. Olete valdkonna eksperdid ja ümberringi on palju naisi, kes nagu peata kanad teineteisele teinekord ka väga halba nõu annavad. Teil oleks võimalus seal lehel algatada diskussioone, jagada õpetusi, nippe, kavasid. Õpetada, kuidas mingeid harjutusi teha, midaiganes, utsitada kasvõi enda edulugusid jagama või küsima. Praegu kipub see olema selline - "meie" (ehk teie) kirjutate, "nemad" (ehk meie) ainult laigime, kui sedagi. Vaadake FBs seda "Naised trenni" gruppi, kus on 13+ tuhat liiget. See elab täiesti iseseisvat elu, ent vajaks hädasti just eksperdi kätt aeg-ajalt sõna sekka ütlema. SEE on see nišš, mida ehk teie saaksite ära kasutada.

Veebilehelt tahaks ka natukene nagu rohkem ise loodud sisu - videosid, äkki persoonilugusid, lugusid elust enesest, blogipostitusi? Tõlketekstid on suhteliselt igavad ja tõepoolest igaltpoolt kättesaadavad...

Ehk et potentsiaali sel kõigel on, aga tundub, et veel on pikk tee minna, et tõesti sisukaks ja külastatavaks asi saaks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänud arvamusavalduse eest! Tegelikult kõik eeltoodu on juba lehe avamisest saati planeeritud (sh blogid, lood, videod jpm) ja osa neist ka juba hetkel töös, suvel võtab lihtsalt kõik veidike rohkem aega ja mis seal salata, hetkel läheb nö suurem osa põhiaurust juba septembris toimuvatele tastuta trennifestivalidele "Liikumine liidab"- me ei taha ainult internetipõhiseks jääda vaid naistega ka nö päriselus kohtuda, koos trenni teha ja kogemusi jagada ;)

FB-s põhiline naisedtrenni.ee kajastus toimub siiski fännilehel mitte grupis, kuigi oleme ka topelt asju üles pannud siia-sinna. Väiksema ja suurema auhinnakotiga mänge on kavas regulaarselt välja hõigata, samas ma arvan, et vahepeal teha mänge, kus lugejad peavad ka ise arvamust avaldama ühes või teises teemas, annab asjale ka oluliselt jumet juurde, kui lihtsalt niisama laikimise teel midagi välja loosida.

FB mängudega seoses tahakski uurida- mis võiks veel auhinnakotis edapidi veel olla? Söök-jook/toidulisandid? Kosmeetika? Treeningriided? SPA-pääsmed? Spordiklubide pääsmed? Veel midagi? Mängude eesmärgiks on tegelikult enim motiveerida neid naisi, kes veel trenniga hästi nö sinapeal ei ole, aga kes seda siiski tahaks teha, vajades väikest tõuget. Auhinnakott ei peaks minu arvamuse kohaselt olema ka ainult trennipõhine, see võiks sidaldada kõike, mis on tervisliku eluviisi ja heaoluga seotud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Käesoleva nädalaga saab meie suurprojekt "Liikumine liidab" trenni- ja tervisefestivalide sari meeleoluka lõpu, mil pühapäeval, 27. septembril Tallinnas Tondiraba jäähallis on toimumas suur finaalüritus!

post-1184-0-17893300-1442843373_thumb.pn

post-1184-0-57588500-1442843420_thumb.pn

Festivali ajakava:

Algus 12.00: Kehakoostise mõõtmine, registreerimine, Fitness-mess.

Lastetuba Mia on avatud 12:00 – 17:00

13:00 SUUR ZUMBA: ole osa lõbusast Zumbaseltskonnast!

13:00 Seminar: Keharasvast priiks (eesti keeles). Heikki Mägi, Kaalustalla.ee peatreener

14:00 MyFitness BAX treening

14:00 Seminar: Kodune treening (eesti keeles). Heikki Mägi,Kaalustalla.ee peatreener

14:00 Seminar: Keharasvast priiks (vene keeles). Roman Gritsanjuk, EPTL

15:00 MyFitness FIT-treening

15:00 Seminar: Olulisemad tervisenäitajad treenivale naisele (eesti keeles). dr Anneli Raave-Sepp, Synlab laboriarst

15:00 Seminar: Treeniva naise tervislik tasakaal (vene keeles)

16:00 SUUR ZUMBA: ole osa lõbusast Zumbaseltskonnast!’

16:00 Seminar: Kodune treening (vene keeles). Roman Gritsanjuk, EPTL

Registreeri end festivalile SIIN

Kui trennid tehtud ja loengud kuulatud, siis tubli sõõmu motivatsiooni pakuvad õhtul kell 18:00 samas kohas algavad I Eesti lahtised meistrivõistlused bikiinifitnessis 2015

post-1184-0-16645200-1442843164_thumb.jp

Võistlustele osta pilet SIIT

Nii festivalist kui võistlustest tuleb fitness.ee lehele online foorumiülekanne, samuti ilmub festivalist peale üritust naisedtrenni.ee lehele eraldi galerii.

Kohtumiseni juba sel pühapäeval!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

27. septembril toimus “Liikumine liidab” trenni- ja tervisefestivali finaalüritus Tallinnas Tondiraba jäähallis. Selle raames oli naistel võimalik osaleda mitmetel huvitavatel treeningutel, samuti kuulata tervise- ja treeningualaseid loenguid nii eesti kui ka vene keeles, erinevas vanuses lastele pakkusid huvitegevust Naiskodukaitse tublid naised. Oli avatud tervisemess, millelt võis leida nii looduskosmeetikat, toidulisandeid, spordiriideid, sportlastele mõeldud esinemisbikiine kui ka palju muud huvitavat, anti nõu tervisenäitajate osas, samuti said kõik soovijad lasta mõõta oma kehakoostist. Jäähall oli terveks päevaks täitunud igas vanuses tervise- ja trennihuviliste naistega ja põnevat tegevust jagus kõigile.

post-1184-0-17285000-1443514790_thumb.jp

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×