Jump to content
M-Liisa

Kas teen õigesti?

Recommended Posts

Olen 21a naine, umbes 64kg. Mul on hiljuti mõõdetud kehakoostist. Kõik on väga super, välja arvatud rasvaprotsent. Varakevadel mõõdeti šokeerivad 34%!!! Asi pole ainult numbris (mis veel ei pruugi midagi tähendada), lihtsalt ennast häirib. Kõige suurem peavalu on reie ülaosa ja tagumik. Millegipärast tuleb mul kõik üleliigne just sinna. Ehk siis minu eesmärk on kõigepealt rasvaprotsendi vähendamine ja siis lihaste arendamine.

Tegelen Crossfit trenniga 2-3 korda nädalas. Crossfit on mitmekülgne ja intensiivne jõu- ja vastupidavustrenn. Suveperioodil käin jooksmas nii palju kui jõuan, kuskil 4-5 korda nädalas 5-8 km korraga. Mul on ka myFitnessi leping ja siit mu küsimus - kas ma peaksin lisaks Crossfitile veel midagi tegema või pole mõtet lisaks veel jõusaali eest maksta? Kui jah, siis millele eriti tähelepanu pöörata? Aitäh!!! :)

Mu tüüpiline päevamenüü:

(midagi parandada?)

hommik

puder täistera kaerahelvestest kookospiimaga

1 väike avokaado

klaas värskelt pressitud apelsinimahla

vahepala

100g kohupiima röstitud mandlilaastudega

rohemine tee

lõuna

100-200g marineeritud kana (ahjus küpsetatud)

hiina kapsas

tomat

natuke Mozzarellat

rukkileib

vahepala

kreeka jogurt

puuvili

õhtu

ahjus küpsetatud bataat (tomatipestoga)

hiina kapsas

tomat

enne tuttu minekut

roheline tee

puuvili/leib/vms

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

.....on ka myFitnessi leping ja siit mu küsimus - kas ma peaksin lisaks Crossfitile veel midagi tegema või pole mõtet lisaks veel jõusaali eest maksta? Kui jah, siis millele eriti tähelepanu pöörata? Aitäh!!! :)

Mu tüüpiline päevamenüü:

(midagi parandada?)

.....

Vastus sellele kõigele - oleneb kas see mida hetkel teed toimib? Kui näed,et toimib,siis on vastus käes.- sama hooga edasi. :) Kui peale teatud aega (ma mõtlen mingi pikem ajaperiood,mitte paar nädalat vms) näed,et midagi ei muutu,siis pead oma tegevust analüüsima ja midagi muutma. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

64kg millise pikkuse juures?

Menüüs tundub esmapilgul liiga vähe valku, eriti arvestades, et soovid kaalu langetada.

100g kohupiima + 100-200g kana. See on umbes 40-60g valku päevas. Ja rohkem otseseid valguallikaid ei ole. Kreeka jogurt... noh palju seal ikka on.

Oled ka kokkuarvutanud palju rasvu päeva peale tuleb?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma isiklikult soovitaks rõhuda rohkem jõutrennile.Toitumise poole pealt mängi kaloritega.Selle menüü juures näiteks midagi ei liigu,tõmba veidike kaloreid maha.Valku võiks ka juures olla,näiteks milleks enne magama minekut leib? Üks kohupiim näiteks hoopis? :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pikkus on 168 cm. Pole valke, rasvu jms kunagi eraldi arvestanud, küll aga kcal päeva kohta. Kaalusin kõike nagu segane, kalkulaator kõrval :D Väga kaua ei viitsinud, aga sain aimu, kui palju kõik energiat annab. Öelge palun siis keegi mõni hea valguallikas. Pähklid näiteks on üsna suur kaloripomm, nagu veel mõned valgurikkas asjad.

Muudetud kasutaja M-Liisa poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×