joonast 13 Report post Posted February 28, 2016 Avastasin, et kohaliku Itaalia jõusaali veebilehel on tuttava näoga isik link Share this post Link to post Share on other sites
Regina Krukovskaja 1 Report post Posted February 29, 2016 oi mina tänan, kuna olen teinud päris mitu fotosessiooni fotopanga jaoks, siis iialgi ei tea, kust ennast leida võin igast maailmanurgast saadetakse pilte see on muidugi eriline pilt, isegi ei tundnud ennast ära, kõvasti töödeldud Share this post Link to post Share on other sites
Regina Krukovskaja 1 Report post Posted March 15, 2016 Ajakirja HERS BEFIT konkurs sai ka minu jaoks tänaseks läbi! 2 kuud pidevat pingutust, meeletult trenne ja toitumise jälgimist.ja tulemuseks LÕPP kaal 47 kg! Jahoo! 4 kg kilo kaotust 2 kuu jooksul on päris hea, proportionaalselt algselt kehakaalult ma arvan, et päris hästi !7,8% on kadunud algsest kehakaalust!konkursiga alustades olid mõõdud sellised:piht 62puusad 86reis 49käsivars 23lõpp tulemuspiht 56puusad 83reis 46käsivars 21kokku kaotus läbimõõtudes 14 cm! protsentuaalset 6,4%ise olen tulemusega ülimalt rahul, võistlus kaaluni on vaja veel kaotada 1 kg, mis on täiesti teostatav!BeFIT konkurs oli mulle suureks täiendavaks motivaatoriks, mis aitas kindlalt rajal püsida!elan oma elu teadmisega,KÕIK ON VÕIMALIK, KUI SA SEDA TÕESTI VÄGA SOOVID! KÕIK UNISTUSED SAAVAD TEOKS,KUI MEIL ON JULGUST NENDE POOLE PÜÜELDA! ALLAANDJAD EI VÕIDA KUNAGI ja VÕITJAD EI ANNA KUNAGI ALLA! Share this post Link to post Share on other sites
Regina Krukovskaja 1 Report post Posted March 23, 2016 BeFit konkurs on küll läbi saanud, kuid avastasin, et siia polegi postitanud pilte lõpp tulemusest. Kuna alles hiljem avastasin, et pildid pidi olema tehtud Kevad ajakiri käes, ja postitasin need otse ajakirjale mailiga. Panen ka siia ülesse, pildid räägivad iseenda eest! Ise olen rahul, keha palju kuivem ja pekki alt hakas ka lihas vaikselt piiluma Minu jaoks dieet pole veel läbi, kuna BeFit konkursist osa võtmine oli vaid osa minu kevadisest ettevalmistusest bikini fitnessi võistlusteks. Share this post Link to post Share on other sites
Regina Krukovskaja 1 Report post Posted March 23, 2016 BeFit konkurs on küll läbi saanud, kuid avastasin, et siia polegi postitanud pilte lõpp tulemusest. Kuna alles hiljem avastasin, et pildid pidi olema tehtud Kevad ajakiri käes, ja postitasin need otse ajakirjale mailiga. Panen ka siia ülesse, pildid räägivad iseenda eest! Ise olen rahul, keha palju kuivem ja pekki alt hakas ka lihas vaikselt piiluma Minu jaoks dieet pole veel läbi, kuna BeFit konkursist osa võtmine oli vaid osa minu kevadisest ettevalmistusest bikini fitnessi võistlusteks. Share this post Link to post Share on other sites
Regina Krukovskaja 1 Report post Posted March 23, 2016 (edited) Bikini Fitnessi võistlusteks ettevalmistuse ajal üritan motivatsiooni üleval hoida mitmel erieval moel! Kõige parim viis -on on hoida ennast pidevalt tegevuses ,ning võtta osa erinevatest põnevatest projektidest, võistlustest , pildistamistest jne- Nii pole aega ennast lõdvaks lasta Koos Ajakirja Hers BeFit konkursiga 15.Märts sai läbi ka vinge Audentes Fitnessi Jõusaali tähe võistlus, mis algas juba Novembris ja kestis 5 kuud. Seekord jäin ma 3ndaks ( eelmine aasta panin selle võistluse kinni). Ei saa öelda, et jäin aastaga nõrgemaks, pigem võistlus on järjest populaarsemaks saanud, ning konkurents tihedam ja osalejaid rohkem , ja see aasta olid ka auhinnad vapustavad. Esimene koht sain Sportlandist valida endale jalgratta, II koht rulluisud ja 3. koht ehk mina pidin "leppima" jooksu või trenni jalatsitega väärtuses 150 eur - pole paha ja oli mille nimel pingutada! Au ja kiitus Audentese võistluse korraldajatele! Edited March 23, 2016 by Regina Krukovskaja Share this post Link to post Share on other sites