Jump to content
terjekroon

Ei tea mis teha...

Recommended Posts

Mure sellest, et ei tea mis teha ja kuidas täpselt teha!

Alustasin jõusaalis käimisega veebruarist, sain esimesed treening- ja toitumiskavad. Kõik oli vägev, sain ka mõned eratrennid saalis, et ikka masinaid õigesti kasutada. Mingi hetk hakkasin ikka aru saama, et see pole ikka päris personaalselt minule mõeldud kava! Mul ei ole normaaalse kujuga keha, pigem sellise V kujuga, suured õlad ja alt kitsamaks, puusa pole ollagi, vöökohast rääkimata. Kindlasti mängib vöökohas suur rolli vigastatud selg ja ebaühtlaselt arenenud lihased. Tunnen saalis et kõik harjutused mulle ei sobi, et ühe poolega saan edukalt tehtud, teisega annab tunda seljas.

Trenni tahan aga teha väga väga. Tahan saavutada rohkem, tahan saada suurepärast keha. Hetkel kuna olen enamuse ajast kodune, siis veedan iga päev aega saalis, kas siis jõudu tehes või lihtsalt kardiot, liigutada tahan end palju, muidu lihtsalt istun kodus ja tekib isu külmkaappi tühjendama minna.

Kaal mul nii suur probleem enam ei ole, olen alla saanud selle ajaga 3-4 kilo, paar võtaks veel, et lihtsalt omal hea tunne oleks, kõht on lödisev, aga see läheb tasapisi :) Lihtsalt on mul vaja leida rohkem seda inspiratsiooni ja motivatsiooni, et edasi liikuda.

Nii ma tahaksiki teada, et kas leidub kedagi kes saaks mind aidata ja treenida läbi neti? Kes läheneks sellele õige nurga alt?

Ps: sorry kui postitasin vale teema alla :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere, Terje!

Said kavad? Või lasid koostada treeneril?

Kui treeneril lasid valmistada, siis oleks pidanud selliseid asju mainima, et selg vigane ja kui arst/füsioterapeut on diagnoosi pannud, et lihased on düsbalanssis, siis oleks pidanud ka seda mainima. Soovitan pöörduda treeneri poole, et teeks kavas Sinu jaoks vastavad muudatused, kui tegemist oli personaalse kavaga.

Kui kiiresti 3-4kg langenud on?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väga lihtsalt ja üldistavalt - unusta need "teenerid", kes meili teel sind ka edaspidi juhendama peaks - see ei toimi nii. Kui on tunne, et vajad natuke personaalsemat lähenemist, tee kasvõi nädalas kord, üle keskmise mõistva kutiga neid trenne, kellel ei ole see möödaminnes tegemine vaid põhitöö.

See puudutab seda osa sinu jutust, kus arvad, et kõik nagu ei sobiks sulle jõusaalis.

Muudetud kasutaja MaPo poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Esimesed korrad kindlasti silmast-silma ja reaalselt tehnika üle vaatamisega. Lisaks konsulteeri spetsiga selja parandamise osas, kui personaaltreener sel alal proff pole.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×